Wordpress

En İyi 10 WordPress Teması

WordPress’in Binlerce ücretsiz ve premium temalarından seçim yapmak, yeni başlayanlar için seçim yapmak zor olabiliyor.

En iyi 10 WordPress teması başlıklı yazımızı inceleyerek size uygun temayı seçebilirsiniz.

Bu temaların çoğu, inanılmaz tasarımları, özellikleri, güncellemeleri ve desteklerinden dolayı yıllardır oldukça popüler kalmıştır.

En İyi 10 WordPress Teması

En İyi WordPress Temalarının Temel Özellikleri

WordPress temaları genellikle özellikler ve seçenekler açısından niş tabanlı çok amaçlı temalardır.

Restoran teması gibi, özellikle sektörünüz için tasarlanmış niş tabanlı bir tema kullanabilirsiniz .

Alternatif olarak, oldukça esnek olan ve her tür web sitesinde çalışabilen çok amaçlı bir tema seçebilirsiniz .

Türü ne olursa olsun, en iyi WordPress temalarının tümü aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Mobil uyumlu tasarım: Tema tasarımları retinaya uyumlu hazırlanmıştır, bu nedenle WordPress web siteniz tüm ekran boyutlarında ve mobil cihazlarda harika görünür.

SEO optimizasyonu: Tema, en iyi SEO (arama motoru optimizasyonu) uygulamalarını takip eder, böylece web siteniz arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer alabilir.

Sayfa oluşturucu desteği: Tema, popüler WordPress sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla uyumludur . Bu, ihtiyaç duyduğunuzda özel açılış sayfaları oluşturmanıza yardımcı olur.

Hız ve performans: Temanız , web sitenizin hız ve performansında önemli bir rol oynar . Sitenizi hızlı tutmak için iyi tasarlanmış temalar aramalısınız.

Bunlar, web siteniz için seçmeden önce bir temada aramanız gereken temel özelliklerdir. Listemizdeki her tema, yukarıda bahsettiğimiz ana özelliklerin yanı sıra birçok yararlı özellik ile birlikte gelir. Bu özellikler hakkında açıklamalarında okuyabilirsiniz.

Artık tüm popüler temaların ortak özelliklerine baktığımıza göre, en iyi temalarından oluşan yazımıza bir göz atalım.

1. Divi

Divi , en popüler WordPress temalarından biridir ve Elegant Themes’e aittir. Görünümü güzel bir web sitesi oluşturmanızı sağlayacak olan birçok görsel öğeye ve modüle sahiptir.

Tema, birden çok endüstri ve niş için yüzlerce ücretsiz hazır düzen ile birlikte gelir. Tek tıklamayla hızlı bir şekilde başlamak için profesyonelce tasarlanmış sayfa ve blog düzenlerini içe aktarmanıza olanak tanır. Daha sonra, ön uç düzenleyiciyi kullanarak içeriği kendi içeriğinizle değiştirebilirsiniz.

Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile öğeleri bir yerden başka bir yere taşıyabilir, özel tasarımları kaydedip yönetebilir ve tüm web sitesi sayfalarınızda genel stilleri kullanmanıza yarar. Siz de kolayca referans ekleyebilirsiniz.

Divi , sitenizdeki düzen tasarımı, satır içi metin düzenleme ve özel CSS üzerinde tam kontrol sağlar . Oldukça esnektir ve kullanımı kolaydır. Ayrıca, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için SEO dostudur.

Elegant Themes, temayla ilgili herhangi bir sorununuz varsa mükemmel müşteri desteği sunar.

2. Astra

Astra, her türlü web sitesi oluşturmak için tasarlanmış popüler bir WordPress temasıdır. Tüm sürükle ve bırak sayfa oluşturucular ile birlikte sorunsuz bir şekilde çalışır.

Tema, web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için kullanabileceğiniz birkaç başlangıç ​​sitesiyle birlikte gelir. Bu hazır web siteleri küçük işletmeler, yeni başlayanlar, bloglar ve WooCommerce mağazaları için mükemmeldir.

Astra, sayfa başlıkları, menü, çoklu düzen seçenekleri, yazı tipleri, sınırsız renk seçenekleri, farklı blog sayfası düzenleri ve özel widget’lar ile birlikte bir çok harika özelliğe sahiptir.

Ayrıca Astra, çevrimiçi bir mağaza oluşturmak için WooCommerce eklentisiyle güçlü bir entegrasyon sunar . WooCommerce temaları sonsuz kaydırma, hızlı ürün görünümü, mağaza sayfası, ürün galerisi ve alışveriş sepeti seçeneklerini içerir.

Ayrıca LearnDash gibi popüler öğrenim yönetimi sistemleriyle de bütünleşir . Astra, web sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olmak için yerleşik SEO optimizasyonuna sahiptir.

 

3. Ultra

Ultra , kolayca bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olmak için oluşturulmuş güçlü ve çok amaçlı bir WordPress temasıdır . Yaşam tarzı, dergi, restoran, fotoğrafçılık, moda ve daha fazlası gibi nişler için onlarca hazır site ile birlikte gelir.

Ayrıca, özelleştirme için kullanabileceğiniz Themify sayfa oluşturucuyu da içerir . Ultra, ilerleme çubukları, sayaçlar , fiyat tabloları, ses oynatıcı ve daha fazlası gibi gelişmiş öğeler eklemek için çeşitli oluşturucu eklentilerine sahiptir .

Önemli diğer özellikleri arasında akıllı düzen seçenekleri, renk seçenekleri, bölüm tabanlı kaydırma, görüntü filtreleri ve portföy seçenekleri bulunmaktadır.

Ultra, tam WooCommerce uyumluluğuna sahip olduğu için bir çevrimiçi mağaza başlatmak için de mükemmel bir temadır. Canlı WordPress tema özelleştiricisi ile sitenizi kurmak ve özelleştirmek çok basittir.

 

4. OceanWP

OceanWP , ücretsiz bir WordPress temasıdır. Anında bir web sitesi başlatmak için tek tıklamayla demo içerik ve yüzlerce hazır site ile birlikte gelir.

Temanın, web sitenize giriş penceresi, Instagram beslemesi, yapışkan alt bilgi, öne çıkan gönderi kaydırıcısı ve daha fazlası gibi özellikler eklemek için birden fazla uzantısı vardır . Çok dilli bir web sitesi oluşturmak için çeviri hazırdır .

OceanWP teması, WooCommerce’i etkinleştirdiğiniz anda destekler. Web sitenizin sıralamasını iyileştirmeye yardımcı olacak yerleşik SEO özelliklerine sahiptir.

5. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro , minimalist bir WordPress temasıdır. StudioPress tarafından Genesis Framework üzerine kurulmuştur bu onu güçlü ve sağlam kılar.

Tema, herhangi bir işletme web sitesi için idealdir. Açılış sayfası şablonları, 9 özel widget, 3 düzen seçeneği,  ve özel bir başlık ile yüklenir. Gönderileri ve sayfaları sorunsuz bir şekilde özelleştirmek için WordPress blok düzenleyici (Gutenberg editörü) ile çalışır .

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçasıdır .

6. Hestia Pro

Hestia Pro , hız için optimize edilmiş modern, çok amaçlı bir WordPress temasıdır.

Kaygan bir tasarıma sahip olan Hestia Pro, işinizi ve hizmetlerinizi profesyonelce sergilemenizi sağlar. Beaver Builder , Elementor , Visual Composer ve daha fazlası gibi popüler sayfa oluşturucuları ile bütünleşir .

Hestia Pro, WooCommerce ile tamamen uyumludur ve kolayca güzel ürünler oluşturmanıza ve alışveriş sayfaları oluşturmanıza olanak tanır . Ayrıca, e-ticaret mağazaları ve diğer iş nişleri için birden çok başlangıç ​​sitesi ile birlikte gelir.

7. Nozama

Nozama , çevrimiçi mağazaların hızlı bir şekilde başlatılması için oluşturulmuş WordPress WooCommerce temasıdır. Öne çıkan ürünlerinizi ana sayfada görüntülemeniz mümkündür.

Ürün filtreleri, özel ürün düzenleri ve daha fazlasını oluşturmak için yerleşik bir vitrin ile birlikte gelir. Ayrıca sosyal medya entegrasyonları, renk özelleştirme ve başlık görünürlüğü özelliklerine de sahiptir.

8. Alpha

Alpha , gelişmiş bir WordPress dergi temasıdır. Gazeteler, çevrimiçi dergiler ve yazarlar için çok uygundur. Aynı zamanda blog yazmak için de harika bir seçenektir.

Tema, 2 farklı düzen tasarımı, öne çıkan bir slayt gösterisi, bir video widget’ı, bir son dakika haber şeridi, reklam yerleştirme alanları ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Başlangıcı ve kurulumu kolaydır.

9. Zelle Pro

Zelle Pro , premium tek sayfalık WordPress temasıdır. Özel bir logo, tam genişlikte bir başlık ve harekete geçirici mesaj butonları ile minimal bir düzen sunar .

Tema ayrıca özel arka planlar, sınırsız renk seçenekleri ve mega menüler içerir . Daha iyi performans için yerleşik SEO ve hız optimizasyonu vardır.

10. Sydney Pro

Sydney Pro , çok amaçlı mükemmel bir WordPress temasıdır. Bir atlıkarınca kaydırıcısı, fiyatlandırma tabloları ve bir zaman çizelgesi için özel Elementor bloklarını kullanır .

Ayrıca sayfa şablonları, başlık seçenekleri, özel seçenekleri ve video başlığı da bulundurur. Çeviriye hazır bir temadır ayrıca kolayca çok dilli bir web sitesi oluşturmanız da mümkündür.

En İyi 10 WordPress Teması başlıklı yazımız ile ilgili aklınıza takılan sorularınızın yanıtını alabilmeniz için ya da öneride bulunabilmeniz için aşağıda yer alan yorumlar kısmını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız En İyi 10 WordPress Facebook Eklentisi başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu