İpuçları

Dreamhost Özel İndirimli Kuponlar İle Daha Uygun Fiyatlı Hosting Hizmeti Alın

İyi Bir hosting firması arıyor ve bu aramalarınıza dayanarak dreamhost firmasını tercih edecekseniz, indirimlerinden faydalanmanız doğru olur. Dreamhost Sizlere hosting hizmeti sağlar. Ama fiyatları yüksek gelirse o halde satın bu firma bünyesinden faydalanabilirsiniz.

Dreamhost promosyon kodu daha önceki yıllarda  olduğu gibi 2022 yılında da  pazarlama gereği dağıtılmaya devam edilmektedir. Eğer her yıl indirim kodlarından faydalanıyorsanız bu sene de vereceğimiz kodlardan kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Dreamhost

Kendinize veya bir şirkete web sitesi kurmaya karar verdiniz ve bu alanda sunucunuz için dreamhost tercih etmek isterseniz pek çok anlamda avantaj yakalamış olursunuz.  Bu firmayı araştırmaya başladınız fiyatlar sizler için yüksek olabilir. Bu gibi durumlarda indirim kuponu kullanabilirsiniz. %75’e %90’a  varan indirim kuponu kullanımı sağlayarak,  daha uygun fiyata sitenizi kurabilirsiniz. İndirim kuponu hem daha ucuz bir sunucuya ulaşmanıza hem de kaliteli bir hosting firmasına ulaşmanıza fayda sağlar.

 

Bu firma  pek çok web sitesine  ev sahipliği yapar.  Ayrıca sektördeki en popüler hosting firmalarından biri olarak kullanılır. Tek tık çok kısa bir sürede dünyada en çok kullanılan  wordpress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 müşteri desteği sağlar. Dreamhost, wordpresstr  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Firmanın verdiği  indirimlerden almak isterseniz sizlere vereceğimiz indirim kuponunu ve kodumuzu kullanın uygun fiyatlara satın alın.

Sizler için çok önemli olan ve bu firmaya ait Hosting kupon kodları yani promosyonları size sunuyoruz. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi çeşitli detaylar için de destek alabilirsiniz.

Dreamhost İndirim Kodlarının Kullanımı

Dreamhost firması içinde verilen indirim kodu firma tarafından belirlenip, kullanıcılarına sunulur. Satın alma kısmında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz.
Siz de kupon kodu bağlantımıza tıklayın ve indiriminizden hemen yararlanın.

Sanıldığının tam aksine web site kurmak zor değildir. Uzman bir hosting firması sayesinde hiçbir bilgi biriliminiz olmasa bile kolaylıkla web sitenizi tasarlayabilirsiniz. İlk kez web site kurup, başarıya ulaştırmak istiyorsanız bu sunucudan destek alabilirsiniz. Teknik detaylarla uğraşmadan kolayca ve pratik bir şekilde web sitenizi kurabilirsiniz. Üstelik web sitenizi hazırlamak sandığınız kadar uzun da sürmeyecektir. Dilediğiniz gün ve saate hemen web site kurulumunu yapabilirsiniz. Elbette bu firmadan alan adının yanında hosting almanız gerekli olacaktır.

Teknik detaylarla çok boğulmadan birkaç tıkla işlemlerinizi anlık olarak yapabilirsiniz.  İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için ayırdığınız paraya uygun şekilde ücret ödeyerek, cpanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Dreamhost  bunun için harika özelliklerde  denilebilir. Her zaman destek için firmaya talep oluşturabilir ve 7/24 müşteri hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Dreamhost

Hızlı Bir Hosting İçin Doğru Seçim

 

Wordpress hem Türkiye genelinde  hem de Dünya genelinde en çok kullanılan hazırbir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır.  Wordpress hem kurumsal web sitelerinde  hem de kişisel sitelerde  kullanılabilir.  Yani ne tür bir web site kurarsanız kurun mutlaka size en hızlı hosting hizmeti verecek bir firmadan destek almanız önemlidir. Cpanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız her zaman işinizi pratiğe taşıyacaktır.

Dreamhost firmasının sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cpanel üzerinden kodlama yapmadan kurarak web sitenizi hazır hale getirebilirsiniz.

Web sitelerde hız konusu kişilerin aradığı en önemli özelliklerden biridir.  Çünkü Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı web site yavaşlığı yaşamak istemezler. Web sitelerinin hızlı şekilde açılması çok önemlidir. Hem seo için hem de ziyaretçi deneyimi için siz de mutlaka hızlı bir firmadan destek almalısınız. Dreamhost size ideal hızda web site sunar.

Hostixo firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Ayrıca Ücretsiz SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Firmanın verdiği diğer hizmetleri söylemek gerekirse; Hostixo firması Linux Hosting , Windows Hosting , Linux Bayi Hosting ve Windows Bayi hosting hizmetlerimizde gibi örneklendirilebilir.   Öte yandan tam kapasiteye ihtiyaç duyanlar için Bulut Sunucu , Sanal Sunucu veya Kiralık sunucu seçenekleri de bulunmaktadır.

  • 10% İndirim
    Kupon

    cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

    More Less
  • 10% İndirim
    Kupon

    WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

    More Less
  • 10% İndirim
    Kupon

    ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

    More Less
  • 20% İndirim
    Kupon

    Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

    More Less
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu