EklentilerWordpress

Birbirinden Kullanışlı En İyi 7 WordPress Anket Eklentisi

Birbirinden farklı özelliklere sahip birçok WordPress anket eklentisi sayesinde web sitenizde anketler oluşturabilmeniz mümkün. Anket eklentileriyle anketler oluşturarak kullanıcılardan geri dönüşler alabilirsiniz. Eğer sizde web siteniz için bir anket eklentisi arıyorsanız, listemizde aradığınız eklentiyi bulabilirsiniz.

Anketler aslında günümüzde oldukça önemli bir role sahipler. Çünkü birçok kişi birçok farklı sebepten dolayı kullanıcılardan geri dönüş almak isteyebiliyor. Ayrıca bazı kuruluşlar vs. kullanıcılardan aldıkları geri dönüşler sayesinde bir sonraki adımlarını düzenleyebiliyorlar.

İşte kullanıcıların fikirlerini öğrenebilmek için en kullanışlı yollardan birisi anket. Anketler sayesinde web sitenize giren ziyaretçilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Örneğin, web sitenizdeki bir hizmetin faydalı olup olmadığını anket sayesinde ziyaretçilere sorabilirsiniz.

Daha sonrada aldığınız cevaplara göre hizmetini düzenleyebilirsiniz. Eğer bir WordPress web sitesine sahipseniz, bir WordPress anket eklentisi sayesinde web sitenizde hızlıca anketler oluşturabilirsiniz.

WordPress Anket Eklentileri Ne İşe Yarar?

wordpresstr-wordpress-anket-eklentisi-listesi.jpg

WordPress anket eklentisi listemize geçmeden önce kısaca bu eklentilerin ne işe yaradıklarından bahsetmek istiyoruz. Bu eklentiler adından da anlayabileceğiniz üzere web sitenizde anket oluşturmanıza olanak tanırlar.

Yani bu eklentiler sayesinde web sitenizde anketler oluşturarak kullanıcıların fikirlerini öğrenebilirsiniz. WordPress anket ekleme işlemi için kullanılabilen bu eklentiler arasında birbirlerinden farklı özelliklere sahip eklentilerde mevcut.

Yani anket eklentilerinde dikkat çeken bazı önemli özelliklerde bulunuyor. Bu farklı özellikler sayesinde birçok işlevi rahatça gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eğer web siteniz için bir anket eklentisi arıyorsanız, listemizdeki eklentiler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece istediğiniz eklentiyi seçerek sitenizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Siteniz İçin En İyi 7 WordPress Anket Eklentisi

wordpresstr-wordpress-anket-eklentisi-ne-ise-yarar

Bu kısımda sizler için bir WordPress anket eklentisi listesi hazırlamaya çalışacağız. Listemizde birbirinden farklı birçok anket eklentisi bulunacak. Eklentilerin bazı özelliklerinden de sizler için bahsetmeye çalışacağız.

Böylece istediğiniz anket eklentisini çok daha rahat bir şekilde seçebileceksiniz. Şimdi burada lafı daha fazla dolandırmadan sizleri birçok anket eklentisiyle tanıştırmak istiyoruz.

WordPress Anket Eklentileri

WPForms

WordPress anket eklentisi listemizde bulunan WPForms, aslında bir iletişim formu eklentisi olarak tanımlanabilir. İletişim formu eklentileri arasında oldukça popüler olan bu eklenti, içerisindeki anket eklentisi sayesinde anket oluşturmanıza da olanak tanıyor.

Bu eklentide oldukça dikkat çekici anket formlarını hızlıca hazırlayabiliyorsunuz. Ayrıca eklentide raporlama bölümü de bulunuyor. Bu kısımda ziyaretçilerden aldığınız anket yanıtlarından grafik ve çizelgelerden otomatik raporlar oluşturuluyor.

Birçok özelliğe sahip bu eklentide tek butonla ankete bir form alanı ekleyebilmenizde mümkün.  Oldukça basit şekilde kullanılabilen bu eklenti e-posta entegrasyonu, çok sayfalı formlar ve özel bildirimler gibi özelliklere de sahip. Bu kısımda son olarak bu eklenti sayesinde anket sonuçlarını kısa kod ile WordPress sayfasında gösterebileceğinizi belirtelim.

Everest Forms

Bir WordPress anket eklentisi olarak gösterebileceğimiz Everest Forms sayesinde sitenizde kolayca formlar oluşturabilirsiniz. Çünkü bu eklenti sayesinde sürükle bırak şeklinde hızlıca formlar oluşturabilmeniz mümkün. Böylece herhangi bir karmaşık işlemle uğraşmadan web sitenizde hızlıca formlar oluşturabilirsiniz.

Ayrıca bu eklenti mobil duyarlı olduğu için web sitenizi mobilden ziyaret edenler içinde oldukça avantajlıdır. Bu eklenti sayesinde form girişlerinizi hızlıca CSV dosyası olarak dışa aktarabilirsiniz.

Ayrıca eklentide gerçek zamanlı e-posta bildirimi gibi dikkat çeken bazı özelliklerde mevcut. Bu kısımda son olarak eklentinin ücretli sürümlerinin bulunduğunu belirtmemizde fayda var. Yani bazı özelliklere erişebilmek için ücretli sürümlerden birisini satın almanız gerekebiliyor.

TS Poll

WordPress anket eklentisi listemize TS Poll eklentisiyle devam etmek istiyoruz. Bu eklenti web sitenizde anket oluşturmak için kullanabileceğiniz eklentiler arasında bulunuyor. Eklentide birbirinden şık ve kullanışlı anketler oluşturabilmeniz için birçok özellik mevcut.

Bu eklenti sayesinde anketler oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. Örneğin, bir anket oluştururken anketin arka plan rengini vs. değiştirebilirsiniz. Yani eklentide ki düzenleme seçenekleri sayesinde oldukça şık anketler oluşturabilirsiniz.

Ayrıca bu eklenti sayesinde WordPress yönetici panelinde anket sonuçlarını da görebilmeniz mümkün. Üstelik TS Poll, aynı sayfada birkaç anket oluşturmanıza da olanak tanıyor. Bu kısımda son olarak eklentide oylama sonuçlarını görüntülemek için birçok farklı tür animasyonun bulunduğunu belirtelim.

YOP Poll

Bir WordPress anket eklentisi olan YOP Poll, oldukça popüler bir eklenti olarak tanımlanabilir. Bu eklenti sayesinde yazınıza veya web sayfanıza kolayca anket entegre edebilmeniz mümkün. Ayrıca eklenti sayesinde anket üzerinde birçok farklı ayarda yapabiliyorsunuz.

Örneğin, YOP Poll sayesinde anket sonuçlarını gizleyebilirsiniz. Ancak tabii ki bu özellik eklentide yer alan birçok özellik arasından sadece bir tanesi. Bunların yanı sıra eklentide anketlerin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini de planlayabildiğinizi belirtelim.

Bu seçenek sayesinde aynı anda birçok anket oluşturabilirsiniz. Ayrıca anketlerinize seçmenlerden ek bilgiler istemek için özel alanlarda ekleyebiliyorsunuz. Kısacası bu eklentinin birçok farklı ayara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Eğer anket üzerinde birçok farklı ayar yapmak istiyorsanız, bu eklentiyi tercih edebilirsiniz.

Poll Maker

Bir WordPress anket eklentisi olarak tanımlanabilecek Poll Maker, web siteniz için tercih edebileceğiniz bir eklenti. Bu eklenti sayesinde güçlü ve basit anketler oluşturabilmeniz mümkün. Ayrıca bu eklentide birçok stil seçeneği vs. bulunduğunu belirtelim. Birçok gelişmiş ayar yapabilmenize olanak tanıyan eklenti, birkaç basit adımda anket oluşturabilmenize olanak tanıyor.

Kısa kodlar sayesinde anketinizi herhangi bir gönderinize veya sayfanıza ekleyebilmeniz mümkün. Ayrıca bu eklentide açılır menü özelliği de mevcut. Ancak açılır menü gibi bazı özellikleri kullanabilmeniz için eklentinin ücretli sürümünü satın almanız gerekiyor. Kısacası eğer web siteniz için bir anket eklentisi arıyorsanız, bu eklentiye de göz atmanızda fayda var.

Opinion Stage

WordPress anket eklentisi listemizde bulunan Opinion Stage, web sitenizde anket oluşturmanıza yarayan bir diğer eklenti. Bu eklentinin de diğer birçok anket eklentisi gibi oldukça fazla tercih edildiğini söyleyebiliriz. Ancak bu eklenti diğer birçok eklentiden farklı olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü bu eklenti sayesinde anketlerin yanı sıra testlerde oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca bu eklentiyle testlerden iletişim formlarına kadar birçok farklı şey oluşturabildiğinizi belirtmemizde fayda var. Üstelik bu eklenti sayesinde gerçek zamanlı analizleri de görebilmeniz mümkün.

Kısacası bu eklentinin web sitesinde tek bir eklentiyle test ve anket gibi şeyler oluşturmak isteyenler için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Eğer sizde böyle bir eklenti arıyorsanız, listemizde bulunan Opinion Stage eklentisine göz atabilirsiniz.

Total Poll Lite

WordPress anket eklentisi listemizde son olarak Total Poll Lite eklentisinden sizlere bahsetmek istiyoruz. Bu eklenti sayesinde web sitenizde anketler oluşturarak ziyaretçilerinizden geri bildirimler alabilirsiniz.

Eklentiyi kullanarak hızlıca anketler oluşturabilir ve web sitenize entegre edebilirsiniz. Üstelik Total Poll Lite, sahip olduğu birçok özellik sayesinde anketler üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanıza da olanak tanıyor.

Sürükle bırak yöntemiyle anket oluşturabileceğiniz bu eklentide reCapthca, sonuçları gizleme ve IP kısıtlama gibi özellikler mevcut. Üstelik bu eklenti mobil cihazlara göre optimize edilmiş olmasıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Total Poll Lite eklentisiyle birlikte WordPress anket eklentisi listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eğer sizde bir anket eklentisi arıyorsanız, listemizdeki WP anket eklentilerinden birisini seçerek web sitenizde anketler oluşturabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu