İpuçları

Odeaweb Sayesinde Hosting Hizmetini İndirimli Alın

Web sitenizi harika bir şekilde hazırlamak istediğinizde hemen bir hosting firması araştırması yapmanız gerekir. Bu tür araştırmalarınız doğrultusunda mutlaka  Odeaweb  firması ile karşılaşabilirsiniz. Odeaweb firmasından  hosting satın almayı planlıyor ve  Hostgator indirim kuponuna mı ihtiyacınız bulunuyor veya  Bir Hosting paketi almak için bu firma için promosyon kodları mı arıyorsunuz ?

Firmanın promosyon kodu daha önceki yıllarda  olduğu gibi bu yılda da sizlere sunulur. Sizlere verilen bu kodlar ise yazımızın devamında yer almaktadır.

Web sitesi kurmaya karar verdiniz ve bu firmayı duydunuz.  O halde  Odeaweb  firması ile karşılamanız muhtemel olacaktır. Fakat  firmayı araştırmaya başladınız ve fiyatları size yüksek gelebilir. Dolayısı ile  durumlarda indirim kuponu kullanabilirsiniz. %90’a  varan indirim kuponu alarak daha uygun fiyata sitenizi kurabilirsiniz. Sizler için sağlanan bu indirim kuponları sayesinde her zaman maddi olarak daha fazla bir avantaja sahip olabilirsiniz.

Bu firma dünya üzerinde ve ükemizde milyonlarca web sitesine  ev sahipliği yapar. Tek tıkla wordpress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 destek sağlar . Odeaweb wordpresstr  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Bu  tür kampanyalardan yararlanmak için aşağıdaki firmanın verdiği indirim kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın.

Sizlere çok özel hostgator firmasına ait Hosting kupon kodları yani promosyonları paylaşacağız. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

Odeaweb İndirim Kodu Kullanımı

Bu firma tarafından sağlanan indirim kodu yine firma tarafından belirlenmektedir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz.
Kodları ekranda paylaştıktan hemen sonra indirimlere ulaşabilirsiniz.

Odeaweb indirim

Odeaweb Kolay Bir Web Site Kurulumu Sağlar

Web sitenizi kurmak için uzman veya yazılım bilgilerine sahip olmanız gerekmez. Hayatınızda ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz Odeaweb  tam size göre olacaktır. En karmaşık teknik bilgileri ve detayları bir kenara bırakın ve firmanın size verdiği kolaylıklardan hemen kullanmaya başlayın. Ayrıca bu firmanın en sevilen yanı ise web sitenizi kurmak öyle uzun süreler almaz. Çok kısa sürede web sitenizi kurabilirsiniz. Sadece alan adınızı ve hosting hizmetinizi firmadan almanız yeterli olacaktır.

Hiç kimse yorucu ve sıkıcı teknik detaylarla uğraşmak istemez.  İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek, cpanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Odeaweb  bunun için biçilmiş kaftan denilebilir. Firmanın en sevilen yanlarından biri ise kesinlikle 7/24 canlı destek vermesidir.

 

Odeaweb İle Hızlı Bir Wordpress Kullanımı Yapın

Wordpress ara yüzü  hem Türkiye’de hem de Dünya’da en çok kullanılan ara yüzdür.  Wordpress ile gerek kurumsal gerekse blog sitesi oluşturabilirsiniz.  Bundan dolayı bir hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olması şarttır.  Cpanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

Bu firmanın sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cpanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlıca hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Elbette web site hız  bir hosting için olmazsa olmazlardandır. Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı sorun veya yavaşlıkla karşılaşmak istemezler. Hız konusu kullanıcılar ve ziyaretçiler için son derece önemlidir.

Odeaweb kupon

Odeaweb firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır. Web site için Ücretsiz SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Bununla birlikte Odeaweb firması;

  • Linux Hosting
  • Windows Hosting
  • Linux Bayi Hosting
  • Windows Bayi hosting hizmetleri de sunmaktadır.
  • Bulut Sunucu
  • Sanal Sunucu
  • Kiralık sunucu seçenekleri de bulunmaktadır.

Ne yazık ki şuanda  elimizde Odeaweb firmasına ait kuponları bulunmamaktadır. Öneri olarak sunduğumuz firmanın kupon kodlarına aşağıda erişebilirsiniz.

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu