İpuçları

Turhost İndirim Kuponlarını Kullanmaya Hazır Mısınız?

Web sitenizi oluşturmadan önce kendiniz için bir hosting hizmeti almak istiyorsanız karşınıza turhost çıkması çok normaldir.  Çünkü turhost firmasından  Hosting paketi almak oldukça kolay ve avantajlıdır. Ama bunun için  promosyon kodları gerekir. Bu sayede düşündüğünüzden daha uygun maliyete hosting hizmeti alabilirsiniz.

Turhost promosyon kodu daha önceki yıllardaki gibi bu yılda da mevcuttur. 2022 yılında da  pazarlama gereği kuponlarını web site kurucularına sunar. Sizin için firmanın, kodları ve özel promosyonları hakkında tüm bilgileri bir araya getirdik.

Kendinize veya şirketinize web sitesi kurmaya karar verdiniz ve gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak  turhost  firması ile karşılaştınız. Bu firmayı araştırmaya başladınız ve fiyatları size yüksek gelebilir. Fiyatlar yüksek geldiğinde, indirim kuponunu hemen firmadan hizmet almak için kullanabilirsiniz. Nerede ise 90% oranında indirim kuponu bulmanız mümkün… İndirim kuponu size özel indirim sağlayarak hizmetleri daha avantajlı bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Turhost kurulduğu günden bu yana milyonlarca web sitesine  ev sahipliği yapmayı başarmış firmaların başında gelmektedir. Sizler için wordpress kurulumu, %99,9 uptime garantisi  ve 7/24 destek sağlar. Wordpresstr  kullanıcılarına özel indirimler ve  ücretsiz SSL sertifikası sunmaktadır.  Siz de kampanya ve indirimlerden  yararlanmak için aşağıdaki kupon kodumuzu kullanın ve web barındırma hizmetinizi düşük bir fiyatlara satın alın .

Sizlere çok özel turhost firmasına ait Hosting kupon kodları yani promosyonları paylaşacağız. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

turhost Kupon

Turhost İndirim Kodunu Kullanmak Oldukça Kolaydır

Turhost  hosting firmaları içinde den beğenilen firma özelliğini taşır. Yapmanız gereken ise; Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları yerleştirmek olacaktır.

Turhost Yeni Başlayanların En Yakın Yardımcısı

Yazılımdan anlamasanız bile turhost  ile kolay ve pratik bir şekilde hemen web site kurulumlarınızı yapabilirsiniz. Hayatınızda ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz turhost tam size göre diyebiliriz. Teknik detaylarla boğulmadan ve çok fazla  uğraşmadan kolayca web sitenizi dilediğiniz gibi hazır hale getirmeniz mümkündür. Üstelik web sitenizi kurmak öyle sandığınız gibi saatlerce sürmüyor artık…

Sandığınızdan daha kısa sürede yani dakikalar için web sitenizin ilk temelini bu firma ile atabilirsiniz.  Bunun için bu firmadan alan adı ve hosting almanız yeterlidir.

Teknik detaylarla çok uğraşmak herkese yorucu gelebilir.  İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek, cpanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız turhost istediğiniz özelliklerde hizmet sağlar. Anlamadığınız konularda anlık destek talebinde de bulunabilirsiniz.

turhost promosyon

Turhost Sayesinde Hızlı Bir Wordpress Hizmeti

Wordpress kullanım kolaylığı ve yönetim paneli kolaylığı ile hem yeni kullanıcıların hem de işinin uzmanı kullanıcıların en çok tercih ettiği sistemdir.  Wordpress ile kurumsal ve kişisel blog sitenizi hayalinizdeki gibi oluşturabilirsiniz.  Ama hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olması gerekir.  Cpanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

Bu firma sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cpanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlıca hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Hız konusu hosting firmaları tarafından kesinlikle çok dikkate alınması gereken konuların başında gelir. Çünkü Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı yavaşlıklardan pek haz etmezler.  Web sitenin hızlı açılması sadece web site sahipleri için değil, kullanıcı için de fazlası ile önemli konuların başında gelir.  Hem seo için hem de ziyaretçi deneyimi için en önemli özelliktir.

Bu firma, hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Öte yandani Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Size  SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenizi de istemez. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

Linux Hosting , Windows Hosting , Linux Bayi Hosting ve Windows Bayi hosting hizmetleri de sunmaktadır.  Bulut Sunucu, Sanal Sunucu veya Kiralık sunucu seçenekleri de bulunmaktadır

Malesef şuanda elimizde Turhost kuponları bulunmamaktadır. Öneri olarak sunduğumuz firmanın kupon kodlarına aşağıda erişebilirsiniz.

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu