Wordpress

WordPress Kullanıcıları için En İyi 14 Sosyal Medya Yönetim Aracı

Bloğunuzun sosyal medyadaki performansını yönetmek ister misiniz ? En iyi sosyal medya yönetme araçlarını mı arıyorsunuz? Bu yazımızda, WordPress kullanıcıları için en iyi 14 sosyal medya yönetim aracı konusundan bahsedeceğiz.

WordPress Kullanıcıları için En İyi 14 Sosyal Medya Yönetim Aracı

Bu yazımızda Google Analytics’ten bahsedilse de, bu araçların çoğu özellikle Facebook, Twitter, Pinterest vb. sosyal medya ağları için tasarlanmıştır. İşte göz önünde bulundurmanız gereken en iyi 14 sosyal medya yönetim aracı.

1. Buffer

Buffer , sosyal profillerinizdeki güncellemeleri paylaşmanın kolay bir yolunu sunar. Güncellemeleri tek seferde tüm gün, hafta veya bir ay için planlamanıza olanak tanır. Buffer ayrıca bağlantı kısaltma hizmeti ve analitik sağlar, böylece durum güncellemelerinizin ağlarınızda nasıl performans gösterdiğini görebilirsiniz. Buffer, bir tarayıcı uzantısı olarak web’de ve Android ve iOS cihazlar için mobil uygulamalarda mevcuttur.

2. Hootsuite

Hootsuite, her tür kullanıcı için nihai sosyal medya yönetim aracıdır. Tüm sosyal medya profillerinizi tek bir gösterge panosundan izlemek ve yönetmek için kullanımı kolay bir arayüz sağlar.

Ayrıca, ekip üyelerinizin sosyal medya hesaplarınızdaki güncellemelere, yorumlara ve tweet’lere yanıt verebilmeleri için ekipler eklemenize olanak tanır. Hootsuite, sosyal medya performansınızı izlemenize ve ölçmenize olanak tanıyan yerleşik bağlantı kısaltma ve analitik hizmetine sahiptir.

3. Google Analitics

Google Analytics, piyasadaki en güçlü ücretsiz analiz aracıdır. Yeni başlayanların çoğu, onlara sayfa görüntülemelerini ve popüler içeriklerini göstermekle sınırlı olduğuna inanıyor. Ancak, Google Analytics, izlemek istediğiniz bağlantıları izlemek için çok etkili bir şekilde kullanılabilir.

4. Facebook Insights

Facebook dünyanın en büyük sosyal ağ sitesidir. Facebook, Facebook’taki erişiminizi artırmak için WordPress sitenize entegre edebileceğiniz beğen butonu, gönder butonu ve Facebook yorumları gibi sosyal eklentiler sağlar .

Ayrıca, sitenizin Facebook platformunda nasıl performans gösterdiğine daha derinlemesine bakmanızı sağlayan Facebook Insights adlı kapsamlı bir analiz aracı sağlar.

5. Twitter Analitics

Twitter, tüm kullanıcılara kendi analizlerini sağlar. Tweetlerinizin nasıl performans gösterdiğini, ne tür güncellemelerin daha fazla dikkat çektiğini vb. görebilirsiniz.

Size en iyi tweet’lerinizin, bahsetmelerinizin, profil görünümlerinizin ve gösterimlerinizin aylık dökümünü verir. Bu, Twitter için stratejinizi planlamanıza yardımcı olur.

6. Pinterest Analitics

Pinterest, sitenizin Pinterest’teki performansını izlemenize yardımcı olabilecek kendi analiz araçlarını da sağlar. Pinlerinizin ve panolarınızın performansını görebilirsiniz. Kitlenizle ilgili tıklamaları, tekrarları ve genel verileri gösterir. Pinterest ağında nasıl çalıştığını görmek için web sitenizi doğrulayabilirsiniz.

7. YouTube Analytics

Bir YouTube yayıncısıysanız, YouTube Analytics sizin için mükemmel bir araçtır. Kanalınızın YouTube platformunda nasıl performans gösterdiğine dair ayrıntılı bilgiler sağlar. Görünümlerinizi, demografinizi ve trafik kaynaklarınızı tek bir gösterge panosu altında görebilirsiniz. Ayrıca, oynatmalardan elde edilen tahmini kazançları ve toplam tahmini kazançları gösterir. Kullanıcıların bir videoyu kaç dakika izlediği gibi diğer verileri, demografik verileri ve daha fazlasını da görebilirsiniz.

8. Mention

Adından da anlaşılacağı gibi, Mention sosyal ağda kullanıcı adınızdan veya markanızdan bahsedenleri bulmanıza yardımcı olur. Bu, müşteri sorgularına, medyaya ve bloglara hızlı bir şekilde yanıt vermenizi sağlar. Size gerçek zamanlı istatistikleri gösterebilir, uyarılar gönderebilir ve sosyal ağdaki sözleriniz hakkında ayrıntılı analizler görüntüleyebilir. Mention ücretli bir hizmettir, ancak denemek isteyenler için bir deneme seçeneği mevcuttur.

9. Metwater IceRocket

Metwater IceRocket, herhangi bir anahtar kelime için sosyal medyada arama yapmanızı sağlayan bir sosyal arama motorudur. Seçerek Twitter, Facebook, blogosphere’de arama yapabilir veya hepsini bir kerede arayabilirsiniz.

10. Sprout Social

Sprout Social, pazarlamacılar için kapsamlı bir sosyal medya katılımı ve analizidir. Akışlarınızı izlemenize, sohbetlere katılmanıza ve sosyal ağlarda nasıl olduğunuzu görmenize olanak tanır. Size Twitter’daki herhangi biriyle yaptığınız konuşmaların geçmişini gösterir. Tek bir kontrol panelinden yönetilecek ekipler ve birden fazla hesap ekleyebilirsiniz. Sprout Social, denemek isteyenler için ücretsiz deneme seçeneği sunan ücretli bir hizmettir.

11. Followerwonk

Followerwonk, Twitter takipçiniz hakkında size bilgi sağlar. Sadece Twitter hesabınızı kullanarak giriş yaparak size takipçileriniz hakkında bilgi gösterecektir. Takipçi profillerinizi arayabilir, tweetleme alışkanlıklarını analiz edebilir, takip edebilir, sıralayabilir ve karşılaştırabilirsiniz.

12. Beevolve

Beevolve, küçük ve orta ölçekli işletmeler için bir sosyal medya izleme aracıdır. Sosyal medya sözlerinizi izlemenize, sosyal medya gönderilerini planlamanıza ve başlatmanıza ayrıca bu gönderiler için elde edilen satışları ve katılımı ölçmenize olanak tanır.

13. Tailwind

Tailwind, Pinterest için özel olarak tasarlanmış bir sosyal medya takibidir. Pinleri programlamanıza, analitiği izlemenize, Pinterest ağındaki performansı ve trendleri görmenize olanak tanır.

14. Viralwoot

Viralwoot, küçük ve orta ölçekli işletmeler için Pinterest odaklı bir başka sosyal medya pazarlama aracıdır. Pinterest hesaplarınızı planlamak, tanıtmak, yönetmek ve büyütmek için bir platform sağlar. Yerleşik analiz raporlarını kullanarak birden fazla hesap ekleyebilir ve Pinlerinizin performansını görüntüleyebilirsiniz.

Bu makalenin, WordPress blogunuz için en iyi sosyal medya izleme araçlarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress Web Sitesine Google’da Öne Çıkan Snippet Ekleme  yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu