Temalar

WordPress Restoran Temaları

Restoran web sitelerinin, menülerini, fotoğraflarını, yerlerini, çalışma saatlerini ve diğer yararlı bilgilerini kullanıcılara sunma gibi özel özelliklere ihtiyaçları vardır.

Bir WordPress restoran teması, işinizi büyütmeye odaklanabilmeniz için bunları kolayca yapmanıza izin vermelidir.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz restoranlar için WordPress Restoran Temaları seçtik. Tüm bu temalar mobil uyumludur ve performans için son derece optimize edilmiştir.

WordPress Restoran Temaları

WordPress ile Restoran Web Sitesi Oluşturma

Restoranınız için bir web sitenizi oluşturmak istiyorsanız eğer WordPress en esnek ve kullanımı kolay platformdur. Onlarca ödeme platformunun yanı sıra binlerce şablon ve eklentiye erişmenizi sağlar.

İki tür WordPress web sitesi vardır. WordPress.com, barındırılan bir çözümdür ve WordPress.org, kendi kendine barındırılan bir platformdur. Daha hızlı ve esnek olan ayrıca kendi kendine barındırılan WordPress.org’a ihtiyacınız olacak.

Restoran web sitenizi başlatmak için bir WordPress hosting hesabına ihtiyacınız olacak. Hosting hesabınız, tüm web sitesi dosyalarınızın depolandığı yerdir.

Ayrıca bir alan adına ihtiyacınız var. Çoğu restoran adlarını, genellikle konumları eklenmiş olarak kullanır.

Ardından, WordPress yüklemeniz gerekecek.

Kurulumdan sonra, bir tema seçmeniz gerekecektir.

Şimdi en iyi WordPress restoran temalarından bazılarına bir göz atalım. Bu liste hem ücretsiz hem de ücretli WordPress temalarını içerir.

1. Neve

Neve , modern bir WordPress tek sayfalık temasıdır. Restoran web siteniz için güzel bir şablon dahil olmak üzere önceden oluşturulmuş birden fazla başlangıç ​​demosu ile doludur. Tema oldukça esnektir ve özelleştirme için sayfa oluşturucuları destekler.

Restoran şablonunu kullanarak, bir resim galerisi oluşturabilir ve ziyaretçilerinizi çekmek için göz alıcı fotoğraflar ekleyebilirsiniz. Ana sayfada günlük menünüzü, konum haritanızı ve kullanıcı derecelendirmelerinizi ekleyebileceğiniz bölümler vardır.

Neve, ücretsiz WordPress eklentileri ve premium eklentilerle de uyumludur .

2. Salt and Pepper

Salt and Pepper , modern bir WordPress temasıdır. Yemek ve yemek tarifi blogları, kafeler, restoranlar ve barlar için idealdir. Temanın başlık bölümünde özel bir logo, gezinme menüsü ve sosyal medya simgeleri vardır.

Instagram widget’ıyla, göz alıcı yemek fotoğraflarınızı kenar çubuğuna veya altlık widget alanına ekleyebilirsiniz. Salt and Pepper renkleri, yazı tiplerini ve ortam dosyalarını hızla özelleştirmek için herhangi bir sayfa oluşturucuyu kullanmanıza olanak tanır.

3. Rosa 2

Rosa 2 , restoran işletmeniz için güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Sürükleyici paralaks arka plan efektleri ve ana sayfa için modern, duyarlı bir düzen ile birlikte gelir. Bu, tüm ekran boyutlarında ve cihazlarda harika görünüyor.

Rosa 2 ayrıca kullanımı kolay bir restoran menü yönetimine sahiptir. OpenTable aracılığıyla çevrimiçi sipariş ve rezervasyon sistemi gibi diğer önemli işlevleri de elde edersiniz . Tema, WordPress canlı özelleştirici kullanılarak kolayca uygulanabilen birden fazla stil ve renk şeması içerir.

4. Delicio

Delicio , restoranlar, kafeler ve bistrolar için birinci sınıf bir WordPress temasıdır. Bir menü, konum bölümleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Web sitenizdeki çevrimiçi rezervasyonları kabul etmenize olanak tanıyan restoran rezervasyon formu eklentileriyle uyumludur.

Tema, oldukça büyük bir tam ekran başlığı, harekete geçirme düğmeleri , özelleştirme paneli ve canlı önizlemeli sürükle ve bırak sayfa oluşturucu içerir.

5. Seasons

Seasons , restoranlar, barlar , kafeler ve diğer yiyecekle ilgili web siteleri için zarif bir şekilde tasarlanmış bir WordPress temasıdır . Herhangi bir kod yazmadan kurulumu ve güncellenmesi kolay, widget’lı bir restoran menü sayfasına sahiptir.

Bunun dışında, premium bir WordPress temasından beklediğiniz tüm özelliklerle birlikte gelir. Güvenli tema seçenekleri, hızlı kurulum, özel başlıklar ve düzen stili gibi özelliklerdir.

6. Mise En Place

Mise En Place , WordPress için zarif bir restoran temasıdır. İçeriğinde menü yönetim sistemi, sayfa oluşturucu ve WooCommerce desteği ve daha fazlasını bulundurmaktadır.

Mise En Place ayrıca büyük başlık resimlerini, özel widget’ları, kısa kodları, Google yazı tipleri entegrasyonunu ve WordPress canlı tema özelleştiricisini destekler .

7. Igloo

Igloo , geniş özellikli resimler, güzel tipografi ve güçlü özelliklere sahip modern bir WordPress restoran temasıdır. Yerleşik bir restoran menü yönetim sistemi, rezervasyonlar, özel aletler, kaydırıcılar, galeriler ve referanslarla birlikte gelir.

Igloo, kullanımı kolay bir tema seçenekleri paneline sahiptir ve özelleştirme için en popüler WordPress sayfa oluşturucularını destekler .

8. Downtown

Downtown , yemek blogları, restoran ve kafe incelemeleri için de kullanılabilen çok amaçlı modern bir WordPress restoran temasıdır.

Google Haritalar için ana sayfa bölümleri, bir iletişim formu , hizmetler, referanslar, personel profilleri ve bir etkinlik takvimi gibi özellikleri barındırır. Tema, bir çevrimiçi yemek dağıtım web sitesi oluşturmak için WooCommerce’i destekler.

9. Restaurantz

Restaurantz, ücretsiz bir WordPress restoran temasıdır. Ana sayfada büyük bir resim karuseli ve harekete geçirici mesaj düğmesi ile güzel bir düzene sahiptir. Tüm tema seçenekleri için tema özelleştiriciyi kullanır.

SiteOrigin tarafından sunulan güçlü ücretsiz sayfa oluşturucuyu destekler. Bir restoran menü sayfası gibi şeyler eklemek için popüler WordPress eklentileri ekleyebilirsiniz .

10. Bakes and Cakes

Bakes and Cakes , güzelce tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Ücretsizdir ve şık restoranlar ve kafeler için uygundur. Bir referans bölümü , ürün bölümü, hakkında bölüm, ekip bölümü ve harekete geçirme butonları ile birlikte gelir.

Tema, popüler ücretsiz restoran menü eklentileriyle tam uyumludur. Bu WooCommerce ve destekler WPML kutunun dışında.

11. Petit

Petit , parlak renkli bir WordPress restoran temasıdır. Tarif sayfaları için güzel düzenler ve yemekle ilgili bir web sitesi için özel kısa kodlarla birlikte gelir .

Öne çıkan bir içerik kaydırıcısına, özel widget’lara, çoklu renk seçeneklerine ve daha fazlasına sahiptir. Tema, çok dilli web siteleri oluşturmak için mükemmeldir.

12. Moonrise

Moonrise kafe veya restoranlar için iyi çalışan muhteşem bir WordPress temasıdır. Büyük başlıklı arka planları, slayt gösterileri, kısa kodlar ve birden fazla özelleştirilebilir bölüm içerir.

Yemek menünüz, hizmetleriniz, slayt gösteriniz, iletişim widget’ınız ve daha fazlası için yerleşik destekle birlikte gelir. Moonrise temasının özelleştirilmesi kolaydır ve kutudan çıkar çıkmaz çeviri için hazırdır.

13. Umami

Umami , WordPress için şık bir restoran temasıdır. Belirgin bir harekete geçirici mesaj butonu ile benzersiz bir tam ekran düzenine sahiptir ve bir kafe veya fast food restoranları için tercih edilebilir. Her gönderi ve sayfanın kendine özgü bir arka planı olabilir.

Tema ayrıca kullanımı kolay bir restoran menü yönetim sistemi ile birlikte gelir. Lightbox’ta güzelce açılan görüntülere sahip menü öğeleri ekleyebilirsiniz. Umami, WooCommerce ve WooCommerce eklentileriyle de tamamen uyumludur .

Bu yazımızın WordPress Restoran Temaları ile ilgili aradığınız temayı bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

WordPress Restoran Temaları başlıklı yazımız ile ilgili aklınıza takılan sorularınızın yanıtını alabilmeniz için ya da öneride bulunabilmeniz için aşağıda yer alan yorumlar kısmını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız En İyi 10 WordPress Teması başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu