Eklentiler

En İyi 6 WordPress Derecelendirme Eklentisi

Web sitenize yıldız derecelendirmeleri eklemek, müşterilerinizin sosyal kanıtınızı geliştirirken ürünlerinizi ve hizmetlerinizi incelemesine olanak tanır.

Bu yazımızda, en iyi 6 WordPress derecelendirme eklentisi konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 6 WordPress Derecelendirme Eklentisi

Bir yıldız değerlendirme eklentisi, yerleşik yıldız derecelendirmeleriyle web sitenize müşteri ve müşteri yorumlarını eklemenizi sağlar.

Yıldız derecelendirme sistemi inanılmaz derecede popülerdir ve ziyaretçilerinizin ürünlerinizin ve hizmetlerinizin kalitesini bir bakışta görmesini sağlar. Yıldız derecelendirmeleri , web sitenizin ziyaretçileri için sosyal kanıt görevi görür .

Varsayılan olarak, WordPress’in yerleşik bir yıldız derecelendirmesi özelliği yoktur, ancak bunu bir WordPress eklentisiyle kolayca ekleyebilirsiniz.

Bir yıldız derecelendirme eklentisi ile, WordPress web sitenizde yıldız derecelendirmelerini toplayabilir ve görüntüleyebilirsiniz . Yıldız derecelendirmelerinizi müşteri referansları ve incelemelerle bile görüntüleyebilirsiniz .

Bununla birlikte, WordPress için en iyi yıldız derecelendirmesi eklentilerinden bazılarına bir göz atalım.

1. WPForms

WPForms , 4 milyondan fazla WordPress kullanıcısı tarafından kullanılan piyasadaki en iyi WordPress form eklentisidir .

Yalnızca form eklentisi değil, aynı zamanda kullanıcıların formlarınız aracılığıyla derecelendirme göndermesine izin verme yeteneği gibi birçok güçlü özellikle birlikte gelir.

Formlarınızdan herhangi birine kolayca bir yıldız derecelendirmesi alanı ekleyebilirsiniz. Sürükle ve bırak form oluşturucudaki puanlar alanını seçmeniz yeterlidir.

Yıldız derecelendirmelerinizi, Form Şablonları Paketi eklentisindeki Referans Form Şablonunu kullanarak bir referans formuyla birleştirebilirsiniz.

Bu, derecelendirmeleri, incelemeleri ve referansları tek bir yerde toplamanıza yardımcı olur.

2. AIOSEO

AIOSEO , piyasadaki WordPress için en iyi SEO eklentisidir . Sıralamalarınızı zorluk çekmeden iyileştirmenize yardımcı olacak en kapsamlı SEO araç setini sunar.

Web siteniz için en iyi SEO ayarlarını seçmenize otomatik olarak yardımcı olacak bir kurulum sihirbazı içerir.

AIOSEO ayrıca, arama sonuçlarında görünen yıldız derecelendirmeleri eklemenize olanak tanıyan ürün inceleme şeması işaretlemesini de içerir.

Zengin snippet’leri görüntülemek, arama motorunuzun görünümünü iyileştirecek ve web sitenize daha fazla trafik çekmenize yardımcı olacaktır .

3. YITH WooCommerce Advanced Reviews

YITH WooCommerce Advanced Reviews , mevcut WooCommerce inceleme bölümünü genişletir ve iyileştirir.

Standart WooCommerce inceleme alanı, kullanıcıların temel bir inceleme ve yıldız derecelendirmesi göndermelerine olanak tanır. Ancak, incelemeler sosyal kanıt görevi gördüğünden ve her zamankinden daha önemli olduğundan, bu alanı geliştirmek isteyeceksiniz.

Bu eklenti, aslında WooCommerce inceleme bölümünüzü bir Amazon inceleme bölümüne dönüştürür. Müşterileriniz, bir yıldız derecelendirmesiyle birlikte bir yorum başlığı ve resimler ekleyebilir.

Ayrıca, her ürün için belirli bir yıldız derecelendirmesinin toplam kaç kez gönderildiğini de görüntüleyebileceksiniz.

4. Rate my Post

Rate my Post ziyaretçilerinizin yayınlar ve sayfalar için bir yıldız derecelendirmesi sağlayan benzersiz bir eklenti. Bu, yazdıklarınızla ilgili geri bildirim almanın harika bir yoludur, böylece kendinizi geliştirebilirsiniz.

Bir kullanıcı bir yıldız derecelendirmesi gönderdiğinde, size verdiği puanla ilgili özel geri bildirim de gönderebilir.

Bu eklenti, gelecekteki okuyucular için sosyal kanıt işlevi görmesi için gönderinizden önce yıldız incelemesini görüntüleme seçeneği sunar.

Ayrıca, okuyucularınızın en çok hangi gönderileri beğendiğini görebilmeniz için ayrıntılı bir istatistik bölümü ile donatılmıştır. Kenar çubuğunuzda en yüksek yıldız derecelendirmesine sahip gönderileri görüntülemek için dahil edilen en iyi gönderiler widget’ını bile kullanabilirsiniz .

5. WP Product Review Lite

WP Product Review Lite , en iyi WordPress ürün inceleme eklentisidir . Her ürün için bir yıldız derecelendirmesi dahil olmak üzere ayrıntılı ürün inceleme ayarlarıyla birlikte gelir.

Yıldız derecelendirmeleri eklemenin ötesinde, ürün özellikleri, artıları ve eksileri ekleyebilir, resimler ekleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Kullanıcıların ürünle ilgili kendi derecelendirmelerini ve incelemelerini göndermelerine de izin verebilirsiniz.

İnceleme eklemek çok kolaydır. Tek yapmanız gereken, bir blog yazısı yazarken ürün inceleme seçeneğini seçmek ve inceleme ayarlarını doldurmaktır.

Ürün incelemelerinizi ve yıldız derecelendirmelerinizi kolayca görüntülemek için bir kenar çubuğu widget’ına da sahiptir .

6. OptinMonster

OptinMonster , en iyi WordPress açılır eklentilerinden ve dönüştürme araçlarından biridir. Bu araçla göz alıcı pop-up’lar, geri sayım sayaçları, kayan başlıklar ve çok daha fazlasını oluşturabilirsiniz.

Hepsinden iyisi, bunlar tamamen kullanıcılarınız için hedeflenmiş bir deneyim sunmak için özelleştirilebilir ve pop-up’larınıza yıldız derecelendirmeleri, kullanıcı referansları vb. ekleyebilirsiniz.

Tamamen özelleştirilmiş bir pazarlama deneyimi sunarak, dönüşümlerinizi kolayca artırabilirsiniz.

OptinMonster’ı en popüler WordPress form eklentileri ve en iyi e-posta pazarlama hizmetleriyle de kullanabilirsiniz .

Bu yazımızın, WordPress için en iyi yıldız derecelendirme eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress’te WebP Görselleri Nasıl Kullanılır ? yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu