Wordpress

En İyi 6 WordPress Tema Bulma Aracı

WordPress tema bulma aracı ile aradığınız temaları bulabilmeniz mümkün. Birçok farklı tema aracından birisini seçerek yeni temalar keşfedebilirsiniz.

Siteyi olduğundan daha şık bir hale getirmek tamamen sizin elinizde. Birbirinden farklı düzenlemelerle web sitenizi çok daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Üstelik WordPress siteler için bu dediğimiz normalden çok daha kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Siteyi daha şık bir hale getirmenin en iyi yolu, yeni bir tema seçmek. Güzel bir tema kullanarak ziyaretçilerin siteye olan ilgisini arttırabilirsiniz. Ancak, siteye uygun tema bulmak pek kolay bir şey değil. Başka bir sitenin temasını beğendiyseniz, hangi tema olduğunu öğrenerek sitenizde kullanabilirsiniz. Bunun için yazımızdaki araçlara göz atmanızda fayda var.

Bir WordPress Tema Bulma Aracı Ne İşe Yarar?

Bu tür araçlar sayesinde site tema bulma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Web sitenize yeni bir tema ararken zorlanacağınız anlar olacaktır. Siteye uygun bir tema bulmak fazlasıyla zor olabilir. Bu yüzden yeni temalar keşfetmenizde yarar var. Ancak, yeni temalar keşfetmek için nasıl bir yöntem kullanacağınızı bilemiyor olabilirsiniz.

Aslında tema keşfetmenin güzel bir yolu var. Web sitelerini gezerek, temalarını yakından inceleyebilirsiniz. Özellikle sizin sitenize benzer sitelerin temalarını incelemenizde yarar var. Eğer beğendiğiniz bir tema olursa, bu temanın adını öğrenmek isteyebilirsiniz. İşte bu durumda, bir WordPress tema bulma aracı kullanarak o sitenin temasını öğrenebilmeniz mümkün. Çünkü tema bulma aracı, bir WordPress sitenin temasını bulmanıza olanak tanır.

Elbette bazı sitelerin temalarını bulamayabilirsiniz. Ancak, bu araçları kullanarak çoğu WordPress sitenin temasını bulabilmeniz mümkün. Üstelik bu işlem oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede sitenize uygun temaları çok daha rahat bulabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

En İyi ve En Kolay WordPress Tema Bulma Araçları

Tema bulma araçlarının ne kadar faydalı olduğunu artık daha iyi anladığınızı düşünüyoruz. Bu araçlar, sitenize uygun temayı bulmanızda büyük rol oynarlar. Bir WordPress sitenin temasını bulmak için aşağıdaki araçlardan yardım alabilirsiniz. Üstelik listemizdeki araçların kullanımı fazlasıyla basit.

ScanWP

wordpresstr-en-iyi-6-wordpress-tema-bulma-araci-scanwp

Bir WordPress tema bulma aracı olan ScanWP, yeni temalar keşfetmenizi sağlıyor. Bu aracın kullanımı diğer araçlarda olduğu gibi fazlasıyla basit. Bir sitenin URL adresini yazarak kullandığı temayı öğrenmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, Scan WP aracını kullanarak sitenin hosting sağlayıcısını bile öğrenebilmeniz mümkün. Sorgulama sonucunda karşınıza çıkan ekranda siteyle alakalı birçok bilgi yer alır. Bu bilgiler sayesinde birçok bilgiyi kolayca öğrenebilirsiniz.

WP Theme Detector

wordpresstr-en-iyi-6-wordpress-tema-bulma-araci-wp-theme-detector

Bir site hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için WordPress Theme Detector aracını tercih edebilirsiniz. WP Theme Detector, sorgulama sonucunda site hakkında birçok bilgiyi size gösterecektir. Sorgulama sonucunda sitenin temasıyla alakalı lisans bilgilerinden tutun ismine kadar birçok şeyi öğrenebilirsiniz. Üstelik, bu aracında oldukça basit bir şekilde kullanılabildiğini belirtmeden geçmek istemiyoruz. Sorgulama yapmak için bir WordPress sitenin URL adresini yazmanız yeterli.

What WordPress Theme Is That

wordpresstr-en-iyi-6-wordpress-tema-bulma-araci-what-wordpress-theme-is-that

Yeni temalar keşfetmek için What WordPress Theme Is That web sitesini de ziyaret edebilirsiniz. Bu aracın temel olarak birçok dikkat çekici özelliği mevcut. İlk olarak, sitenin teması hakkında detaylı bilgiler sunduğunu belirtelim.

What WordPress Theme Is That, sitenin hem ana teması hem de alt teması hakkındaki bilgileri öğrenmenizi sağlıyor. Ayrıca, sorgulama sonucunda sitedeki eklentilerle alakalı bilgilere de ulaşabiliyorsunuz. Kısacası, basitçe kullanılabilen bu aracı kullanarak bir WordPress site hakkında önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.

What Theme by CodeinWP

wordpresstr-en-iyi-6-wordpress-tema-bulma-araci-what-theme-by-codeinwp

WordPress tema bulma aracı arayanlara bir diğer önerimiz What Theme by CodeinWP olacaktır. Bu araç temel olarak tamamen tema bulma odaklı geliştirilmiş. Eğer bir WordPress sitenin sadece teması hakkındaki bilgilere ulaşmak istiyorsanız, bu araç işinizi görecektir. CodeinWP web sitesindeki bu aracı kullanarak sitenin temasını öğrenebilirsiniz. Bu kısımda son olarak, bu aracında tamamen basit bir kullanıma sahip olduğunu belirtmek istiyoruz.

Gochyu Theme Detector

wordpresstr-en-iyi-6-wordpress-tema-bulma-araci-gochyu-theme-detector

Alternatif olarak kullanabileceğiniz Gochyu Theme Detector, aslında biraz farklı bir araç. Bu araç, sitenin bir CMS sistemiyle oluşturup oluşturulmadığını öğrenmenizi sağlıyor. Örneğin, bir siteyi sorgulayarak WordPress ile veya herhangi bir CMS ile oluşturulup oluşturulmadığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca, basitçe kullanılabilen bu araçla sitenin temasını da öğrenebilmeniz mümkün.

IsItWP

wordpresstr-en-iyi-6-wordpress-tema-bulma-araci-isitwp

Listemizin sonunda IsItWP tema bulma aracından bahsetmek istiyoruz. Bu araçta yine Gochyu Theme Detector ile benzer bir şekilde çalışıyor. IsItWP ile bir sitenin WordPress ile oluşturulup oluşturulmadığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca, bu aracı kullanarak sitenin teması hakkındaki bilgileri de öğrenebilmeniz mümkün. Bu kısımda son olarak, bu aracında yine fazlasıyla basit bir kullanıma sahip olduğunu belirtmek istiyoruz.

En kolay 6 WordPress tema bulma aracı listemizin burada sonuna geliyoruz. Sizler için 6 farklı araçtan bahsetmeye çalıştık. Bu araçların hepsi aynı şekilde basit bir kullanıma sahip. Yani istediğiniz aracı tercih ederek bir sitenin temasını öğrenmeyi deneyebilirsiniz. Böylece hoşunuza giden temaları bulabilir ve sitenizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu