EklentilerWordpress

Sitenizde Kullanabileceğiniz 5 WordPress Canlı Sohbet Eklentisi

WordPress canlı sohbet eklentisi, özellikle e-ticaret siteleri için büyük faydalar sağlayabiliyor. Bu eklenti sayesinde müşterilerle daha hızlı iletişim kurularak, müşteri memnuniyeti arttırılabiliyor. Bildiğiniz gibi günümüzde müşteri memnuniyeti çok daha önemli bir hale geldi.

Çünkü günümüzde birçok müşteri bir ürün almadan önce internetten araştırma yapmak isteyebiliyor. Ayrıca bazı kişiler bir hizmet veya ürün almadan önce yetkili firmanın canlı sohbeti üzerinden bazı sorular sormak isteyebiliyorlar.

İşte bu canlı sohbet penceresini sitenize eklemek için canlı sohbet eklentilerinden birisini kullanabiliyorsunuz. Eklentiler sayesinde sitenize ekleyebildiğiniz canlı sohbet penceresinin web siteniz için birçok faydası bulunabiliyor. Örneğin, müşteriler bir hizmet satın aldıktan sonra, daha sonra oluşan problemlerde hızlıca teknik destek almak isteyebiliyorlar.

Daha sonra canlı sohbet üzerinden sizinle iletişime geçerek hızlıca destek alabiliyorlar. Kısacası canlı sohbet penceresinin web siteniz için birçok faydası olabiliyor. Eğer sizde web siteniz için bir WordPress canlı sohbet eklentisi arıyorsanız, yazımızdaki eklentilere göz atabilir ve istediğinizi seçebilirsiniz.

WordPress Canlı Sohbet eklentisi Ne İşe Yarar?

WordPress canlı sohbet eklentisi, basitçe açıklamamız gerekirse sitenize bir canlı sohbet penceresi eklemenize yarar. Yani bu eklentilerden birisini kullanarak sitenize bir canlı sohbet penceresi ekleyebilirsiniz. Böylece sitenize gelen ziyaretçiler bu canlı sohbet penceresinden sizinle iletişime geçebilirler.

Ayrıca bu eklentilerle eklediğiniz canlı sohbet penceresini birçok farklı şekilde özelleştirebilirsiniz. Kısacası özellikle ticaretle alakalı web sitelerinde gördüğünüz canlı sohbet pencereleri bu eklentiler aracılığıyla WordPress web sitesine kolayca eklenebiliyor.

WordPress Canlı Sohbet Eklentisi Neden Kullanılmalıdır?

WordPress canlı sohbet eklentisi kullanmanın siteniz için birçok avantajı olabilir. Bu eklentileri kullanarak sitenize canlı sohbet penceresi eklemenin size ne yararlar sağlayacağını merak ediyor olabilirsiniz. Aslında bu sorunun cevabı oldukça basit. Özellikle e-ticaret web sitelerinin müşterileriyle hızlı iletişim kurmaları oldukça önemli.

Çünkü bazı müşteriler bu web sitelerinden bir şey satın almadan önce canlı sohbet üzerinden bazı sorular sormak isteyebiliyorlar. Ayrıca birçok müşteri, aldığı hizmetle ilgili problem yaşadığında web sitesi üzerinden hızlı teknik destek almak isteyebiliyor.

İşte WordPress canlı sohbet eklentisi sayesinde web sitenize bir canlı sohbet penceresi ekleyerek ziyaretçilerinizle hızlı şekilde iletişim kurabiliyorsunuz. Ayrıca bu eklentiler sayesinde web sitenize yeni gelen ziyaretçilere bazı mesajlar gösterebiliyorsunuz. Kısacası WordPress canlı destek eklentilerini kullanarak web sitenize bir canlı sohbet penceresi eklemenin birçok farklı avantajı bulunuyor.

Web Siteniz İçin 5 WordPress Canlı sohbet Eklentisi

Web siteniz için iyi bir WordPress canlı sohbet eklentisi arıyorsanız listemize göz atmanızda fayda var. Listemizde birçok canlı destek eklentisine yer vermeye çalışacağız.

Ayrıca bu eklentiler hakkındaki bazı basit detayları sizler için açıklamaya çalışacağız. Şimdi lafı daha fazla dolandırmayalım ve WordPress canlı destek eklentileri listemize birlikte göz atalım.

WordPress Canlı Sohbet Eklentileri 2022

LiveChat

wordpresstr-wordpress-canli-sohbet-eklentisi-livechat

WordPress canlı sohbet eklentisi listemize LiveChat ile başlamak istiyoruz. Sohbet penceresini özelleştirebildiğiniz bu eklentide müşterilerinizle doğrudan iletişim kurabilmeniz mümkün. Ayrıca bu eklenti sayesinde geçmiş sohbetlerin tam geçmişlerini görebildiğinizi belirtelim.

Üstelik yerleşik bilet desteğine sahip olan bu eklenti, ziyaretçi takibi ve analizi yapmanıza da olanak tanıyor. Kısacası bu eklentide bunlar dahil birçok farklı özellik mevcut. Sizde web sitenize bir canlı sohbet penceresi eklemek istiyorsanız, LiveChat eklentisini tercih edebilirsiniz.

JivoChat Live Chat

wordpresstr-wordpress-canli-sohbet-eklentisi-jivochat-live-chat

Bir diğer WordPress canlı sohbet eklentisi JivoChat Live Chat, birçok farklı özelliğe sahip. İlk olarak eklentinin oldukça hafif olduğunu ve hızlı yüklendiğini belirtelim. Yani bu eklenti web sitenizin yüklenme hızına çok fazla etki etmiyor.

Ayrıca eklentinin WhatsApp, Telegram, e-posta gibi farklı yollarla müşterilerle iletişim kurabilmenize imkân tanıdığını belirtmemizde fayda var. Yani telefonunuz dahil birçok farklı yöntemle bu eklenti sayesinde ziyaretçilerinizle iletişim kurabilmeniz mümkün.

Tüm konuşmaları tek bir araçtan yönetebilmenize olanak tanıyan JivoChat Live Chat eklentisinin bazı özellikleri bu şekilde oluşuyor. Web siteniz için bir WordPress canlı sohbet eklentisi arıyorsanız, JivoChat Live Chat eklentisine de bir göz atabilirsiniz.

Tidio

wordpresstr-wordpress-canli-sohbet-eklentisi-tidio

Ücretsiz sürümü bulunan WordPress canlı sohbet eklentisi Tidio, diğer birçok eklenti gibi farklı özelliklere sahip. İlk olarak bu eklentinin mobil uygulamalardan ve web kontrol panelinden sohbet imkânı tanıdığını belirtelim.

Ayrıca eklentide görüşme derecelendirmesi ve geri bildirim gibi dikkat çekici özelliklerde bulunuyor. Bunların yanı sıra eklentide sohbet kutusu renklerini özelleştirebiliyorsunuz. Kısacası oldukça kolay kuruluma sahip olan Tidio canlı sohbet eklentisini tercih edebilmeniz için birbirinden farklı birçok sebep bulunuyor.

Floating Chat Widget (Chaty)

wordpresstr-wordpress-canli-sohbet-eklentisi-chaty

Bir diğer WordPress destek eklentisi Chaty sayesinde ziyareçtilerinize web sitenizde hızlı bir şekilde canlı sohbet sunabiliyorsunuz. Bu eklentide birçok farklı renk seçeneği ve birbirinden farklı bazı düğme tasarımları bulunuyor.

Ayrıca eklentinin ondan fazla sohbet kanalını desteklediğini belirtelim. Chaty eklentisi Instagram, SMS, Twitter, Skype ve Facebook dahil birçok farklı sohbet kanalını destekleyebiliyor. Kısacası oldukça popüler olan bu eklentiyi sizde web sitenize kurarak ziyaretçilerinize canlı sohbet imkânı tanıyabilirsiniz.

Tawk.To Live Chat

wordpresstr-wordpress-canli-sohbet-eklentisi-tawkto-live-chat

WordPress canlı sohbet eklentisi listemizde son olarak Tawk.To Live Chat eklentisine yer vermek istiyoruz. İlk olarak eklentinin 20’nin üzerinde dil desteği bulundurduğunu belirtelim. Masaüstü ve mobil cihazlardan ziyaretçilerle iletişim kurabilmenize olanak tanıyan bu eklenti, içerisinde yerleşik bilet desteği de bulunduruyor.

Üstelik bu eklentide tüm özellikler tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz olan bu eklentide sınırsız sohbet geçmişi depolama gibi çeşitli farklı özelliklerde mevcut. Bu kısımda son olarak eklentide hazır yanıtlar özelliğinin de mevcut olduğunu belirtmemizde fayda var.

Kısacası ücretsiz WordPress canlı sohbet eklentisi arıyorsanız, Tawk.To Live Chat eklentisi tam size göre. Oldukça popüler olan bu eklenti sayesinde web sitenize canlı sohbet özelliği kazandırabilirsiniz.

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu