Wordpress

En İyi 3 WordPress Web Sitesi Bakım Hizmetleri

Web sitesi bakım hizmetleri, WordPress sitenizin yedeklemelerin, güncellemelerin, güvenliğin ve web sitesi düzenlemelerinin bakımını içerir.

En İyi 3 WordPress Web Sitesi Bakım Hizmetleri

Bu yazımızda, en kullanışlı ve en iyi 3 WordPress Web Sitesi Bakım Hizmetleri konusunda sizlere yardımcı olacağız.

WordPress Web Sitesi İçin Bakım Hizmeti Kullanmanın Nedenleri

Kendi kendine barındırılan WordPress.org web siteniz varsa, WordPress güncellemelerini, eklenti ve tema güncellemelerini yüklemek ve web sitesi yedeklerini tutma konusundan siz sorumlusunuz.

İşinizi büyütmek için bu görevleri yapmak çok zamanınızı aldığını da hissedebilirsiniz.

İşte web sitesi bakım hizmetleri tam da burada devreye girer. İyi ve kullanışlı bir web sitesi bakım hizmeti aşağıda bahsettiğimiz hizmetleri sağlamalıdır:

Yedeklemeler

Sitenizin düzenli WordPress yedeklerinin genellikle günde birkaç defa tutulması gerekiyor. Herhangi bir şey ters giderse eğer sitenizin anında geri yüklenebileceği anlamına gelir.

Uzman WordPress Desteği

Yeni başlayan biriyseniz eğer, zaman zaman WordPress hatalarını düzeltmek amacıyla yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Web sitesi bakım hizmetinizden uzman WordPress desteğine sahip olmanız, WordPress eğiticileriyle çalışmak zorunda kalmayacağınız anlamına gelmektedir.

Bazı zamanlar, bu desteğin ek bir hizmet olarak ücretlendirildiğini unutmamalısınız. Her zaman temel web sitesi bakım paketinin bir parçası arasında bulunmamaktadır.

Güvenlik

Web sitesi bakım hizmetiniz, otomatik taramalar yaparak web sitenizin güvende kalmasını sağlayacaktır.

Fakat çoğu web sitesi bakım hizmeti, kötü amaçlı yazılımları temizleme hizmeti için fazladan ücret talep edebilir. Sucuri’yi kullanmanızı öneririz çünkü en iyi WordPress güvenlik duvarı eklentisidir ve tüm ücretli planları ve ücretsiz kötü amaçlı yazılım temizleme için güvenlik hizmeti sunar.

Zamanında WordPress Güncellemeleri

Web sitesi bakım hizmeti, her şeyi güncel tutarak size zaman kazandıracaktır.

Tüm bu bahsettiğimiz özelliklerden sonra şimdi sizler için belirlediğimiz web sitesi bakım hizmetlerine bir göz atalım.

1. WP Buffs

WP Buffs , bulut yedeklemeleri, haftalık web sitesi güncellemeleri, acil durum desteği, sınırsız web sitesi düzenlemeleri, hız optimizasyonu ve daha fazlasını sağlayan popüler bir WordPress web sitesi bakım hizmetlerinden biridir.

Ortalama web sitesi sahibine uygun planları vardır ve ayrıca e-ticaret mağazaları, üyelik siteleri ve daha karmaşık web siteleri için planlar gerçekleştirirler .

Artıları

  • Sitenizde neler yapıldığını görebilmeniz için WP Buffs’tan her hafta güzel biçimlendirilmiş bir .pdf raporu alacaksınız. Örnek verecek olursak eğer hangi eklentilerin ne zaman güncellendiğinin bir liste halinde görebilirsiniz.
  • e-ticaret için kullanılan web siteleri için bakım hizmeti sunarlar , fakat bunun için en yüksek planlara sahip olmanız gerekiyor
  • WP Buffs, sitenizi gün boyunca sürekli olarak izler. Siteniz kapanırsa eğer 60 saniye içinde harekete geçerek düzeltmeye çalışırlar.
  • WP Buffs’ın dünyanın her yerinden ekip üyeleri olduğu için 7/24 hizmet sunar.
  • WP Buffs, beyaz etiketli bir hizmet sunar. Müşteriler için WordPress web siteleri barındırıyorsanız bu yararlıdır. WP Buffs hizmetlerini müşterileriniz için WP Buffs kendi ekibinizdenmiş gibi kullanabilirsiniz.

Eksileri

  • Kötü amaçlı yazılım temizleme hizmeti, üç planından yalnızca en pahalısını kullanırsanız dahil ediliyor.
  • WP Buffs, eklentileri günlük değil, sadece haftalık olarak güncellemektedir.

Fiyatlandırma

En düşük planları aylık 67 $’dan başlıyor. Öncelikli destek, kötü amaçlı yazılım temizleme, hız optimizasyonu ve farklı özellikler istiyorsanız  eğer ayda 197$ ödemeniz gerekir. Yıllık ödeme yapmayı seçerseniz bir indirim mevcuttur.

2. Codeable

Codeable , WordPress uzmanlarını işe alabileceğiniz bir platformdur. Siteniz için size yardımcı olabilecek birini bulmanın harika bir yolu olabilir.

Örnek verecek olursak eğer, bir web sitesi geliştiricisinin sitenizi hızlı ve güvenilir hale getirmesi için yardım isteyebilirsiniz.

Codeable, Upwork ‘un aksine aslında yalnızca en deneyimli WordPress geliştiricileriyle çalışmanızı sağlayan güçlü bir inceleme sürecine sahiptir.

Artıları

  • Codeable, birlikte çalıştıkları geliştiricileri dikkatle inceleyerek birçok deneyime sahip olan biriyle çalışmanızı sağlıyor.
  • Tam olarak ne istediğinizi belirtebilirsiniz. Çoğu özel web sitesi bakım hizmeti, belirli planlardan seçim yapmanızı ister.
  • Tek seferlik destek için Codeable’ı kullanabilirsiniz. Örnek verecek olursak eğer bir WordPress web sitesi kurmanıza yardımcı olacak birine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bundan sonra, siteyle kendi başınıza ilgilenirken rahat olacaksınız.
  • Codeable, bir geliştirici bulmak ve onunla çalışmak için kullanma sürecinde size yardım edebilecek bir destek ekibi vardır. Kendilerinin gerçek WordPress desteği sağlamadıklarını unutmayın.

Eksileri

  • Neye ihtiyacınız olduğuna dair net bir fikir bulmanız gerekecek. Muhtemelen projeniz hakkında geliştiricilerin sorularını da yanıtlamanız gerekecek. WordPress kullanmaya yeni başladıysanız eğer, tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu bilmek zor olabilir.
  • Yaklaşık bir gün sonra maliyetini öğrenebilirsiniz.
  • Codeable ek olarak% 17,5 (projenizin tahmini maliyetine bağlı olarak) ödeme gerekir. Web geliştiricisi projenizin tam olarak istediğiniz şekilde tamamlamazsa bu ücretin iade edilmeyeceğini bilmelisiniz

Fiyatlandırma

Codeable size bir teklif listesi yerine tek bir tahmin verecektir. Fiyatlandırmaları saatlik 70 $ – 120 $ gibi bir ücrete ve Codeable giden % 17,5 sabit hizmet ücretine dayanmaktadır.

3. GoWP

GoWP, kullanıcıları için WordPress hizmetleri sunan ajansları ve serbest çalışanları hedefler.  Kendi markanızın bakım çalışmalarını yapan ekipleri ile birlikte  kullanabilirsiniz.

Artıları

  • Temel bakım planı site başına aylık 29 $’dır. İçerisinde yedeklemeleri, güncellemeleri, ayrıca kötü amaçlı yazılım temizlemeyi de içerir.
  • “Bakım + sınırsız içerik düzenlemeleri” planı aylık 79 $’dır. 7/24 desteğin yanı sıra CSS’de ince ayar yapabilir, yeni eklentiler yükleyebilir ve daha fazlası gibi her türlü görevi yapabilirsiniz.
  • Onların “Görsel Doğrulayıcı” yazılımları, eklentileri yükledikten sonra, önceki sürümlerle karşılaştırmak için sitenizin 20 sayfasına kadar anlık görüntülerini alarak sitenizi kontrol eder. Herhangi bir değişiklik olursa, GoWP ekibi sitenizi kontrol edebilmeleri için bir uyarı alır.
  • GoWP’yi kendi siteniz için ve müşterilerin siteleri için de kullanabilirsiniz.
  • Ekip günün her saati hizmet için hazırdır ve tüm görevlerin en fazla 8 saat içinde tamamlanmasını sağlar.

Eksileri

  • 30 dakikadan uzun süren görevler yapmadığından dolayı bunun için ayrıca ödeme yapmanız gerekecektir.
  • GoWP, WordPress serbest çalışanlarına ve ajanslarına yöneliktir.

Fiyatlandırma

GoWP, temel bakım planı için ayda 29 $ veya bakım için ayda 79 $ ve ayrıca içerik, CSS vb. Üzerinde sınırsız düzenlemeler gerektirir.

Her biri 30 dakikadan fazla sürecek görevleriniz varsa eğer tek seferlik görevler için ödeme yapmanız gerekir.

Ayrıca, ekibiniz için aylık 1799 $ karşılığında özel bir geliştirici edinme olanağı da sunarlar.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız WordPress’in En Popüler 5 Premium Teması başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu