İpuçları

Bluehost hosting İndirim Kuponu Promosyonları

Web siteniz için iyi  bir hosting firması arıyor ve hosting firmasından indirim beklentiniz de varsa tercihinizi bulehost firmasından yanı kullanabilirsiniz. İndirim kuponları ile her zaman siteniz için daha indirimli hosting paketi satın alabilirsiniz.

Bluehost promosyon kodu her zaman  olduğu gibi 2022 yılında da  pazarlama gereği dağıtılmaya devam edilmektedir. İşte o indirim kodları ve özel promosyonlar için geçerli kodların ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz.

Kişisel veya şirketiniz için web sitesi kurmaya karar verdiniz ve gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak  Bluehost  firması ile karşılaştınız. Bu firmayı araştırmaya başladınız ve fiyatları sizin bütçenize uygun olamayabilir. Bu gibi durumlarda indirim kuponu kullanabilirsiniz. Sizler için sağlanan %80’e %90’a  indirim kuponundan faydalanarak, daha oldukça avantajlı fiyatlara web sitenizi oluşturabilirsiniz. İndirim kuponu size özel indirim sağlayarak hosting hizmetini indirimli sağlayacaktır.

Bluehost milyonlarca web sitesine  ev sahipliği yapar ve sektördeki en çok sevilen ve tercih edilen r hosting firmalarının başında gelir. Tek tıkla wordpress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 destek avantajları da mevcuttur. Bluehost wordpresstr  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Bu  indirimlerden faydalanmak için aşağıdaki Bluehost kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın.

Sizlere çok özel Bluehost firmasına ait Hosting kupon kodları yani promosyonları paylaşacağız. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller )   sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

Bluehost kupon

Bluehost İndirim Kuponu Kullanım Şekli

Bluehost  bünyesinde verilen indirim kodu Bluehost  tarafından belirlenmektedir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz.
Sizde kupon kodu bağlantımıza tıklayın ve indiriminizden çok kısa bir sürede faydalanabilirsiniz.

İlk Defa Web Sitesi Kuracaklar İçin Pratik Hosting Hizmeti

Sandığınızın aksine iyi bir web sitesine sahip olmak için uzman veya yazılımcı olmanız gerekmez. Hayatınızda ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz Bluehost tam size göre diyebiliriz. Teknik detaylarla uğraşmadan kafanızı karıştırmadan kolayca web sitenizi kurabilirsiniz. Üstelik web sitenizi kurmak öyle uzun süreler almaz. Çok kısa sürede web sitenizi kurabilirsiniz. Bunun için bu firmadan alan adı ve hosting almanız yeterlidir.

  • Web siteniz için çok fazla Teknik detaylarla çok uğramanıza hiç gerek yoktur.
  • İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hostingiçin bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek,
  • Cpanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Bluehost bunun için biçilmiş kaftan denilebilir.
  • Ayrıca Türkçe destek talebi oluşturabilir Türkçe telefon üzerinden yardım talep edebilirsiniz.

Wordpress dünya üzerinde ve ülkemizde çok kullanılan hazır yönetim sistem olarak bilinir.  Wordpress sayesinde kurumsal, ticari veya kişisel blog sitesi oluşturabilirsiniz.  Dolayısı ile burada ilk dikkate alacağınız konu hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olmasıdır. Cpanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

Bluehost İndirim Kuponu 2022 Promosyonları

Bluehost sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cpanel üzerinden tek tıkla kurmayı başarabilirsiniz. Ayrıca kurulumun yanında mutlaka hız konusu için de destek alabilirsiniz.

Elbette burada en önemli konu hızdır.  Dolayısı ile  hosting için olmazsa olmazlardandır. Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı yavaşlık ve pürüz yaşamak istemezler. Web sitelerinin hızlı şekilde açılması Hem seo için hem de ziyaretçi için oldukça önemli konulardan biridir.

Bluehost firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Burada unutulmaması gereken en önemli konu Yurt dışı hosting firmaları kaliteli olabilir ancak yurt dışı sunucularda olması sitenizi oldukça yavaş bir hale getirebilir.

Ayrıca Ücretsiz SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek kalmaz. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Bununla birlikte bu hosting firması Linux Hosting, Windows Hosting, Linux Bayi Hosting ve Windows Bayi hosting hizmetleride sunmaktadır.  Daha yüksek kapasiteye ihtiyaç duyanlar için Bulut Sunucu, Sanal Sunucu veya Kiralık sunucu seçenekleri de bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra sunucu hizmetleri için özel lisans hizmetleri de bulunmaktadır.

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less
tüm bu kuponlar sayesinde her zaman daha uygun fiyatlara hosting hizmeti alırken, aynı zamanda sizlere sağlanan geniş hizmet yelpazesinden de kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Web sitesi kurmak ve hayalinize göre tasarlamak artık imkasız değil, yukarıda verdiğimiz kodları kullanarak hemen işlemlerinizi başlatabilirsiniz. sizler için özel olarak paylaştığımız bu kodlar 2022 yılında da aktif bir kullanım sağlayacaktır.
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu