İpuçları

Hostixo Nasıldır ? Hizmetlerini Önerir misiniz ?

Sizlere bugün Hostixo firması hakkında bilgiler paylaşacağız. Hostixo Nasıldır ? Hizmetlerini önerir miyiz ? makale içerisinde yer alacaktır.

Hostixo Nasıldır ? Hostixo Neler Yapmaktadır ?

Hostixo, Hosting ve domain hizmetlerinin bulunduğu bir platform olmakla beraber 2007 yılından beridir profesyonel bir şekilde Niğde’de hizmet vermektedir. Bir web sayfası açmak istiyorsanız ya da gizli bilgilerinizi, dosyalarınızı saklamak istiyorsanız eğer sunucu ya da hosting hizmeti alarak bu ihtiyaçlarınızı giderebilmektesiniz. Hostixo’da bu ihtiyaçlarınızı uygun fiyatları sayesinde karşılamanıza olanak tanımaktadır.

hostixo

 

Hostixo Hosting Hakkında

Hostigo İnternet Bilişim Yazılım Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Niğde’de profesyonel bir şekilde İnternet hizmetleri, Hosting, Sunucu, Domain gibi internet hayatınız boyunca ihtiyaç duyduğunuz materialleri sunan yegane bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır.

Neden Hostixo’yu Tercih Etmeliyiz ?

HIZLI VE KESİNTİSİZ ERİŞİLEBİLİRLİK

Gelişmiş son teknolojik ağ ve sunucu alt yapımız sayesinde günün her saatinde web sitenize ve dosyalarınıza hızlı ve kesintisiz bir şekilde ulaşabilmektesiniz.

HIZLI VE GÜVENİLİR DESTEK

7/24 ulaşabileceğiniz profesyonel destek ekibimiz sayesinde sorunlarınıza hızlı ve pratik şekilde çözüp hizmetinizi sorunsuz bir şekilde devam etmenizi sağlıyoruz.

GÜÇLÜ ALT YAPI

Sizlere kesintisiz ve güvenilir hizmet sunabilmek için son teknoloji sistemlerle donatılmış sunucu altyapısıyla donatmış bulunmaktayız.

Hostixo Hosting Ve Domain Fiyatları Nelerdir ?

Hostixo’ da domain ve hosting ücretleri siz değerli tüketicilerimiz için uygun fiyat politikası ile ilerlemekteyiz. Rakiplerimizin aksine uygun fiyatla herkesi web sayfası sahip olsun diye var gücümüzle çabalamaktayız. Dolar kuru dolayısı ile domain fiyatlarında sürekli dalgalanma yaşansa dahil biz sürekli fiyatlarımız düşük tutup sizlere üstün hizmet sağlamaktayız.

Hostixo Hosting Paketleri

Hostixo hosting paketleri her bütçeye uygun olması ile ön plana çıkmaktadır. İster bulut sunucu alın, ister küçük bir web sayfanız için bir hosting alın paket paket her türlü seçeneğe sahiptir.  Hostixo’nun sunmakta olduğu 5 hosting paketi bulunmaktadır. Sırası ile Ekonomik, Limitsiz,Kurumsal,Wordpress ve Windows hosting paketleri diye sıralanmaktadır.

Ben büyük bir firma değilim küçük bir web sayfası açıp müşterilerimi takip etmek istiyorum ya da bir blog sayfası açıp hobi maliyetinde yazılar yazmak istiyorum diyorsanız eğer ekonomik hosting tam size göre. Ücretsiz SSL, Ücretsiz Taşıma ve PHP 5 ve 7 Desteği sayesinde işleriniz çok daha kolay olmaktadır. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız ya da ben küçük bir işletmeyim bana bunlar diyorsanız eğer ekonomik hosting paketi tam size göre.

 

Ekonomik Hosting Paketlerinden Birini Tercih Etmek İçin Tıklayınız.

Limitsiz Hosting

Ben büyük bir firmayım e ticaret sitesi açıp buradan müşteri elde etmek istiyorum ya da büyük bir web sayfam var ve hızı çok yavaş diyorsanız eğer limitsiz hosting paketimiz tam size göre. Daha özel olarak optimize edilmiş alt yapısı ile yavaş açılan web sitelerine son vermekteyiz ! Ücretsiz Taşıma , Ücretsiz SSL ve Tam performansında açılan web sayfası özellikleri ile işinize hız katacak limitsiz hosting paketlerimiz sizleri beklemekte.

Limitsiz Hosting Paketleri İçin Tıklayınız .

Kurumsal Hosting

E Posta ile haşır neşirim. Bütün işlerimi Eposta ile hallediyorum ya da büyük bir firmam var ama kurumsal gözükmek istiyorum diyorsanız eğer Kurumsal Paketler tam size özel. Kurumsal paketler ile Eposta Limitlerinden kurtulabilirsiniz. Statik IP , Ücretsiz Taşıma , Ücretsiz SSL ve turbo hızındaki performansıyla Kurumsal hostingler sizleri bekliyor.

Kurumsal Hosting Paketleri İçin Tıklayınız.

WordPress Hosting

Ben tam bir Wordpress canavarıyım. Bütün işlerimi Wordpress ile hallediyorum diyorsanız eğer Wordpress hosting paketlerimizden denemenizi tavsiye ediyoruz. Wordpress için özel optimize edilmiş alt yapısı ile web sayfanızda şahlanma etkisi yaratacak. Ücretsiz SSL ve Ücretsiz Litespeet Cache eklentileri ile performansın doruklarını yaşayacaksınız.

WordPress Hosting Paketleri İçin Tıklayınız.

Windows Hosting

Windows hosting paketleri  ASP, ASP.Net için özel optimize edilmiş alt yapısı ile daha büyük işlerin peşinde olanların tercihi. Sizde Büyük işler peşindeyseniz Windows Hosting paketlerimiz tam size göre.

Daha fazla bilgi için Hostixo sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hostixo Hazır Site Paketleri

Benim hiç kod bilgim veya el becerim yok ama web sayfası açarak globalleşmek istiyorum diyenlerdenseniz Hazır Site paketlerimizi önerebiliriz. Ücretsiz temalarımızdan faydalanarak sürükle bırak özellikleri sayesinde kolaylıkla web sayfanızı hazırlayabilirsiniz ve onca web tasarım işleri için ekstra ücret ödemeden mükemmel web sayfanıza sahip olabilirsiniz.

Hazır Site Paketleri İçin Tıklayınız.

Daha önce yayınladığımız  En iyi Hosting Firmaları yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu