Eklentiler

WordPress için En İyi 6 Açık Artırma Eklentisi

Açık artırma eklentisi, web sitenizde çevrimiçi açık artırmalar yapmanıza ve WordPress kullanarak eBay benzeri bir mağaza oluşturmanıza olanak tanır.

Bu yazımızda, size WordPress için en iyi 6 açık artırma eklentisi konusundan bahsedeceğiz.

WordPress için En İyi 6 Açık Artırma Eklentisi

WordPress birçok farklı açık artırma eklentisine sahiptir. Bazıları bağımsız WordPress eklentileri olarak bulunurken, diğerleri WooCommerce uzantıları olarak mevcuttur.

Seçtiğiniz seçeneğe bağlı olarak, kurulumunuz farklı olacaktır.

Örneğin, bir WooCommerce eklentisi bir çevrimiçi mağaza kurmanızı gerektirecektir. Bir WooCommerce barındırma sağlayıcısına ihtiyacınız olacaktır.

Diğer eklentiler için ise, sadece bir WordPress web sitesi oluşturup herhangi bir eklentinin kurulumunu yaptığınız gibi kurabilirsiniz.

Şimdi kullanabileceğiniz en iyi WordPress açık artırma eklentilerine bir göz atalım.

1. YITH WooCommerce Auctıons

YITH WooCommerce Auctions , WooCommerce için eksiksiz bir açık artırma eklentisidir ve dakikalar içinde ebay benzeri bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanır.

Kullanımı oldukça kolaydır ve açık artırmaya istediğiniz her tür ürünü kolayca ekleyebilirsiniz. Minimum teklif tutarı, minimum teklif artışı, rezerv fiyatı, şimdi satın alma fiyatı ve daha fazlasını ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca, açık artırma için bir program belirlemeyi, bir açık artırmayı uzatmayı, bir yetkisiz kullanım süresi eklemeyi ve süreç üzerinde tam kontrole sahip olmayı da seçebilirsiniz.

WooCommerce’in üstünde çalışır, böylece önce bir çevrimiçi mağaza kurarak kolayca kurabilirsiniz . Bundan sonra, eklentiyi yükleyebilir ve ardından diğer herhangi bir WooCommerce ürününü eklediğiniz gibi açık artırma ürünleri ekleyebilirsiniz. Bu ayrıca ödemeleri kabul etmenizi ve WooCommerce’in tüm güçlü e-ticaret özelliklerini kullanmanızı kolaylaştırır.

Eklenti, diğer satıcıların sitenizde açık artırma için kendi ürünlerini listelemelerine olanak tanıyan çok satıcılı bir pazara da dönüştürülebilir . Üçüncü taraf satıcılara bir platform sağlayarak ek para kazanmanıza olanak tanır.

2. WP Auctions

WP Auctions , WordPress web sitenizde açık artırmalar yürütmek için başka bir kolay çözümdür. Sitenize kolayca açık artırmalar eklemenize, başlangıç ​​fiyatını, tarihini belirlemenize ve tekliflerin gelmesini beklemenize olanak tanır.

Bundan sonra, kazanılan teklifi PayPal ile ödeme yapabilecekleri bir sayfaya gönderebilirsiniz. Alternatif olarak, ödemeleri manuel olarak veya kullanıcıya e-posta göndererek banka havalesi yoluyla da kabul edebilirsiniz.

Açık artırmayı web sitenizdeki bir gönderiye, sayfaya veya kenar çubuğu widget’ına ekleyebilirsiniz. Bir şablon etiketi ekleyerek bunu özel WordPress temanıza manuel olarak da ekleyebilirsiniz .

Dezavantajı, sınırlı ödeme seçeneklerinin olması ve listedeki diğer bazı eklentilerle alacağınız özelliklerin çoğundan yoksun olmasıdır. Ancak, bir e-Ticaret eklentisi yüklemek istemiyorsanız mükemmel bir seçenektir.

3. Ultimate WordPress Auction

Ultimate WordPress Auction , WordPress web sitenize veya WooCommerce mağazanıza açık artırmalar eklemenin başka bir iyi yoludur.

Basit bir kontrol paneli kullanarak açık artırma ürünleri eklemenize, teklif verme süresini ayarlamanıza ve açık artırmalarınızı yönetmenize olanak tanır. Ücretsiz sürüm, PayPal üzerinden ödeme kabul etmenizi sağlar. Pro sürümü, Stripe üzerinden de ödeme kabul etmenize izin verir.

WooCommerce’de kullanmak, çok satıcılı bir eklenti kullanmanıza da izin verir. Bu, diğer satıcıların platformunuzda kendi ürünlerini açık artırmaya çıkarmasına olanak tanır.

4. WP Ebay Products Feed

WP Ebay Products Feed , eBay açık artırmalarınızı WordPress web sitenizde almanızı ve görüntülemenizi sağlar. Bu, özellikle eBay’de zaten satış yapan satıcılar için kullanışlı bir eklentidir.

Mevcut kullanıcılarınıza saygın ve aktif bir satıcı olduğunuzu göstermenize de yardımcı olur.

Eklentinin kullanımı oldukça kolaydır. Basitçe eBay kimliğini ekleyin ve bunu kullanılabilir bir RSS beslemesine dönüştürmek için bir üçüncü taraf hizmeti kullanın. Bundan sonra, ürünlerin feed’lerinizde nasıl görüntülenmesini istediğinizi ayarlayabilirsiniz.

Eklenti, eBay bağlantılarıyla kendi Satış Ortağı Kimliğinizi kullanmanıza izin verir. Gutenberg blok düzenleyicisini de destekler ve açık artırma akışını web sitenizin herhangi bir yerinde görüntüleyebilirsiniz.

WordPress ve WooCommerce için diğer açık artırma eklentileriyle veya eBay profilinizde teklif vermeleri için kullanıcıları göndermek için bağımsız bir çözüm olarak kullanılabilir.

5. EBay için WP-Lister Lite

EBay için WP-Lister Lite

EBay için WP-Lister Lite , WooCommerce ürünlerinizi eBay mağazanıza kolayca eklemenizi sağlayan bir WooCommerce eklentisidir.

Ürünleri çevrimiçi mağazanızdaki ve eBay mağazanızdaki ürünleri aynı anda kolayca listeleyebilirsiniz. WooCommerce mağazanızda açık artırma yapmanıza izin vermez .

Ancak, farklı bir WooCommerce açık artırma eklentisi kullanabilir veya eBay’de açık artırmayı aynı ürün verilerini kullanarak tekrar girmenize gerek kalmadan çalıştırabilirsiniz.

Eklenti, bir API ile çalışacak şekilde ayarlamanız gerektiğinden dolayı biraz karmaşık gelebilir. Bununla birlikte, bir kez kurulduktan sonra tüm süreç oldukça sorunsuz çalışır.

6. Auction Nudge

Auction Nudge , eBay profilinizi WordPress web sitenize veya WooCommerce mağazanıza getirmenize olanak tanır.

Eklenti, eBay hesabınızdan WordPress’e içerik getirme konusunda iyi bir iş çıkarır.

Kullanımı oldukça basittir ve eBay ürünlerinizi, profil bilgilerinizi ve en son geri bildirimlerinizi görüntülemek için esnek seçeneklerle birlikte gelir.

Listedeki herhangi bir WordPress açık artırma eklentisiyle birlikte kullanabilir ve kullanıcıların platformdaki geçmiş etkinliğinizi görmesine izin verebilirsiniz.

Bu yazımız, WordPress için en iyi açık artırma eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz En İyi 5 WordPress E-Ticaret Eklentisi yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu