İpuçları

Türk Ticaret İndirim Kuponu [ Güncel %75 – %90 ]

Bir hosting hizmeti almak istiyor ve bu konuda firma arıyor, aramalarınız sonucu Türk ticaret indirim kuponu ile karşılaştınız. Türk ticaret firmasından  hosting hizmeti ve alan adı hizmeti satın alacaksınız ve  Turkticaret indirim kuponuna mı ihtiyacınız bulunuyor…

Bir Hosting paketi için ilk yapmanız gereken ise pakete yönelik yapılan indirimleri ve promosyonları takip etmek olacaktır.

Türk ticaret promosyon kodu daha önceki yıllarda  olduğu gibi kendi müşterilerini ve yeni müşterileri memnun etmek için kod vermeyi sürdürmektedir. Verilen  indirim kodları ve özel promosyonlar hakkında yazımızdan bilgi alabilirsiniz.

Araştırmalarınız esnasında,  gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak  hostgator  firması ile karşılaşabilirsiniz. Bu firmayı araştırmaya başladınız ve fiyatları size uygun gelmediyse eğer hemen verilen kuponları kullanmaktan çekinmeyin.

İndirim kuponları sayesinde %80’e %90’a  varan indirim kazanrak,  daha uygun fiyata sitenizi hemen oluşturmaya başlayabilirsiniz. İndirim kuponu size özel indirim sağlayarak hosting hizmetini pratik bir şekilde kullanmanıza olanak tanır.

Türk ticaret  milyonlarca web sitesine  ev sahipliği yapar ve sektördeki en popüler hosting firmalarından biridir. isteğiniz doğrultusunda WordPress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  destek garantisi sunar.   Türk ticaret, WordpressTR  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır. Yapılan indirimler  için aşağıdaki firmanın kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi kendinize uygun fiyatlara satın alın .

Bu hosting firmasına ait Hosting kupon kodları yani promosyonları sizin için bir araya getirdik.  Aynı zamanda bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

turk ticaret indirim kuponu

Türk Ticaret İndirim Kuponu Kullanımı Nasıl Yapılır?

Firma tarafından verilen  indirim kodu miktarı yine firma tarafından belirlenir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz.

 

türk ticaret

Türk Ticaret İle Kolay Kurulum Ve Hızlı Destek

Uzman bir yazılımcı olmadan da web site kurulumunu yapabilirsiniz.  Hayatınızda ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz Türk ticaret  tam anlamı ile sizlere göredir. Teknik detaylarla sizi yormaz ve kolayca web sitenizi kurmanızı sağlar. Üstelik web sitenizi oluşturmak sandığınız gibi uzun da sürmez. Az bir sürede web sitenizi kurup, şekillendirebilirsiniz.

İlk olarak,  firmadan alan adı ve hosting almanız şarttır.  Teknik detaylarla zamanınızı harcamak yerine tek tıkla web sitenize hayat vermeey başlayabilirsiniz.  Hizmetin birinci senesinde alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ödeme yapabilirsiniz.  cPanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Türk ticaret bunun için oldukça idealdir. Ayrıca 7/24 destek talebi de oluşturabilirsiniz.

Wordpress Kullanıcıları İçin Türk Ticaret Hızlı Hizmet Verir

Wordpress hem Türkiye’de hem de Dünya’da en çok kullanılan hazır yönetim sistemidir.  Wordpress ile her türlü kurumsal ve bireysel web sitesi oluşturabilirsiniz.  özetle bir hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olması oldukça önemlidir.  cPanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cPanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlı bir şekilde kurmanız mümkün artık…

web sitelerde kullanıcıların en fazla dikkat ettiği konuların başında hız faktörü gelmektedir. Wordpress kullanıcıları aldıkları hosting hizmetinden dolayı yavaşlık istemez. Web sitenin her aşamasında hız oldukça önemlidir.  Bu durum gerek seo açısından gerekse  ziyaretçi deneyimi açısından kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir konudur.

Firma, ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Sizler için SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Firmanın verdiği diğer hizmetler ise; Linux Hosting, Windows Hosting , Linux Bayi Hosting ve Windows Bayi hosting diyebiliriz.  Daha fazla hizmet için Bulut Sunucu , Sanal Sunucu veya Kiralık sunucu seçenekleri de firma bünyesinde yer alır.

İşte firmaya ait indirim kodları;

Malesef şuanda elimizde Turkticaret kuponları bulunmamaktadır. Öneri olarak sunduğumuz firmanın kupon kodlarına aşağıda erişebilirsiniz.

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu