TemalarWordpress

En İyi 5 WordPress Sosyal Paylaşım Teması

Sosyal medya siteleri için tercih edilebilecek birçok WordPress sosyal paylaşım teması bulunuyor. Bu temalar arasından istediğinizi seçerek web sitenizde kullanabilirsiniz. Ancak eğer siteniz için bir tema seçmekte zorluk yaşıyorsanız, listemizdeki temalara göz atmanızda fayda var.

WordPress web siteleri için oldukça fazla sayıda hazır tema mevcut. Bu temalar arasında neredeyse her türlü siteye göre temalar bulunuyor. Yani web sitenizin türü ne olursa olsun, hazır WordPress temaları arasından bir tema seçerek sitenizde kullanabiliyorsunuz.

Bahsettiğimiz hazır WordPress temaları arasında özellikle sosyal medya siteleri gibi sitelerde tercih edilebilecek birçok WordPress sosyal paylaşım teması mevcut. Bu temalar arasından bir tema seçerek web sitenizde kullanabilirsiniz. Eğer web siteniz için bir sosyal medya teması arıyorsanız, listemizdeki temalardan birisini tercih edebilirsiniz.

Bir WordPress Teması Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

wordpresstr-wordpress-sosyal-paylasim-temasi-sosyal-medya-temalari

Bir WordPress sosyal paylaşım teması veya herhangi bir tema seçerken dikkat edebileceğiniz bazı detaylar mevcut. Yazımızda sizler için kısaca bu detaylara değinmek istiyoruz. WordPress teması seçerken ilk olarak temanın SEO uyumlu olmasına dikkat etmeniz doğru olacaktır.

Çünkü SEO, web sitenizin arama motoru sıralamalarında üst sıralarda yer alması için çok önemlidir. Ayrıca temanın mobil uyumlu ve kullanışlı bir tema olmasına da özen göstermelisiniz. Çünkü seçtiğiniz tema mobil uyumlu olmazsa, mobil cihazlardan sitenizi ziyaret eden kullanıcılar kötü bir görünümle karşılaşabilirler.

Ayrıca seçtiğiniz tema kullanışlı değilse ziyaretçiler sitenizde fazla gezinmek istemeyebilirler. Tüm bunların yanı sıra seçtiğiniz WordPress temasının şık ve sitenize uygun olmasına da kesinlikle dikkat etmelisiniz.

Çünkü seçtiğiniz tema kötü bir görünüme sahipse veya sitenizle uyumlu değilse sitenizde ziyaretçi kayıplarıyla karşılaşabilirsiniz. WordPress teması seçerken dikkat edebileceğiniz bazı önemli detaylar bu şekilde oluşuyor.

Sitenizde Kullanabileceğiniz En İyi 5 WordPress Sosyal Paylaşım Teması

Yazımızda sizler için bir WordPress sosyal paylaşım teması listesi hazırlamaya çalışacağız. Listemizde birçok WordPress sosyal medya teması bulunacak. Böylece istediğiniz temayı seçerek sitenizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

WordPress Sosyal Medya Temaları

NewsPaper

wordpresstr-wordpress-sosyal-paylasim-temasi-newspaper

WordPress sosyal paylaşım teması listemizde ilk olarak NewsPaper temasına yer vermek istiyoruz. NewsPaper, hız konusunda oldukça iyi bir performansa sahip. Yani temanın oldukça hızlı olduğunu söyleyebiliriz. Temada Video, Food ve Viral gibi birbirinden farklı birçok tasarım seçeneği bulunuyor.

Ancak bu tasarımlar arasında özellikle Viral seçeneğinin sosyal paylaşım siteleri için oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca temanın neredeyse tüm tasarımlarının birbirinden şık ve kullanışlı olduğunu söylememiz pek yanlış olmaz.

Bunların yanı sıra bu tema sayesinde web sitesine sosyal medya ekleme işlemini rahatlıkla yapabileceğnii söyleyebiliriz. Yani temada bulunan sosyal medya butonları sayesinde sitenize sosya medya hesaplarınızı rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Üstelik tüm bu avantajlara sahip olan NewsPaper, SEO optimizasyonuna da sahip. Bu kısımda son olarak bu temanın mobil uyumlu olduğunu da belirtmemizde fayda var.

SociallyViral

wordpresstr-wordpress-sosyal-paylasim-temasi-sociallyviral

WordPress sosyal paylaşım teması olarak tercih edilebilecek bir diğer tema SociallyViral. Bu kısımda ilk olarak temanın SEO uyumlu olduğunu belirtmek istiyoruz. Ayrıca SEO uyumlu olan bu tema, oldukça hızlı olmasıyla da dikkatlerden kaçmıyor.

Bu temanın oldukça popüler web sitelerinde tercih edildiğini söyleyebiliriz. Fazlasıyla popüler olan SociallyViral teması, %100 responsive olmasıyla da dikkat çekiyor. Kısacası bu temanın oldukça modern bir tasarıma ve önemli özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Eğer web siteniz için bir sosyal ağ teması vb. bir tema arıyorsanız, bu temaya kesinlikle göz atmalısınız.

Blogging Viral

wordpresstr-wordpress-sosyal-paylasim-temasi-blogging-viral

WordPress sosyal paylaşım teması listemize Blogging Viral ile devam etmek istiyoruz. Bu tema aslında Blogging ismiyle karşımıza çıkıyor. Ancak temanın birbirinden farklı birçok tasarım seçeneği bulunuyor.

Bu seçenekler arasında yer alan Viral ise özellikle sosyal medya teması olarak tercih edilebilecek bir tema. SEO uyumlu ve hızlı bir tema olarak karşımıza çıkan Blogging Viral, oldukça şık bir tasarıma sahip.

Temanın tasarımının diğer birçok temaya göre biraz daha farklı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak genel olarak bu temanın oldukça kullanışlı olduğunu söylememiz pek yanlış olmaz. Bu kısımda son olarak temanın ayrıca mobil uyumlu olduğunu da belirtmemizde fayda var.

BoomBox

wordpresstr-wordpress-sosyal-paylasim-temasi-boombox

WordPress sosyal paylaşım teması listemizde bahsetmek istediğimiz bir diğer tema BoomBox. Bu kısımda ilk olarak BoomBox temasının tamamen responsive olduğunu belirtmek istiyoruz. Ayrıca bu tema mobil dostu yani mobil uyumlu olmasıyla da dikkat çekiyor. Oldukça şık ve kullanışlı bir tema olan BoomBox, birçok farklı şekilde özelleştirilebilen bir tema.

Ayrıca temada dark mode yani karanlık modu gibi seçeneklerde bulunuyor. Bu kısımda son olarak temanın SEO optimizasyonuna sahip olduğunu belirtmemizde fayda var. Eğer siteniz için şık ve modern bir WordPress sosyal medya teması arıyorsanız, bu temayı incelemenizde fayda var.

Public Opinion

wordpresstr-wordpress-sosyal-paylasim-temasi-public-opinion

WordPress sosyal paylaşım teması listemizde sizler için son olarak Public Opinion temasından bahsetmek istiyoruz. İlk olarak temanın oldukça göze hoş gelen bir tasarıma sahip olduğuna değinmek istiyoruz.

Şık bir tasarıma sahip olan tema, genel olarak oldukça kullanışlı olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu temanın mobil uyumlu olduğunu ve böylece mobil cihazlarda da oldukça şık göründüğünü belirtmek istiyoruz.

Bunların yanı sıra bu tema çoklu dil desteği ve WooCommerce entegrasyonu gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Ayrıca temanın birçok farklı şekilde düzenlenebiliyor olması da kullanıcılar için oldukça büyük bir avantaj.

Üstelik tüm bunların yanı sıra temanın SEO optimizasyonuna sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca bu kısımda son olarak Public Opinion temasının popüler WordPress SEO eklentileriyle uyumlu çalışabildiğini belirtmemizde fayda var.

Publick Opinion ile birlikte WordPress sosyal paylaşım teması listemizin sonuna geldik. Web siteniz için bir sosyal medya teması veya buna benzer türde bir tema arıyorsanız, listemizdeki temalardan birisini tercih edebilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu