İpuçları

Wix İndirim Kodları

Hosting hizmeti alacak kişiler Wix firması ile karşılaşabilir. Ama firmanın fiyatları genel olarak oldukça yüksek geldiği için firmadan indirim kuponu ile daha uygun fiyatlara istediğiniz hizmeti alabilirsiniz.

Wix promosyon kodu daha önceki yıllarda  olduğu gibi 2022 yılında da  pazarlama gereği herkes için verilir.. İşte o indirim kodları ve özel promosyonlar için geçerli kodlarını kullanmak isterseniz yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Web sitesi kurmaya karar verdiniz ve gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak  Wix firması ile karşılaşmanız olasıdır. Bu firmayı araştırmaya başladığınızda  ve fiyat konusu size uyum göstermeyebilir. Bu gibi durumlarda indirim kuponu kullanmanız daha faydalı olacaktır.  nerede ise %90’a  varan indirim kuponu alarak daha uygun fiyata sitenizi kurabilirsiniz. İndirim kuponu size özel indirim sağlayarak hosting hizmetini indirimli sağlayacaktır. İşte firmanın indirim kodu…

Wix  dünya üzerinde onlarca web sitesine  ev sahipliği yapar ve sektördeki en popüler hosting firması olma özelliği taşır. Harika bir şekilde WordPress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 destek sağlar . HostGator, WordpressTR  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Verilen bu avantajlardan  yararlanmak için aşağıdaki Wix  kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın.

Bununla beraber,  bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

wix indirim kuponu

Wix İndirim Kuponu Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler

Wix tarafından sağlanan indirim kodu wix bünyesinde karar verilir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz.
tek yapmanız gereken kupon kodu bağlantımıza tıklamak olacaktır.

Wix İle Kolay Hosting Hizmeti

Artık web site kurmak daha kolay. Sizin bir yazılım bilmenize de gerek yok… hatta Hayatınızda ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz Wix tam size göre olacaktır.

Teknik detaylarla uğraşmadan uzun çabalara gerek kalmadan kolayca web sitenizi kurabilirsiniz. Üstelik web sitenizi kurmak öyle uzun süreler almaz. Çok kısa sürede istediğiniz tarzdaki web sitenizi kurabilirsiniz. Elbette kolay bir kurulum için bu firmadan alan adı ve hosting hizmeti başvurusu yapmanız gerekir.

Web site için ekstra teknik detaylarla çok uğraşmak istememenizi anlamaktayız. İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek, cPanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Wix  bunun için biçilmiş kaftan denilebilir. Ayrıca destek almak istediğinizde firma çalışanları 7/24 size destek vermektedir.

wix promosyon kodları

 

Wix Hızlı Bir Hosting Sunar

Wordpress alt yapısı hem Türkiye’de hem de Dünya’da en çok kullanılan hazır yönetim sistemidir.  Wordpress sayesinde wordpress uyumlu web sitenizi kolay bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.  cPanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

Wix sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cPanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlıca hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Kolay kuruluma ek olarak, hız konusu da  hosting için olmazsa olmazlardandır. Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı aksama veya yavaşlık gibi problemler yaşamak istemez. Web sitelerinin hızlı şekilde açılması çok önemlidir. Hem seo için hem de ziyaretçi deneyimi için sanıldığından daha fazla  büyük bir öneme sahiptir.

Wix firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır. Tüm bunların yanında Ücretsiz SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Daha profesyoneller için ise Linux Hosting, Windows Hosting, Linux Bayi Hosting ve Windows Bayi hosting hizmetleride sunmaktadır.  Web sitesinin kapasitesini yükseltmek isteyenlere özel Bulut Sunucu, Sanal Sunucu veya Kiralık sunucu seçenekleri de bulunmaktadır.

Malesef şuanda elimizde Wix kuponları bulunmamaktadır. Öneri olarak sunduğumuz firmanın kupon kodlarına aşağıda erişebilirsiniz.

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu