Temalar

WordPress’in En Popüler 5 Premium Teması

Bu yazımızda sizlere WordPress’ in En Popüler 5 Premium Teması konusundan bahsedeceğiz.

WordPress'in En Popüler 5 Premium Teması

En popüler WordPress premium temaları, web sitenizi standart bir blogdan güçlü bir yayın platformuna yükseltecek çok çeşitli özellikler içerir.

Bu yazımızda bulunan WordPress temalarının tümü, yüksek kaliteli tasarımlar, etkileyici demo seçimleri ve önceden oluşturulmuş düzenler, şablonlar, çok sayıda özelleştirme ayarı ve seçeneği ile web sitenizin amacına daha etkili bir şekilde hizmet etmesini sağlayacak gerçekten yararlı özellikler içerir.

Newspaper

Newspaper, WordPress’in en çok satan haber ve dergi temalarından biridir. Web sitenizde, makalelerden raporlara, tariflere, modaya, kültüre veya seyahat yazılarına kadar istediğiniz içeriği yayımlamanıza olanak sunar.  Newspaper teması önceden oluşturulmuş bir şablona sahiptir.

Yeni bir güncellemeden sonra, Newspaper teması sitenizi özelleştirmenize yardımcı olmak için tasarlanmış yepyeni bir sürükle bırak sayfa oluşturucu ile birlikte geliyor. Haber, dergi ve yayın web siteleri için özel olarak oluşturulmuştur.

Hava durumu, döviz kuru, popüler gönderiler veya çeşitli sosyal medya özel widget’lar ile ziyaretçilerinizin daha fazla içeriğinizi bulmalarını kolaylaştırırken yararlı bilgiler sunabilirsiniz.

Newspaper, WordPress ile profesyonel bir haber ve dergi web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak zengin özelliklere sahiptir.

Kalium

Kalium , özelleştirmesi kolay olan çok sayıda premium demo web sitesi içeriğine sahiptir. Demolar arasında ajanslar, fotoğrafçılar, mimarlar, avukatlar, blog yazarları, serbest çalışanlar ve diğer birçok hizmet sağlayıcı türü için seçenekler var. Demolar, ana sayfa şablonu hariç diğer temalarda olduğu gibi, tipik bir web sitesinin ihtiyaç duyacağı her şeyi içerir.

Yakın bir zamanda yapılan bir güncelleme sayesinde Kalium, eskisinden daha da esnektir. Bu sayede orada hangi içeriğin gösterildiğini ve nasıl sunulduğunu kontrol etmeniz mümkündür. Başlık düzenleme çalışması, modern bir sürükle ve bırak arayüzüyle yapılır. Bu sayede bu tür bir işlem konusunda herhangi bir deneyiminiz olmasa da basitçe uygulayabileceğiniz bir temadır. Web sitenize eşsiz bir görünüm vermek sizin elinizdedir.

Kalium’un yeni ve geliştirilmiş sürümü yükleme sürelerini de iyileştirdi. Bunun gibi çok amaçlı temalar bazen yavaş yüklenmektedir. Yavaş yüklenme süresinin üstesinden gelmek için Kalium geliştiricileri, web sitesi dosyalarının boyutunu azalttılar ve sitenizin olabildiğince hızlı yüklenmesine yardımcı olmak için koşullu dosya yüklemeysini kullandılar.

Profesyonel web sitenizin yaratıcı bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız, Kalium tercih edebileceğiniz bir temadır.

Oshine

Oshine , WordPress ile her türden web sitesi oluşturmak için gereken tüm özellikleri size sağlamayı amaçlamaktadır.

50’den fazla önceden oluşturulmuş olan web sitesi demosu sayesinde, Oshine kullanarak oluşturamayacağınız bir site yoktur. Oshine demolarına hızlı bir şekilde göz atmanıza yardımcı olmak için, çevrimiçi portföyler, ajans web siteleri, işletme siteleri ve e-ticaret mağazaları dahil olmak üzere birkaç farklı kategoriye ayrılmıştır. Genellikle aynı tür web sitesinin birden fazla sürümü vardır. Örneğin, bir fotoğrafçılık sitesi oluşturmak istiyorsanız, Oshine size aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla demo sunar.

Vizyonunuza uyan bir demo bulamadıysanız, Oshine projeniz için uygun bir site oluşturmanıza yardımcı olabilir. Oshine, çevrimiçi mağazanıza rakiplerinizin önüne geçecek profesyonel bir görünüm vermenize yardımcı olan bazı e-ticaret özelliklerine de sahiptir.

Oshine, diğer özelliklerinin yanı sıra CSS yükleme gibi site performansına yardımcı olacak bazı yararlı araçlara da sahiptir.

Foodie Pro

Foodie Pro, yemek blogu ya da mutfakla ilgili başka bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olmaya odaklanmıştır.

Web siteniz için Foodie Pro’yu seçerseniz eğer ziyaretçilerinizin sitenize geldiklerinde hangi öğelerle göreceğine karar vermeniz için yardımcı olacak altı düzen seçeneği, çok sayıda özelleştirme ayarı ve widget’lı bir ana sayfa düzeni elde edersiniz.

Yiyecek ya da mutfak ile ilgili bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız ve seçenekler arasında kararsız kalmak istemiyorsanız Foodie Pro teması sizin için iyi bir seçenek olacaktır.

Tusant

Tusant , müzisyenler, müzik grupları, podcast yayıncıları, vlog’lar ve herhangi bir ses ya da video akışı web sitesi oluşturmak isteyen kişiler için çok uygun ve eşsiz bir WordPress podcast temasıdır.

Birden çok kaynaktan video ve ses eklemenize olanak tanır . Temanın çeşitli düzen seçenekleri, net tipografisi ve özel arka plan rengi bulunmaktadır. Özelleştirme için sürükle ve bırak sayfa oluşturucu seçeneğini de kullanmanız mümkündür.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız İyi 4 WordPress Güvenlik Duvarı Eklentisi başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu