Eklentiler

Wordpress En İyi Bileşen Eklentileri – 11 Eklenti

Wordpress en iyi bileşen eklentileri listemiz ile sitelerinize daha efektif özellikler katarak kullanıcılarınızın gözlerine hitap edebilirsiniz. Böylelikle sitenizi daha iyi özelliklere sahip bir site haline getirebilirsiniz.

Widget (Bileşen) Nedir?: Widget yani bileşen, Wordpress sitelerde yeni özellikler eklemek amacıyla kullanılan, sürükle bırak sistemi ile çalışan ve eklentiler ile genişletilebilen bir işlevdir. Wordpress 2.2 sürümü ile desteklenmeye başlanılan bileşenler ile sitenizde yapılan sonj yorumları, son eklenen yazıları, sosyal medya hesaplarınızı paylaşabilirsiniz.

Sizler için bir Wordpress En İyi Bileşen Eklentileri listesi derledik. Gelin listemize göz atalım.

Wordpress En İyi Bileşen Eklentileri

SiteOrigin Widgets Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle içinde 20 adet yararlı eklenti içeriğinin bulunduğu bir pakettir. Bu paket sayesinde eylem butonlarına, iletişim formlarına, google haritalar desteğine, karşılaştırma tablolarına ve slider bileşenlerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca sınırsız renk ve seçenekte ortalama 1500 adet icon desteği de bulunmaktadır eklenti içerisinde.

Woo Sidebars

Woo Sidebars eklentisi sayesinde her sayfa için ayrı özelliği bulunan bileşenler ekleyebilirsiniz. Bu sayede sayfalarınızın farklı amaçlarla farklı kitlelere hitap etmesini sağlayabilirsiniz.

Relevanssi

Wordpress içinde bulunan arama özelliğinin yetersiz kaldığı durumlar için devreye giren Relevanssi eklentisi ile ziyaretçilerin aradıklarını daha rahat bulmasını sağlayabilirsiniz.

Ninja Forms

Sidebar eklentilerini çeşitlendirmek amacıyla kullanabileceğiniz bir eklentidir Ninja Forms. Sidebar alanına bir iletişim formları ekleyerek kullanıcılarızın size daha rahat ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Testimonials Widget

Sitenizdeki kenar çubuğu alanına müşterilerinizin görüşlerinden oluşan harika bir alan yapabilirsiniz. İster yazı, ister görsel ve isterseniz video şeklinde gösterim yapabilirsiniz. Oldukça pratik bir eklenti olan Testimonals Widget ile ziyaretçilerinize referanslarınızı sunabilirsiniz.

Image Widget

Kenar çubuğu alanında resim gösterisi yapmak ve sitenizi daha ilgi çekici hale getirmek için bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Kütüphanenize eklediğiniz resimlerden yararlanarak dilediğiniz resim gösterisini ziyaretçilerinize sunabilirsiniz. Image Widget eklentisi tamamen ücretsizdir.

Meks Smart Author Widget

Wordpress En İyi Bileşen Eklentileri lsitemizde kendi hakkınızda bir biyografik yazı yazmak ve kendinizi tanıtmak için kullanabileceğiniz bir eklentidir. Eklenti ile çoklu yazarı olan sitelerde her yazar hakkında bilgileri profesyonelce ziyaretiçlerinize sunabilirsiniz.

Business Contact Widget

Firmanızın bilgilerini kenar çubuğunda göstermek ziyaretçilerinizin size daha kolay ulaşması açısından oldukça önemlidir. Bu eklenti ile sekmeli bir şekilde harita ve iletişim bilgilerinizi gösterebilirsiniz. İletişim formları ve Google Haritalar gibi işlevler ile ziyaretçilerinize iletişim kanallarınızı kolayca gösterebilirsiniz.

Poll, Survey, Quiz & Form by OpinionStage

Okurlarınıza anketler, kuizler ve buna öğeleri sunmak için kullanabileceğiniz bir eklentidir. Etkileşimi artırmak amacıyla kullanılabilir.

Youtube Channel Gallery

Özellikle sitesi ile beraber Youtube kanalı olanların, kanalını sergilemek isteyenlerin kullanabileceği bir eklentidir. Ziyaretçilerinize videolarınızı sunabilir bu sayede Youtube kanalınıza da abone çekebilirsiniz. İnsanların sizin ile daha çok yoldan iletişime geçmesini sağlamak geri dönüş açısından oldukça önemlidir.

PHP Code Widget

İsminden amacı kolayca anlaşılabilecek olan eklenti sayesinde blokların içine php kodları ekleyebilirsiniz. Normalde bloklar sadece html kodlarını kabul ederken bu eklenti sayesinde php kodlarını da ekleyebilirsiniz.

Öneri

Listemizdeki eklentiler farklı amaçlara hizmet etmektedir. Dolayısı ile sizler uygulama alanlarınıza uygun olan eklentileri seçerek kullanıcı ve ziyaretçileriniz ile olan etkileşimi artırmak için istediğinizi kullanabilirsiniz. Eğer kullandığınız farklı eklentiler varsa isimlerini yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu