İpuçları

Ionos İndirim Kuponu

Ionos indirim kuponu   ile ihtiyacınız olan hosting hizmetini sizler için  indirimli sağlamaktadır. Bu hosting firması ile hosting satın almayı düşünüyor ve Ionos indirim kuponuna mı ihtiyacınız bulunuyor veya  Bir Hosting paketi almak için Ionos promosyon kodları mı arıyorsunuz ? O halde yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Bu firma her zamanki gibi promosyon kodunu 2022 yılında da  pazarlama gereği dağıtılmaya devam edilmektedir.

İyi bir web sitesi kurmaya karar verdiniz ve gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak  Ionos firması ile karşılaştınız. Bu firmadan hizmet almak istediğinizde fiyatları size yüksek gelebilir. Dolayısı ile bu tarz durumlarda indirim kuponu kullanabilirsiniz. Yaklaşık %90na varan indirim kuponu alarak daha uygun fiyata sitenizi kurabilirsiniz.

Bu firma sadece ülkemizde değil aynı zamanda da tüm dünyada onlarca web siteyi bünyesinde barındırmaktadır. Çok hızlı ve kolay bir şekilde wordpress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  sağlayan hosting firmalarından biridir. Ionos wordpresstr  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Bu  indirimlerden yararlanmak kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın.

Ionos İndirim Kuponu

Sizlerle bu firmaya ait olan indirim kodlarını paylaştık siz de hemen bu kodlar sayesinde uygun fiyatlara hosting hizmeti alabilirsiniz.  Aynı zamanda bayi hosting ( reseller )  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

Ionos İndirim Kuponu Nasıl Kullanılır?

Hosting indirim kodları yine bu firma tarafından belirlenir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz. Ekranda bulunan yönergeleri takip etmeniz yeterli olacaktır.

 

Ionos İlk Kez Web Site Kuracak Olan Kişiler İçin Uygun

Artık hiç kimse web site kurmak için yazılım bilgisine sahip olmasına gerek yoktur. Hiç web site kurmamış olsanız bile web sitesi kurmak istiyor iseniz Ionos tam size göre diyebiliriz. Web site için ağır teknik bilgiler bilmeniz gerekmez. Hiç uğraşmadan kafanızı karıştırmadan en güzel web siteyi hazırlayabilirsiniz. Web sitenizi kurmak öyle uzun süreler almaz. Çok kısa sürede web sitenizi kurabilirsiniz. Bunun için bu firmadan alan adı ve hosting almanız yeterlidir.

Teknik detaylarla hiç uğraşmadan ve teknik detay bilmeden de web site kurulumunuzu kolay bir şekilde yapabilirsiniz.  İlk sene kullanıcılar için alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting hizmeti alabilirsiniz. Cpanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Ionos en uygudur. Destek ihtiyaçlarınızda ise size 7/24 destek vermektedir.

Ionos İndirim Kuponu

Hızlı Bir Wordpress İçin Ionos Seçebilirsiniz

Wordpress alt yapısı hem Türkiye’de hem de Dünya’da en çok kullanılan hazır yönetim sistemidir.  Wordpress hosting ile gerek kurumsal gerekse blog sitelerini pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.  Her zaman bir hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olması şarttır.  Cpanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır. Ionos paketlerinde Wordpress’i kolayca cpanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlıca hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Elbette bir hosting için olmazsa olmazlardandır. Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı yavaşlık yaşamak istemezler. Kuracağınız web sitenin hızlı olması en önemli konudur. Ayrıca Hem seo için hem de ziyaretçi deneyimi için olmazsa olmazlardan diyebiliriz.

Ionos firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Bunlara ek olarak, SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor.

Malesef şuanda elimizde Ionos firmasına ait kuponları bulunmamaktadır. Öneri olarak sunduğumuz firmanın kupon kodlarına aşağıda erişebilirsiniz.

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less

Bununla birlikte Hostixo firması Linux Hosting, Windows Hosting, Linux Bayi Hosting ve Windows Bayi hosting hizmetleride sunmaktadır.  Bulut Sunucu , Sanal Sunucu veya Kiralık sunucu seçenekleri de bulunmaktadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu