İpuçları

A2hosting %90 İndirim Kuponu

Hosting firmalarından hizmet almak istediğinizde karşınıza a2hosting çıkıyorsa bununla alakalı yüksek bedeller ödemek istemiyorsanız o halde hemen indirim kuponu alabilirsiniz. A2hosting firmasından  hosting satın almayı planlıyorsanız ve  a2hosting indirim kuponuna mı ihtiyacınız bulunuyor veya  bir hosting paketi almak için a2hosting promosyon kodlarına ihtiyaç duyuyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

A2hosting promosyon kodu 2020 ve 2021 yıllarında da  olduğu gibi 2022 yılında da  pazarlama gereği dağıtılmaya devam edilmektedir. İşte o indirim kodları ve özel promosyonlar için geçerli kodların ayrıntıları sizler için bir araya derledik.

Bir web sitesi kurmaya karar verdiniz ve gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak a2hosting firması ile karşılaşmanız muhtemeldir. Bu firmayı araştırmaya başladınız ama fiyat konusu size yüksek gelebilir. Bu gibi durumlarda indirim kuponu kullanmanız kesinlikle sizin avantajınıza olacaktır. %80’e %90’a  varan indirim kuponu alarak daha uygun fiyata sitenizi kurabilirsiniz. İndirim kuponu size özel indirim sağlayarak hosting hizmetini indirimli kullanmanıza yardımcı olur.

a2hosting firması, onlarca web sitesine  ev sahipliği yapar ve sektördeki en popüler hosting firmalarından biridir. Tek tıkla wordpress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 destek sağlar.  A2hosting, wordpresstr  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz ssl sertifikası kullanmanıza fayda sağlar.  Verilen tüm bu indirim ve promosyonlardan  faydalanmak adına aşağıdaki  a2hosting kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın.

Web site sahiplerine özel a2hosting firmasına ait hosting kupon kodları yani promosyonları paylaşacağız. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller )  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınız için her zaman indirimler de mevcuttur.

A2hosting İndirim Kuponları Kullanım Şekli

A2hosting bünyesinde sağlanan indirim kodu a2hosting firması tarafından belirlenerek size sunulur. Sipariş ekranında bulunan promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları alıp, ilgili ekranlara giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
Sizde kupon kodu kullanmak istiyorsanız bizim paylaştığımız linki tıklayabilirsiniz.

A2hosting

Yeni Web Site Kullanıcılarına Özel Hosting Hizmeti

Web sitenizi kurmak için uzun ve detaylı bilgilere ya da yazılımcı olmanıza artık gerek yoktur. İsteyen herkes a2hosting firmasını kullanabilir bu firma tam size göre diyebiliriz. Hiç teknik bilgi ve detay bilmeden kafanızı karıştırmadan kolayca web sitenizi kurabilirsiniz. Üstelik web sitenizi kurmak günlerinizi haftalarınızı da almayacaktır. Çok kısa sürede web sitenizi dilediğiniz gibi şekillendirip, kurmaya başlayabilirsiniz. Bu gibi basit işlemler için hemen firmadan destek alabilir ve indirim kodlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Teknik detaylarla boğulmadan ve saatlerce bilgisayar başında kalmadan anlamaktayız. İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek, cpanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız bu hosting bunun için en iyi çıkış yollarından biri dememiz yanlış olmaz. Tüm bunlara ek olarak anlamadığınız konular hakkında türkçe destek talebi oluşturabilir, türkçe telefon üzerinden yardım talep edebilirsiniz.

Wordpress Tabanlı Web Siteler İçin Hızlı Bir Hosting

Wordpress hem türkiye’de hem de dünya’da en fazla sevilen ve tercih edilen sistemidir.  Wordpress sayesinde artık kurumsal ve blog sitesi kurmanız dakikalarınızı alacaktır. Ayrıca hızlı bir ara yüz en önemli konuların başında gelri. Bundan dolayı bir hosting hizmetinin wordpress uyumlu olmasına ekstra dikkat etmeniz tavsiye edilir.  Cpanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi pratik bir şekilde hızlıca gerçekleştirir.

A2hosting sağladığı hosting paketlerinde wordpress’i kolayca cpanel sayesinde anlık olarak yapabilirsiniz.

Elbette ki hız  bir hosting için mutlaka olması gereken özelliklerin başında gelir. Wordpress kullanıcıları aldıkları hosting hizmetleri yüzünden web sitelerinde bir yavaşlama yaşamak istemezler. Doğru hosting firması sayesinde artık web siteniz oldukça hızlı bir şekilde işlevini sürdürecektir. Bu detay, hem seo için hem de ziyaretçi deneyimi için olmazsa olmazlardan diyebiliriz.

A2hosting

Bu hosting firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı bir şekilde açılıp, kullanılmasına fayda sağlar. Öte yandan, litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi de istenilen hıza eriştirebilir.

Sizler için  ssl sağlamasından dolayı ssl için ek bir ücret ödeme yapmanızı da istemez. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Bununla birlikte a2hosting  firması;

  • Linux barındırma,
  • Windows barındırma,
  • Linux bebek barındırma,
  • Windows bayi hosting hizmetleri de sunmaktadır.

Daha profesyoneller için ihtiyaç duyanlar için;

  • Bulut sunucu,
  • Sanal sunucu
  • Kiralık sunucu seçenekleri de mevcuttur.

Geniş ürün ve hizmet seçeneklerine ek olarak s sunucu hizmetleri için özel lisans hizmetleri de bu hosting firmasında yer alır.

işte indirim kodları;

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu