Eklentiler

En İyi 5 WordPress Kullanıcı Kayıt Eklentisi

Kullanıcı kayıt formları, kullanıcılarınızın yorum bırakmak, gönderi eklemek, premium içeriğe erişmek ve daha fazlası için hesap oluşturmasına olanak tanır.

Bu yazıda, sitenizde kullanabileceğiniz en iyi 5 WordPress kullanıcı kayıt eklentisi konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 5 WordPress Kullanıcı Kayıt Eklentisi

WordPress kullanıcı kayıt eklentisi kullanmak, ziyaretçilerinize web sitenizde bir hesap oluşturmaları için seçenek sunar.

WordPress, kullanıcı kayıtlarını yönetmenize yardımcı olacak yerleşik bir işleve sahiptir.

Bir kullanıcı kayıt eklentisi kullanarak, özel kayıt ve oturum açma formları oluşturabilir, kullanıcı rollerini kolayca özelleştirme gibi çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Bu size tüm kullanıcı kayıt süreci üzerinde daha fazla esneklik ve kontrol sağlar. Ayrıca daha güvenlidir ve spam hesaplarını durdurmanıza yardımcı olabilir.

Şimdi kendi WordPress web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi WordPress kullanıcı kayıt eklentilerinden bazılarına bir göz atalım.

1. WPForms

WPForms , WordPress için en iyi iletişim formu eklentisidir. 4 milyondan fazla WordPress sitesi tarafından kullanılıyor.

Ücretsiz sürümü eklentinin temel form alanları, spam koruması, e-posta bildirimleri ve daha fazlası gibi iletişim formu özellikleri ile birlikte geliyor.

Ancak, özel bir kullanıcı kayıt sayfası oluşturmak için, Kullanıcı Kayıt Formu eklentisiyle birlikte gelen premium sürüme ihtiyacınız olacak.

Eklenti, hızlı bir şekilde özel kullanıcı kaydı ve giriş formları oluşturmanıza olanak tanır.

Bu, kullanıcılarınızın WordPress sitenizde sorunsuz bir şekilde bir hesap oluşturmasını sağlar.

Kayıt formlarınız tamamen özelleştirilebilir. Kullanıcı adı, kullanıcı biyografisi gibi alanlar ekleyebilir ve bunları değiştirebilir, çeşitli kullanıcı rolleri atayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Ayrıca, manuel yönetici onayı veya bir e-posta doğrulama bağlantısı aracılığıyla yerleşik spam korumasına sahiptir.

2. Formidable Forms

Formidable Forms, piyasadaki en gelişmiş WordPress form oluşturucusudur. Temel iletişim formlarının ötesine geçer ve daha çok forma dayalı bir çözümdür.

Bu, anketler, testler, ödeme formları ve daha fazlası gibi gelişmiş formlar oluşturmak için sürükle ve bırak arayüzünü kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca, iş panosu listeleri , dizinler, akıllı hesap makineleri ve çok daha fazlasını oluşturmanıza olanak tanır .

Business ve Elite planları ile WordPress sitenize kayıt formları ekleyebilirsiniz. Bu, kullanıcıların sitenizin ön ucundan profillerini kaydetmelerini ve düzenlemelerini sağlar.

Özel parola sıfırlama sayfaları, kullanıcı takma adı alanları, formları kullanıcı verileriyle otomatik doldurma ve özel geliştirici seçenekleri gibi her türlü gelişmiş seçenek mevcuttur.

3. MemberPress

MemberPress en iyi WordPress üyelik eklentisidir . WordPress’te bir üyelik sitesi oluşturmak için kullanımı çok kolaydır ve gerekli tüm özelliklerle donatılmıştır.

Eklentiyi kurduktan sonra, kullanıcı kaydını etkinleştirmek yalnızca birkaç tıklamayı alır. Eklenti, üyeliğiniz teşekkür, hesap ve giriş sayfalarını otomatik olarak oluşturur.

Hızlı bir şekilde yeni kullanıcılar kaydetmenin ötesinde, mevcut kullanıcılarınızı görmenize, tarihe göre sıralamanıza ve hatta profillerini düzenlemenize olanak tanıyan gelişmiş kullanıcı yönetimi özelliklerine sahiptir.

Hatta yeni kullanıcılar için otomatik karşılama e-postaları oluşturabilir veya onları bir karşılama sayfasına yönlendirebilirsiniz.

Kayıt formlarını sitenize yerleştirmek, özel kısa kod kullanarak oldukça kolay olmaktadır.

MemberPress’i WooCommerce ile üçüncü taraf bir eklenti aracılığıyla entegre etmek de kolaydır .

Bu, üyelere özel bir e-ticaret mağazası oluşturmanıza, WooCommerce kayıt formları oluşturmanıza, yeni kullanıcı kayıt e-postaları göndermenize ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanır.

Birçok web sitesi sahibi, çevrimiçi kurslar oluşturmak ve satmak için MemberPress’i kullanır.

4. WP Usr Manager

WP User Manager , ücretsiz özelleştirilebilir bir WordPress kullanıcı kayıt eklentisidir. Basit ön uç kullanıcı kayıt formları oluşturmanıza olanak sağlar.

Bu eklenti çok esnektir ve size WordPress kullanıcı kayıt sayfalarınız üzerinde tam kontrol sağlar.

Oluşturduğunuz kayıt formlarını dahil edilen form kısa kodları ile sitenize ekleyebilirsiniz.

Kullanıcı profili sayfaları eklemenize, yeni kullanıcı kayıt e-postaları göndermenize, üyelerinizin dizinlerini görüntülemenize ve içerik kısıtlamaları ayarlamanıza olanak tanıyan ek özellikler bulacaksınız.

5. Profile Press

ProfilePress , sitenizin herhangi bir yerine basit ön uç kullanıcı kayıt formları eklemenizi sağlayan WordPress kullanıcı kayıt eklentisidir.

Kullanıcı kayıt formlarınızı kolayca görüntülemek için yayınlarınıza, sayfalarınıza, pencere ögesi alanlarınıza ve kenar çubuğunuza ekleyebileceğiniz dahili bir kısa kod vardır.

Kullanıcıları bir hesap oluşturduktan, giriş yaptıktan veya çıkış yaptıktan sonra yeni bir sayfaya göndermek için özel yönlendirmeler de ayarlayabilirsiniz.

ProfilePress’in premium sürümü , özelleştirilebilir temalara, sosyal oturum açma özelliklerine, çok adımlı kayıt formlarına ve daha fazlasına sahiptir.

Bir e-ticaret mağazası işletiyorsanız, bu eklenti ile kayıt ve hesap formlarınızı yönetmek için WooCommerce entegrasyonunu kullanabilirsiniz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress Gönderisini Birden Çok Sayfaya Bölme yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu