TemalarWordpress

Birbirinden Şık ve Kullanışlı En İyi 5 WordPress Kreş Teması

Birçok farklı sebepten dolayı web siteniz için bir WordPress kreş teması arıyor olabilirsiniz. Anaokulları, kreşler veya buna benzer hizmetler için kullanabileceğiniz birçok WordPress teması bulunuyor.

Bu temalardan birisini seçerek web sitenizi çok daha şık ve kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Bizde yazımızda web sitenizde kullanabileceğiniz birçok WordPress kreş temasından bahsetmeye çalışacağız. Böylece web siteniz için güzel bir kreş teması seçebileceksiniz.

Kreş teması olarak bahsettiğimiz temalar aslında anaokulları, kreşler ve bunlara benzer hizmetlerde kullanılabilir. Yani bu temaları özellikle çocuklarla alakalı birçok web sitesinde kullanabilirsiniz. Bu temaları hangi tür sitelerde kullanacağınızı merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Çünkü yazımızda sizler için konuya da değinmeye çalışacağız.

Böylece bu temaları hangi tür sitelerde kullanabileceğinize dair aklınızda biraz olsun fikir oluşabilecek. Web siteniz için bir WordPress kreş teması arıyorsanız veya bu temaların hangi tür sitelerde kullanılabileceğini merak ediyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

Hangi Tür Sitelerde WordPress Kreş Teması Tercih Edilebilir?

WordPress kreş teması, birçok farklı amaçla tercih edilebilir. Hangi tür sitelerde bir kreş teması veya kreş temasına benzer temaları kullanabileceğinizi merak edebilirsiniz. Kreş teması denildiğinde, aklınıza sadece anaokulu siteleri vs. gelmesin.

Çünkü kreş temaları olarak bahsettiğimiz temalar, aslında daha çok çocukları, kreşleri ve buna benzer şeyleri andıran temalardan oluşuyor. Yani bu temaları farklı tür sitelerde de kullanabilirsiniz. Örneğin, bu temaları bebek bakıcılığı benzeri hizmetler içinde tercih edebilirsiniz.

Yani aslında çocuklarla ilgili birçok konuda bu temalardan birisini tercih edebilmeniz mümkün. Bu yüzden eğer buna benzer konularda bir web siteniz varsa, siteniz için uygun bir tema arıyor olabilirsiniz. Bu durumda da yazımızdaki kreş temalarına göz atabilirsiniz.

WordPress Kreş Teması Seçerken Nelere Dikkat Edilebilir?

wordpresstr-wordpress-kres-temasi

WordPress kreş teması seçerken birçok detaya dikkat etmeniz doğru olacaktır. Ancak seçim yaparken nelere dikkat edeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Kreş teması seçiminde aslında dikkat edebileceğiniz birkaç basit detay mevcut.

Bu detaylara dikkat ederek web siteniz için düzgün bir kreş, anaokulu vb. tema seçebilirsiniz. Bizde sizler için kreş teması seçiminde dikkat edebileceğiniz bazı detaylardan birkaç başlık altında bahsetmeye çalışacağız. Şimdi burada lafı daha fazla uzatmayalım ve dikkat edilecek bazı detaylara birlikte göz atalım.

Kullanışlı, Sade ve Şık Tasarım

WordPress kreş teması seçerken tabii ki ilk olarak tasarımın genel görünümüne dikkat etmelisiniz. Seçeceğiniz tasarım ne kadar şık ve sade olursa o kadar iyi. Çünkü karmaşık tasarımlar ziyaretçilere hoş görünmeyebilirler. Ayrıca tasarım karmaşık olduğunda ziyaretçiler web sitesini bir daha ziyaret etmek istemeyebilirler.

Bu yüzden seçeceğiniz tasarım ne kadar basit ve anlaşılabilir olursa o kadar iyi. Ayrıca tasarımı seçerken tasarımdaki renklerin göze hoş geldiğinden emin olmanız doğru olacaktır. Çünkü tasarımdaki renklerin vb. detayların ziyaretçilerin gözlerini yormayacak şekilde şık tasarlanmış olması oldukça önemlidir.

Kısacası seçeceğiniz WordPress kreş teması, tasarım olarak ne kadar sade, şık ve kullanışlı olursa o kadar iyi. Ayrıca tabii ki seçtiğiniz tasarımın mobil cihazlarda da düzgün ve şık göründüğünden emin olmalısınız. Tüm bu detayları bir araya getirdiğinizde web siteniz için doğru temayı hızlıca bulabilirsiniz.

Sosyal Medya Entegrasyonu

WordPress kreş teması seçerken sosyal medya entegrasyonuna da dikkat etmeniz oldukça önemli. Günümüzde işletmelerin sosyal medya hesaplarına fazlasıyla önem vermeleri gerekiyor. Çünkü sizin de bileceğiniz üzere artık neredeyse herkesin en az bir sosyal medya platformunda hesabı bulunuyor. Yani sosyal medya hesaplarınızı ne kadar büyütürseniz, bu durum işletmeniz için o kadar iyi.

Bu yüzden web sitenizdeki ziyaretçilerin sosyal medya hesaplarınıza kolayca ulaşabilmeleri çok önemli. İşte bu sebeple seçeceğiniz temanın sosyal medya entegrasyonuna dikkat etmeniz gerekiyor. Yani bir WordPress kreş teması seçerken temanın Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarını desteklediğinden emin olmalısınız.

SEO Uyumu

SEO konusu aslında sadece WordPress kreş teması seçerken dikkat etmeniz gereken bir konu değil. Çünkü SEO, bir web sitesi için en önemli şey olarak gösterilebilir. Bir web sitesi ne kadar SEO uyumlu olursa o site için durum o kadar iyidir.

Çünkü bir site ne kadar SEO uyumlu olursa, arama motoru sıralamalarında daha yukarılarda çıkma olasılığı o kadar yüksektir. Bu sebeple web siteniz için bir tema seçerken temanın SEO için optimize edilmiş olmasına vs. dikkat etmeniz gerekiyor.

Ayrıca seçtiğiniz temada hatalı kodlar vs. bulunduğunda bu web sitenizin SEO’suna olumsuz etki edebilir. Bu yüzden seçtiğiniz tema ne kadar hatasız, kaliteli ve SEO uyumlu olursa siteniz için o kadar iyi.

En İyi 5 WordPress Kreş Teması

Bu kısımda sizler için bir WordPress kreş teması listesi hazırlayacağız. Listemizdeki temalar anaokulları, kreşler ve benzeri hizmetler için rahatlıkla tercih edilebilirler. Yani bunlara benzer bir hizmete sahipseniz, listemizdeki temalardan birisini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Web sitenizde kullanabileceğiniz kreş temaları genel olarak aşağıdaki şekilde oluşuyor.

WordPress Anaokulu Temaları

Peggi – Multipurpose Children

wordpresstr-wordpress-kres-temasi-peggi-multipurpose-children

WordPress kreş teması listemize, oldukça şık bir tema olan Peggi – Multipurpose Children ile başlamak istiyoruz. Peggi – Multipurpose Children, kreşler ve anaokulları gibi hizmetler için tercih edilebilecek bir tema. Oldukça basit şekilde kullanılabilen bu tema, özellikle renk kombinasyonuyla dikkat çekiyor.

Gözleri yormayacak sade şekilde tasarlanmış temada renklerde oldukça göze hoş gelecek şekilde kullanılmış. SEO optimize edilmiş Peggi, ayrıca mobil cihazlarda da şık şekilde görünecek şekilde tasarlanmış.

Böylece ziyaretçileriniz web sitenize hangi cihazdan girerlerse girsinler, şık bir tasarımla karşılaşabilirler. Bu kısımda son olarak temanın oldukça kullanışlı olduğunu ve temayı birçok farklı şekilde özelleştirebildiğinizi belirtmemizde fayda var.

Fable – Children Kindergarten

wordpresstr-wordpress-kres-temasi-fable-children-kindergarten

Listemizde yer vermek istediğimiz bir diğer WordPress kreş teması, Fable – Children Kindergarten. İlk olarak bu temanın oldukça basit ve kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Şık tasarıma sahip olan temada birçok farklı ana sayfa tasarımı bulunuyor. Böylece istediğiniz ana sayfa tasarımını seçerek temayı kullanabiliyorsunuz.

Üstelik bunun yanı sıra temada önceden hazırlanmış bir mağaza sayfası bulunduğunu ve WooCommerce tarafından desteklendiğini belirtmemizde fayda var. Yani eğer çevrimiçi mağaza açarak ürünlerinizi satmak istiyorsanız, bu temayı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ayrıca temanın oldukça sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip olduğunu ve gözleri yormayacak renklerden oluştuğunu belirtelim. Bu kısımda son olarak temada renkleri vs. kolayca düzenleyebileceğiniz bir panelin bulunduğunu belirtmemizde fayda var. Bu panel sayesinde temanın renklerini vs. tek bir kod eklemeden rahatlıkla değiştirebiliyorsunuz.

Kiddie – Kindergarten

wordpresstr-wordpress-kres-temasi-kiddie-kindergarten

Dikkat çekici bir WordPress kreş teması olan Kiddie – Kindergarten, anaokulları ve kreşler gibi kuruluşlar için hazırlanmış bir tema olarak tanımlanabilir. Bu kısımda ilk olarak temanın çok basit ve anlaşılabilir şekilde tasarlandığını söyleyebiliriz. Ayrıca bu dikkat çekici tema, WPBakery ile birlikte geliyor. Böylece temada birçok farklı şekilde ve kolayca sayfalar oluşturabiliyorsunuz.

Bunların yanı sıra temada şık ve kaliteli görüntüler kullanıldığını belirtebiliriz. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolay olan Kiddie’de birbirinden farklı birçok özellik bulunuyor. Örneğin, temada çapraz tarayıcı uyumu, blog ayarları ve varsayılan sayfa seçenekleri gibi bazı özellikler dikkat çekiyor.

Educator Kindergarten

wordpresstr-wordpress-kres-temasi-educator-kindergarten

WordPress kreş teması olarak tanımlayabileceğimiz dikkat çekici bir diğer tema Educator Kindergarten. Educator teması aslında sadece kreş ve anaokulları için tasarlanmamış. Çünkü temanın üniversiteler ve dil okulları için hazırlanmış versiyonları da bulunuyor.

Yani temanın birbirinden farklı birçok versiyonunun bulunduğunu söyleyebiliriz. Ancak Educator temasının Kindergarten olarak isimlendirilen versiyonu anaokulu ve kreş gibi kurumlar için çok uygun bir tema. Bu tema oldukça sade bir tasarıma sahip ve temadaki renklerde oldukça şık bir şekilde kullanılmış.

Ayrıca bu tema sayesinde oldukça kolay bir şekilde bir okul veya bir kreş sitesi kurarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bu kısımda son olarak temada dikkat çekici animasyonlarında bulunduğunu belirtmemizde fayda var.

Lilo – Child & Daycare

wordpresstr-wordpress-kres-temasi-lilo-child-daycare

Listemizde son olarak dikkat çekici bir WordPress kreş teması olan Lilo – Child & Daycare temasından bahsetmek istiyoruz. Bu temanın da diğer temalar gibi kreş ve anaokulları gibi hizmetler için kullanılabileceğini belirtelim.

Ayrıca bu temada birbirinden şık 3 farklı ana sayfa tasarımı bulunuyor. Böylece istediğiniz ana sayfa tasarımını seçerek kullanabiliyorsunuz. Temanın tasarımının diğer birçok tema gibi oldukça şık olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca temadaki renkler oldukça birbiriyle uyumlu şekilde kullanılmış. Şık bir tasarıma sahip olan bu temanın oldukça basit ve anlaşılabilir olduğunu söylememizde pek yanlış olmaz. Bunların yanı sıra temada sosyal medya widget’ı da bulunuyor.

Yani temanın sosyal medya entegrasyonuna da sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kısacası bu temada birbirinden farklı birçok özellik mevcut. Böylece temayı kullanırken herhangi bir şeye müdahale etmenize pek gerek kalmıyor.

Yazımızda sizler için birçok WordPress anaokulu ve kreş temasından bahsetmeye çalıştık. Birbirinden şık ve kullanışlı birçok WordPress kreş teması bu şekilde oluşuyor. Sizde bu temalardan birisini seçerek kreş, anaokulu vb. bir web sitesi açabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu