İpuçları

Godaddy İndirim Kuponları

Godaddy  hosting satın alıcaksınız ve indirime mi ihtiyacınız bulunuyor ? Bir Hosting paketi almak için godaddy indirim  kuponları mı arıyorsunuz ?

Godaddy promosyon kodu daha önceki yıllarda  olduğu gibi 2021 yılında da  pazarlama gereği dağıtılmaya devam edilmektedir. İşte o indirim kodları ve özel promosyonlar için geçerli kodların ayrıntıları sizlerle.

Kendinize veya şirketinize web sitesi kurmaya karar verdiniz ve gerek reklamlar olsun gerekse duyum olarak  godaddy  firması ile karşılaştınız. Bu firmayı araştırmaya başladınız ve fiyatları size yüksek gelebilir. Bu gibi durumlarda promosyon kodu kullanabilirsiniz. %80’e varan indirim kodu alarak daha uygun fiyata sitenizi kurabilirsiniz. Promosyon kodu size özel indirim sağlayarak hosting hizmetini indirimli sağlayacaktır.

Bilindiği gibi hosting sektöründe en büyük firmalardan biri Godaddy firmasıdır. Yurt dışı firması olan Godaddy müşterilerine hosting hizmetinin yanı sıra farklı hizmetlerde sunmaktadır.

Sizlere çok özel Godaddy firmasına ait Hosting kupon kodları yani promosyonları paylaşacağız. Aynı zamanda bayi hosting ( reseller ) ,  sunucu ve windows hosting gibi ihtiyaçlarınıza özel indirim kodları da yer alacaktır.

godaddy indirim kodu

Godaddy İNDİRİM KUPONLARI Nasıl Kullanılır ?

Godaddy tarafından sağlanan indirim kodu godaddy  tarafından belirlenmektedir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne paylaşacağımız kodları girerek indirim alabilirsiniz.
Sizde kupon kodu bağlantımıza tıklayın ve indiriminizden hemen yararlanın.

Malesef şuan elimizde Godaddy indirim kodu kalmamıştır. Sizlere Godaddy alternatifi yerli bir firma önerebiliriz. Bu firmanın indirim kuponlarını kullanarak hemen daha uygun fiyata hosting sahibi olabilirsiniz.
Gelin hep beraber bu firmayı tanıyalım.

Yeni Başlayanlara En Kolay Hosting Hizmeti

Web sitenizi kurmak için uzman veya yazılımcı olmanıza gerek yok. Hayatınızda ilk defa web sitesi kurmak istiyor iseniz Hostixo tam size göre diyebiliriz. Teknik detaylarla uğraşmadan kafanızı karıştırmadan kolayca web sitenizi kurabilirsiniz. Üstelik web sitenizi kurmak öyle uzun süreler almaz. Çok kısa sürede web sitenizi kurabilirsiniz. Bunun için bu firmadan alan adı ve hosting almanız yeterlidir.

Teknik detaylarla çok uğraşmak istememenizi anlamaktayız. İlk sene alan adı kaydı hediye olan paketlerle  ve hosting için bütçenize uygun olacak şekilde ücret ödeyerek, cPanel kontrol paneline sahip hosting paketi ile  dilediğiniz gibi  sitenizi oluşturabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız Hostixo bunun için biçilmiş kaftan denilebilir. Ayrıca Türkçe destek talebi oluşturabilir , Türkçe telefon üzerinden yardım talep edebilirsiniz.

Wordpress İçin En Hızlı Hosting

Wordpress hem Türkiye’de hemde Dünya’da en çok kullanılan hazır yönetim sistemidir.  Wordpress ile gerek kurumsal gerekse blog sitesi oluşturabilirsiniz.  Bundan dolayı bir hosting hizmetinin Wordpress uyumlu olması oldukça önemlidir.  cPanel üzerinden kolayca wordpress kuracağınız bir hosting hizmeti almanız işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.

Hostixo’nun sağladığı hosting paketlerinde Wordpress’i kolayca cPanel üzerinden tek tıkla kurarak web sitenizi hızlıca hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Tabi hız  bir hosting için olmazsa olmazlardandır. Wordpress kullanıcıları hosting kaynaklı yavaşlık yaşamak istemezler. Web sitelerinin hızlı şekilde açılması çok önemlidir. Hem seo için hem de ziyaretçi deneyimi için olmazsa olmazlardan diyebiliriz.

Hostixo firması hosting paketlerinde yüksek ram ve cpu tanımlayarak sitenizin hızlı açılmasını sağlar. Bunun yanı sıra Litespeed web server olması ve  sunucularının yurt içi konumlu olması sitenize erişimi hızlandırmaktadır.

Unutmayın yurt dışı hosting firmaları kaliteli olabilir ancak yurt dışı sunucularda olması sitenizi yavaşlatabilmektedir.

Ayrıca Ücretsiz SSL sağlamasından dolayı SSL için ek bir ücret ödemenize gerek bulunmuyor. Aşağıdaki tabloda kupon koduna tıklayarak indirim kazanabilirsiniz.

 

10% İndirim
Kupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Kupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Kupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Yüksek eposta kotası , daha fazla performans için kurumsal hosting kupon koduyla indirimden yararlanın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Kupon

Özel Sanallaştırma Teknolojisi ile kendinize özel sanal sunucuyu promosyon kodumuzla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Kupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less

 

Dilerseniz daha önce hazırlamış olduğumuz Hostixo Hizmetleri Nasıldır ? adlı makalemizi inceleyebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu