Eklentiler

Mağazanız için En İyi 10 WooCommerce Eklentisi

Bu yazıda, satışlarınızı artırmak ve işinizi büyütmek için mağazanız için en İyi 10 WooCommerce eklentisi konusundan bahsedeceğiz

Eklentiler, WooCommerce kullanarak bir çevrimiçi mağaza yapmanın en iyi parçasıdır . Yeni özellikler eklemenize ve işinizi büyütmenize olanak tanırlar.

Kullanabileceğiniz binlerce ücretsiz ve premium eklenti vardır ancak bunların hepsi iyi değildir.

Mağazanız için En İyi 10 WooCommerce Eklentisi

Hadi şimdi, WordPress için en iyi WooCommerce eklentilerine bir göz atalım.

1. OptinMonster

OptinMonster , piyasadaki en güçlü dönüştürme optimizasyon yazılımıdır. Terk eden web sitesi ziyaretçilerini abonelere ve müşterilere dönüştürmenize yardımcı olur.

Alışveriş sepetini terk etmeyi azaltmak, satış dönüşümünü artırmak, e-posta listenizi büyütmek, hedeflenen web sitesi mesajlarını göstermek, yerinde yeniden hedefleme ve daha fazlası için e-ticaret web sitenizde kullanabilirsiniz.

Ana web sitesi ücretsiz planı göstermese de , WordPress eklentisini yükleyip etkinleştirerek OptinMonster’ın ücretsiz sürümünü edinebilirsiniz . Eklentinin içinde, ücretsiz hesabınızı oluşturma seçeneğini göreceksiniz.

OptinMonster ile oluşturabileceğiniz bazı WooCommerce pop-up’ları örnekleri:

Kayan üstbilgi veya altbilgi çubukları

Alt ve üst bilgi çubukları, devam eden satışları, yeni ürün lansmanını, ücretsiz gönderimi ve diğer özel teklifleri duyurmak için mükemmeldir. Kaçırmaları zordur ve müşterilerin ilgisini korumada oldukça etkilidirler.

Üstbilgi veya altbilgi çubuklarında geri sayım sayaçları

Geri sayım sayaçlarıyla banner’larınıza biraz FOMO efekti (kaçırma korkusu) ekleyin. Bu geri sayım sayaçlarını başlık çubuğu, ışık kutusu açılır penceresi, tam ekran açılır veya açılır pencere olarak kullanabilirsiniz.

2. WordPress için All in One SEO

All in One SEO , piyasadaki WooCommerce mağazaları için en iyi SEO eklentisidir. 2 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılan, SEO öğrenmeden arama sıralamanızı iyileştirmenize yardımcı olan en kapsamlı SEO araç setidir.

Not: Başlarken de kullanabileceğiniz ücretsiz bir AIOSEO sürümü vardır .

Tüm ürünleriniz için dinamik olarak SEO başlığı ve açıklaması oluşturacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, eklerken tek tek ürünler için kolayca SEO başlığı ve açıklaması ekleyebilirsiniz.

Ürün ve Ürün Kategorileri site haritalarını içeren XML site haritalarını otomatik olarak oluşturur. Bunlar, arama motorlarının ürünlerinizi daha verimli bir şekilde bulmasına ve dizine eklemesine yardımcı olur.

Arama motorlarının ürünlerinizi zengin snippet’lerle görüntülemesine yardımcı olan, kutudan çıkar çıkmaz zengin snippet şema biçimlendirmesini destekler. Bunlar, ürünlerin arama sonuçlarında öne çıkmasına ve daha fazla trafik çekmesine yardımcı olur.

All in One SEO ayrıca Yerel SEO, Ürün Görsel SEO ve diğer özellikleri içerir. Hepsi, WooCommerce mağazanızın arama sonuçlarında rekabet etmesine ve daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olur.

3. MonsterInsights

MonsterInsights , WooCommerce mağazaları için en iyi Google Analytics eklentisidir . Google Analytics raporlarında e-ticaret verilerini kolayca izlemenizi sağlayan gelişmiş e-ticaret izleme ile birlikte gelir.

Yeni başlayanların çoğu, Google Analytics raporlarını anlamayı zor buluyor. MonsterInsights, ihtiyacınız olan tüm bilgileri WordPress panonuzda göstererek bunu kolaylaştırır.

Bu, işinizi büyütmek ve satışları artırmak için veriye dayalı kararlar almanıza yardımcı olur. Web sitenizden ayrılmadan sepet etkinliğinizi, en iyi performans gösteren ürünleri ve diğer önemli verileri görebilirsiniz.

En çok görüntülenen ürünlerinizi bulmak ve ürün sayfalarını geliştirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca WooCommerce müşterilerini Google Analytics’te izleyebilir ve kullanıcılarınız için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim oluşturabilirsiniz.

4. Constant Contact

Constant Contact , e- ticaret işletmeleri için en iyi e-posta pazarlama hizmetidir . Aynı zamanda, onu mağazanıza kolayca eklemenize ve e-posta listenizi oluşturmaya başlamanıza olanak tanıyan yeni başlayan kullanıcılar için çok uygundur.

Çeşitli nişler için profesyonelce tasarlanmış düzinelerce e-posta şablonuyla birlikte gelir. Ayrıca, seçilen kitlelere kişiselleştirilmiş e-postalar göndermek için birden fazla liste oluşturabilir ve özel huniler oluşturabilirsiniz.

5. Advanced Coupons

Advanced Coupons , piyasadaki en iyi WooCommerce kupon kodu eklentisidir. Sınırlı WooCommerce kupon işlevini genişletir ve daha iyi kupon teklifleri oluşturmanıza olanak tanır.

WooCommerce ile sıkı bir şekilde bütünleşir ve BOGO teklifleri (bir alana bir teklif satın alın), kupon URL’leri, planlanmış kuponlar, otomatik uygulama kuponları, nakliye kuponları ve daha fazlası gibi özellikler sunar. Kullanımı kolaydır ve çevrimiçi mağazanızdaki satışları artırmanıza yardımcı olur.

Bir var ücretsiz sürümü de mevcuttur.

6. SeedProd

SeedProd , WooCommerce için yerleşik destekle piyasadaki en iyi WordPress sayfa oluşturucu eklentisidir.

Hızlıca bir açılış sayfası başlatmak, bir satış sayfası veya bir ürün açılış sayfası oluşturmak istiyorsanız, SeedProd tam size göre bir eklentidir.

SeedProd, sezgisel bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucuyu kullanarak isteğe bağlı sayfaları kolayca oluşturmanıza yardımcı olur .

WooCommerce ile tamamen uyumlu, profesyonelce tasarlanmış düzinelerce şablonla birlikte gelir. Başlangıç ​​noktanız olarak bir şablon seçin ve işaretleyip tıklama araçlarıyla şablonunuzu kendiniz yapın.

SeedProd ayrıca sitenizdeki herhangi bir açılış sayfasına kolayca ürün, alışveriş sepeti, ödeme formu ve daha fazlasını eklemenizi sağlayan yerleşik WooCommerce bloklarıyla birlikte gelir.

Herhangi bir WooCommerce temasıyla çalışır ve buna güvenmez. Bu, herhangi bir sınırlama olmaksızın çarpıcı ürün sayfaları, satış sayfaları ve diğer açılış sayfaları oluşturabileceğiniz anlamına gelir.

Güzel açılış sayfaları oluşturmanıza izin veren ücretsiz bir SeedProd sürümü de mevcuttur. Ancak gelişmiş WooCommerce blokları yalnızca Pro sürümlerinde mevcuttur.

7. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP , piyasadaki en iyi WordPress SMTP eklentisidir. Tüm WooCommerce e-postalarınızın müşterilerin gelen kutularına teslim edilmesini sağlamaya yardımcı olur.

WooCommerce mağazası, mağaza sahibinin yanı sıra müşterilere çeşitli eylemler için e-posta bildirimleri gönderir. Bunu yapmak için PHP mail () işlevini kullanır.

Bununla birlikte, çoğu WordPress barındırma şirketi bu işlev kurulumuna sahip değildir ve hatta bazıları bunu engellemektedir. Bu durumda mağazanızın e-posta özellikleri çalışmayacaktır.

WP Mail SMTP, e-posta göndermek için bir SMTP servis sağlayıcısı kullanmanıza izin vererek bu sorunu çözer . Bu, WooCommerce e-postalarınızın kullanıcıların gelen kutusuna teslim edilmesini ve spam ile sonuçlanmamasını sağlar.

2 milyondan fazla WordPress web sitesi, e-posta teslim edilebilirliğini iyileştirmek için WP Mail SMTP kullanır.

Çoğu çevrimiçi mağazada çalışması gereken ücretsiz bir WP Mail SMTP sürümü vardır.

8. Uncanny Automator

Uncanny Automator , WordPress eklentilerinizin birbirleriyle konuşmasına izin veren en iyi WordPress otomasyon eklentisidir. Örneğin, birisi web sitenizde bir iletişim formu gönderdiğinde otomatik olarak yeni bir müşteri hesabı oluşturmak için bunu kullanabilirsiniz.

WooCommerce mağaza sahipleri, zamanlarının çoğunu tekrarlayan görevleri yerine getirmek için harcarlar. Tüm bu görevleri otomatikleştirip satışları ve işi büyütmeye odaklanırsanız güzel olmaz mıydı?

Uncanny Automator, WooCommerce görevlerini otomatikleştirmenize, zamandan tasarruf etmenize ve müşterilerinize daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmanıza olanak tanır. Bir kullanıcı veya WooCommerce bir etkinliği tetiklediğinde çalıştırılabilecek tarifler oluşturabilirsiniz (örneğin, kullanıcı sepete ürün ekler).

Bundan sonra, bu tetikleyiciye göre gerçekleştirilecek bir eylem seçebilirsiniz (örneğin, kullanıcıya beğenebilecekleri benzer ürünleri içeren bir e-posta gönderin).

9. LiveChat

Müşterilerin ortalama% 67’sinden fazlasının bir satın alma işlemini tamamlamadan önce sepetlerini terk ettiğini biliyor muydunuz? Bunun nedeni, müşterilerin sorularına anında cevap verilmesini istemesidir.

LiveChat , piyasadaki en iyi canlı sohbet destek yazılımıdır . WooCommerce mağazanıza kolayca canlı sohbet eklemenize ve kullanıcı sorgularını anında yanıtlamanıza olanak tanır.

Kullanıcıları sepetlerini terk etmeden önce müşteriye dönüştürmenize olanak tanır. LiveChat, Google Analytics, en iyi e-posta pazarlaması, CRM yazılımı ve daha fazlası ile çalışır.

10. YITH WooCommerce Zoom Magnifier

YITH WooCommerce Zoom Magnifier, müşterilerinizin sayfadan ayrılmadan ürün resimlerini yakınlaştırmasına ve büyütmesine olanak tanır. Ayrıca, öne çıkan görüntünün altına bir ürün resmi galerisi kaydırıcısı ekler.

Bu, müşterilerinizin daha fazla ayrıntı görünür şekilde ürün resimlerine bakmasına yardımcı olur. Bu, mağazanızdaki müşteri katılımını artırır ve bu da daha fazla satış sağlar.

Bu yazımızın, çevrimiçi mağazanız için en iyi ücretsiz WooCommerce eklentilerinden bazılarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress’te Video Seo Nasıl Yapılır yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu