Temalar

En İyi 10 Giyim Mağazası WordPress Temaları

Sizin için En iyi 10 giyim mağazası WordPress temalarını özel olarak derledik.

Bir giyim mağazası açmayı düşünüyor veya  işletiyorsanız kesinlikle bir web sitesine ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu web sitesi için  online  satış  yapabileceğiniz bir e-ticaret sistemi ve bunun için uygun bir temaya ihtiyacınız vardır. Wordpress e-ticaret siteniz için tam biçilmiş kaftandır. Müşterileriniz tarafından sitenizin ilgi görmesi için kullanacağınız tema ilgi çekici bir tasarıma sahip olmalı.

Bu makalemizde , kullanabileceğiniz en iyi 10  giyim mağazası WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

WordPress ile Bir Giyim Mağazası Web Sitesi Nasıl Oluşturulur ?

WordPress, piyasadaki en popüler açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemidir.  Birçok  büyük marka , web siteleri  için WordPress kullanmaktadırlar.

Sitenizi kurmaya başlamadan  önce ,  web siteniz için bir alan adın yani domain kaydına ihtiyacınız olacak . Alan adınız, wordpresstr.com veya alanadiniz.com gibi web sitenizin internet üzerindeki adresidir .

Ayrıca  barındırma hizmetiniz için bir hosting hizmetine ihtiyacınız bulunmaktadır.. Hosting hesabınızda , ürün içeriklerinizi , sayfalarınızı  ve resimleriniz gibi tüm web sitenizin dosyalarını tutar.

Sizlere alan adı ve hosting için Hostixo firmasını  kullanmanızı öneririz . En popüler ve en iyi hosting  firmalarından biridir ve %100 Wordpress uyumlu çözümler sunar.

 

Ayrıca Hostixo bazı paketlerinde  yıllık alımında  ücretsiz bir alan adı  tüm hosting paketlerinde ücretsiz SSL sertifikası ve yedekleme hizmetleri de sunmaktadır.

Tüm bu satın alma işlemlerinden sonra sitenize wordpress kurulumu yapmanız gerekir. Dilerseniz panelden dilersenizde manuel kurulum yapabilirsiniz.

Bunun için Wordpress Kurulum Rehberi makalemizi inceleyebilirsiniz.

Bir sonraki adımda tema seçmeniz gerekicek ve bunun için makalemize göz atabilirsiniz.

En iyi giyim mağazası WordPress temalarının özenle seçilmiş listemize bir göz atalım.

1. Astra

Giyim Mağazası WordPress Temaları

Astra , tüm içerik türleri için oldukça modern ve  çok amaçlı bir WordPress temasıdır diyebiliriz. Güzel bir giyim mağazası şablonuyla birlikte gelerek , web sitenizi düzenlemeye hızlı bir şekilde başlamanız için kolaylık sağlar.

Bu temanın en önemli özelliklerinden biri sürükle – bırak sayfa oluşturucularını destekliyor olmasıdır.  Hızlı ve yeni başlayan kullanıcılar için  kurulumu  oldukça kolaydır.

Astra teması , sitenizin daha iyi  görünmesine yardımcı olmak için tam genişlik boyutunda  sayfa yapıları, duyarlı yazı tipi boyutları, değişik blog düzenleri ve çok daha fazlasını sunar.

WooCommerce için Astra’nın profesyonel eklentilerini de kullanabilirsiniz.

2. Neve

Neve teması  , bir blog veya web sitesi için  harika bir WordPress temasıdır. Mağazanızın temeli olarak kullanabileceğiniz birden çok başlangıç ​​şablonu  içerir.

Tema, WordPress sayfa oluşturucuları kullanılarak kolayca düzenlenebilir ve özelleştirilebilir. Giyim mağazanızın web sitesini sadece birkaç tıklamayla başlatmak için WooCommerce ve popüler WooCommerce eklentileri ile entegre şekilde çalışır.

3. Divi

Divi , oldukça esnek ve özel bir tasarım düzeni bulunan  hafif bir WordPress temasıdır. Ek olarak , giyim mağazanızın  hızlıca oluşturmanız için kendine özgü bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelir.

Özel sayfa düzenleri, animasyon efektleri,  sınırsız renkler, Google Yazı Tipleri ve  dilediğiniz kadar özelleştirme seçeneği  bulunur. Divi,  başka dillere çeviriye de  hazırdır ve WPML  eklentisi kullanarak kolayca multi dille sahip  bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır .

4. Ultra

Ultra , şık bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Giyim ve moda tasarımcıları için bir şablon da dahil olmak üzere önceden tasarlanmış birkaç web sitesi düzeni ile birlikte gelir.

Web sitenize herhangi bir kod yazmadan daha fazla işlevsellik eklemek için güçlü eklentiler sunar ve sitenizi olabildiğince kullanıcı dostu yapmanıza yardımcı olur. Ultra, sitenizi güzel bir şekilde özelleştirmek için renk seçeneklerine sahiptir. Ayrıca duyarlı tasarım kullanır, böylece siteniz tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında harika görünür.

5. OceanWP

OceanWP , her tür web sitesi için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Tek tıklamayla demo içerik kurulumu ve onlarca hazır demo arayüz sağlar.

Kurulumu hızlı ve kolaydır. Tema, ürünlerinizi  büyük bir pazara satmanıza yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda  yapısal olarak iyi arama motoru optimizasyonu göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.

6. Authority Pro

StudioPress’ten Authority Pro , klasik bir WordPress temasıdır. Minimalist güzel bir giyim mağazası içib web sitesi oluşturmak  için gereken tüm özelliklere sahip tasarımı mevcuttur.

Renk seçenekleri, ana sayfa pencere öğesi alanları, düzen seçenekleri ve özelleştirme için bir tema yönetim paneli sunar.  WordPress özelleştiricisini kullanarak  sitenizde  değişikliklerin canlı bir önizlemesini görebilirsiniz. Ek olarak , SEO dostudur.

 

7. Neto

Neto , özellikle moda web siteleri ve giyim markaları için oluşturulmuş harika  bir e-Ticaret WordPress temasıdır .Direk  WooCommerce ile entegre olur ve tüm araçlarını destekler.

Esnek bir düzen ile web sitesi şablonunuzda değişiklik yapabilir ve kolayca özel sayfa şablonları oluşturabilirsiniz. Neto, Elementor gibi popüler sayfa düzenleyici eklentileriyle de uyumludur .

8. Gear

Gear , hafif ve güzel renklere sahip  kullanıcı dostu  bir WordPress temasıdır. Moda mağazaları, yaşam tarzı blogları, giyim ve tekstil  amaçlı tasarımlar için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Ürünlerinizi online olarak satmanıza izin vermek için WooCommerce ile sorunsuz ve uyumlu çalışır. Diğer dikkate değer özellikler arasında video yerleştirmeleri, iletişim formları , Google Yazı Tipleri ve çok dilli uyumluluk bulunur.

9. Hestia Pro

Hestia Pro , her tür web sitesi için mükemmel bir WordPress temasıdır. Farklı işler için birkaç yerleşik web sitesi şablonuyla birlikte gelir.

Tema, bir giyim mağazası veya moda e-ticaret mağazası için oldukça uygundur. Harika bir kullanıcı deneyimi sunar. Sayfa oluşturucu entegrasyonu ile Hestia, açılış sayfalarınızı kurmayı ve özelleştirmeyi kolaylaştırır .

10. Shoptimizer

Shoptimizer , özellikle çevrimiçi giyim mağazaları oluşturmak için tasarlanmış bir WordPress WooCommerce temasıdır. Şablon bir kategori gezinme menüsü , bir alışveriş sepeti sayfası ve daha fazlasını sağlar.

Shoptimizer’ın e-ticaret işlevi, çevrimiçi ödemeleri kolayca kabul etmek için popüler ödeme eklentileriyle entegre olduğu anlamına gelir.

Kolay bir ödeme sistemi ile Shoptimizer, size müşterilere yüksek bir potansiyel müşteri dönüştürme oranı sağlamalıdır. Ayrıca isteğe bağlı istek listesi işlevi de sunar.

Bu makalenin en iyi giyim mağazası WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca , dilerseniz WordPress Restoran Temaları   ilişkin makalemize göz atmak isteyebilirsiniz .

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu