EklentilerWordpress

En İyi 10 WordPress Facebook Eklentisi

Facebook, 2 milyardan fazla aylık aktif kullanıcısı ile dünyanın en büyük sosyal medya platformudur. Bu nedenle, çevrimiçi varlığınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilecek birçok WordPress Facebook eklentisi vardır.

Bu yazımızda, web sitenizi büyütmek yaralanacağınız en iyi 10 WordPress Facebook eklentisi konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 10 WordPress Facebook Eklentisi

1. Smash Balloon Custom Facebook Feed Pro

Smash Balloon Custom Facebook Feed Pro , WordPress için en iyi Facebook eklentisidir. WordPress sitenizi bir butona tıklayarak Facebook hesabınıza bağlamanızı sağlar.

Custom Facebook Feed Pro ile Facebook gönderilerinizi herhangi bir WordPress gönderisine, sayfasına veya kenar çubuğuna kolayca ekleyebilirsiniz. Kullanımı kolay stil seçenekleri ve birden fazla düzen seçeneği mevcuttur.

Feed’inizin tam kontrolünü elinize alabilirsiniz. Yorumlar, beğeniler, tepkiler ve paylaşımlar gibi şeyleri gizlemeyi seçebilirsiniz.

Facebook kullanıcı incelemelerinizi görüntülemek, Facebook fotoğraf albümlerinizi yerleştirmek ve daha fazlası için de kullanabilirsiniz.

Not: Smash Ballon’un kullanabileceğiniz sınırlı özelliklere sahip ücretsiz bir Facebook Feed eklentisi de mevcuttur.

2. RafflePress

RafflePress , WordPress için en iyi yarışma ve hediye eklentisidir . Kullanıcıların yarışmaya girmek için belirli eylemler gerçekleştirmesi gerektiren bir yarışma yürütmenizi sağlar.

Yarışmalar, Facebook sayfanız için yüzlerce beğeni ve etkileşim almanın en hızlı yollarından biridir. RafflePress, Facebook sayfanızı büyütmek için yerleşik bir hediye şablonuyla birlikte gelir.

Yarışmanıza katılmak için, kullanıcıların Facebook sayfanızı ziyaret etmesi ve gönderilerinizden ya da videolarınızdan birini görüntülemesi gerekecek.

Basitçe eylemler ekleyebileceğiniz ve yarışmaya fazla sayıda girişin yapılmasını sağlayacağınız bir sürükle – bırak yarışma oluşturucu ile birlikte gelir.

Ayrıca, Twitter ve Instagram gibi diğer popüler sosyal medya platformlarında da kullanabilir veya e-posta listenizi büyütmek için hediyeler verebilirsiniz.

3. Shared Counts

Shared Counts, WordPress için en iyi sosyal medya eklentilerinden bir diğeridir. WordPress yazılarınıza kolayca sosyal paylaşım butonları eklemenizi sağlar. Facebook, Pinterest, Twitter, İnstagram ve daha fazlası için uygulayabilirsiniz.

Hız ve performans için son derece optimize edilmiştir ve farklı sosyal siteler için paylaşım sayısını doğru bir şekilde gösterebilir. Hatta birden fazla buton stiliyle birlikte gelir. Buda sitenizde en iyi görünen stili seçebileceğiniz anlamına gelir.

4. Pixel Cat – Conversion Pixel Manager

Pixel Cat – Conversion Pixel Manager, web sitenizi ziyaret eden Facebook kullanıcılarına özelleştirilmiş reklamlar göstermenize olanak tanır.

Pixel Cat ayrıca WooCommerce müşterilerini izlemenize ve onlara Facebook akışlarında daha iyi reklamlar göstermenize yardımcı olur .

Ayrıca size ekstra güç ve esneklik sağlayan bir Pro sürümü de var.

5. Social Reviews and Recommendations

Social Reviews and Recommendations, Facebook sayfası incelemelerini WordPress web sitenizde görüntülemenizi sağlar. Web sitenizi Facebook sayfanıza bağlamanıza ve Facebook kullanıcılarının yorumlarını görüntülemenize yardımcı olan kullanımı son derece basit bir widget ile birlikte gelir.

Social Reviews and Recommendations, web sitenize reklam eklemenize ve markanıza güven oluşturmanıza yardımcı olur. Ücretsiz sürüm de iyi çalışmaktadır. Ancak daha fazla özellikler sunan ücretli sürümünüde tercih edebilirsiniz.

6. Facebook Page Like Widget

Facebook Page Like Widget, blogunuzun kenar çubuğuna kolayca bir Facebook sayfası eklentisi eklemenizi sağlar. Kullanımı son derece kolaydır. Facebook beğeni butonu web sitenizin herhangi bir yerinde görüntüleyebilmeniz için kullanabileceğiniz bir kısa kod ile birlikte gelir.

Profil resimlerini gösterebilir veya gizleyebilir, sayfa kapağınızı ekleyebilir, genişliğini ve yüksekliğini özelleştirebilir ve dili seçebilirsiniz.

7. Nextend Social Login and Register

Nextend Social Login and Register eklentisi , kullanıcıların sosyal ağlardaki profillerini kullanarak web sitenize kaydolmalarına ve oturum açmalarına olanak tanır . Facebook , Google ve Twitter ile giriş yapmayı destekler .

Bu eklenti, varsayılan WordPress giriş ve kayıt formlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışır. Kullanıcılara, Facebook ile kayıt yaptırma ya da varsayılan kayıt yöntemini kullanarak kaydolma seçeneğini sunar. Kayıt olduktan sonra, bir kullanıcı sosyal hesaplarının bağlantısını dilediği zaman yönetici alanındaki kullanıcı profili sayfasını ziyaret ederek değiştirebilir.

8. FAuto Poster

FAuto Poster , Facebook sayfanızda veya profilinizde yeni yazıları otomatik olarak paylaşmanıza olanak tanır. Etkinleştirdikten sonra, profilinize bağlamanız ve web sitenizi yetkilendirmeniz gerekecektir.

Hangi içeriği paylaşmak istediğinizi seçmenize olanak tanır: gönderiler, sayfalar ve özel gönderi türleri. Hatta yayınlamadan önce tek bir öğe için paylaşımı devre dışı bırakabilirsiniz.

FAuto Poster, kurulumu ve yapılandırması hızlı ve kolay olan boyutu düşük bir eklentidir. Ayrıca, Facebook’un yanı sıra Twitter, LinkedIn ve Tumblr’a otomatik olarak gönderi göndermenizi sağlayan profesyonel bir sürüm de bulunmaktadır.

9. Social Snap

Social Snap , içeriğinizi otomatik olarak Facebook da paylaşmanızı sağlar. Bunu Instagram, Twitter ve LinkedIn gibi diğer sosyal medya siteleri için de kullanabilirsiniz.

Yeni içeriğinizi ve eski içeriğinizi otomatik olarak yeniden paylaşmak için Social Snap’i kullanabilirsiniz. Bu şekilde, geçmişte oluşturduğunuz içeriğe daha fazla trafik çekebilirsiniz.

Social Snap ayrıca yayınlarınıza ve sayfalarınıza sosyal bağlantılar eklemenize ve takipçi sayılarını görüntülemenize olanak tanır. Facebook takipçilerinizin de büyümesine yardımcı olabilir.

10. All in One SEO

All in One SEO , piyasadaki en iyi WordPress SEO eklentilerinden biridir . İçeriğinizin arama motorlarında daha üst sıralarda yer alması için optimize etmenize izin veren çok çeşitli özelliklere sahiptir.

Bir sosyal medya eklentisi olmasa da, çok önemli özelliklere sahip olduğu için bu listeye ekledik. All in One SEO, içeriğinize Açık Grafik meta verileri eklemenizi sağlar . Bu, içeriğinizin Facebook’ta paylaşıldığında nasıl görüneceği üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunuz anlamına gelir.

All in One SEO’yu kullanarak, Facebook’taki içeriğinizin yanında görünmesi için özel bir küçük resim de ayarlayabilirsiniz. İçeriğinize Facebook’ta kullanmak için farklı bir başlık veya açıklama bile verebilirsiniz. En önemlisi, Facebook’taki yanlış küçük resim sorununu düzeltir.

Bu yazımda bahsettiğimiz en iyi 10  WordPress Facebook eklentisi ile web sitenizi büyütmenize yardımcı olacağını umuyoruz.

En İyi 10 WordPress Facebook Eklentisi başlıklı yazımız ile ilgili aklınıza takılan sorularınızın yanıtını alabilmeniz için ya da öneride bulunabilmeniz için aşağıda yer alan yorumlar kısmını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız Web Sitenize Ziyaretçi Çekme Teknikleri başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu