İpuçları

Hostixo Hosting İnceleme (2023) – Şikayetler ve Yorumlar

Bu yazımızda sizlere Hostixo Hosting firmasını inceleyerek , belirli analizlerde bulunacağız. Hizmet almadan önce bu yazımız sizlere fikir olarak yardımcı olacaktır.

Hostixo  firması  %100 Türk sermayesi ile kurulan kendine amaç olarak  ekonomik  fiyatlarla kaliteli hizmet vermeyi belirlemiş  bir yerli hosting   firmasıdır. Kurumsal ve bireysel tüketiciler için hizmet sağlamaktadır.
Kalitesini günden güne yükselterek en kaliteli hosting firmaları arasında yer almak hedefleyen  Hostixo, 7/24 kesintisiz olarak yüksek uptime  ve hızlı destek sunan yeni nesil bir hosting firmasıdır.

Hostixo Hakkında

Hostixo İnternet Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi  firması 2018 yılında kurulmuş ancak 10 yıldan fazla tecrübesi olan bir ekiple Niğde  Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknopark’ında  kurulmuştur. Gelişmiş alt yapısı ile hosting  , alan adı , sunucu , ssl ve lisans hizmetleri sunmaktadır.

Sağladıkları hizmetleri İstanbul konumlu sunucuları üzerinden yayın almaktadır. Hazır site , Linux Hosting , Windows Hosting , Bayi Hosting ve cPanel gibi yazılımların lisanslarını da sağlamaktadır.

Hazır site paketleri ile herhangi bir yazılım bilginiz olmadan hayalinizdeki siteyi kurabilirsiniz.

hostixo

 

Hostixo sıkça kullanılan yüzlerce alan adı uzantısını kayıt etmenizi ve transfer etmenize imkan sunar.  Ayrıca domainlerinizi  yönetmeniz  için özel bir panelde sağlamaktadır.

Hostixo firması Dünyaca ünlü cPanel , Directadmin ve Litespeed yazılımlarının Türkiye partneri olmaktadır.

Tüm alt yapıları yeni nesil ultra hızlı NVM disklerle donatılmış olmakla beraber tüm sunucu alt yapısı yeni çift işlemcili donanımlara sahiptir. Verimerkezleri Tier 3+ özelliklerine sahiptir.

Teknik ekibi alanında uzman ve oldukça tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Daha detaylı bilgi için veya hizmet almadan önce aklınıza takılan sorular için ” 0850 441 51 67″ numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Firmanın hakkında sayfası ➡ HAKKIMIZDA

Firmanın ticari bilgileri ➡ TİCARİ BİLGİLER

Hostixo Hizmetleri Nelerdir ? 

Hostixo firması başta hosting olmak üzere bir çok farklı kategoride hizmet sunmaktadır. Kurumsal ve bireysel tüketicilere yönelik hizmetler sunmaktadır. Sundukları hizmetlerde %100 müşteri memnuniyetini ilke edinmişlerdir. Hizmetleriyle ilgili detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Hostixo firmasının sunduğu olduğu hizmetler şunlardır;

  1. Linux Hosting
  2. Windows Hosting
  3. Sınırsız Hosting
  4. WordPress Hosting
  5. Kurumsal Hosting
  6. Linux Bayi Hosting
  7. Windows Bayi Hosting
  8. Bulut Sunucu
  9. Sanal Sunucu
  10. VDS Kiralama
  11. Kiralık Sunucu
  12. cPanel Lisans
  13. Litespeed Lisans
  14. SSL Hizmetleri
  15. Hazır Site

Linux tabanlı hizmetlerinde kontrol paneli olarak cPanel – WHM kullanmaktadırlar. Windows tabanlı hizmetlerinde ise Plesk panel kullanmaktadırlar.

Hosting hizmetlerinde diğer firmaların  sağlamadığı  aşağıdaki özellikler de bulunmaktadır.

  1. Ücretsiz Yedekleme
  2. Ücretsiz SSL Sertifikası
  3. Cron Job Desteği
  4. Ücretsiz Site Taşıma
  5. Ücretsiz Domain (Belli paketlerde geçerli)
  6. Uzak MySQL Desteği
  7. Uzak MSSQL Desteği
  8. .Net Core Desteği

Ücretsiz yedekleme , Ücretsiz SSL Sertifikası ve Ücretsiz taşıma özelliklerinin bulunması bu firmanın önemli tercih sebeplerindendir.

Hostixo Sunucu Hizmetleri

Hostixo firması alt yapısının güçlü olduğunu sunucu hizmetleri sunarakta göstermektedir. Gelişmiş cloud alt yapısı ile Türkiye konumlu bulut sunucu hizmeti de sunmaktadırlar.  Tamamen paylaşımsız bulut sunucu hizmetleri ile web sitelerinizi sorunsuz barındırabilirsiniz.

Bulut sunucu alt yapısının sağladığı avantaj ile standart sanal sunucu hizmetlerinden daha güçlü sanal sunucu ve VDS hizmetleride sunmaktadırlar.

Sunucu Hizmetlerinin Avantajları

  1. NVM ile daha hızlı
  2. Güçlü İşlemci
  3. Yüksek Performans
  4. Ücretsiz Kontrol Paneli
  5. Ücretsiz Yedekleme ve daha fazlası

Hostixo Müşterilerinin Yorumları

Bu firma hakkında bazı yorumlara sayfamızda yer veriyoruz. Daha detaylar için bağımsız platform olan Hostadvice sitesini inceleyebilirsiniz. Burada kullanıcıların ve uzmanların yorumlarını görebilirsiniz.

 

Segir M.
Gerek fiyat politikaları gerek destek kısımları gerçekten takdir edilmesi gereken bir firma. Her yönü ile hangi saat dilimi olsa yazdığım da hızlıca dönüş yapmaktadırlar. Tavsiye ederim.
Cihan K.
Hostixo’daki ilgil ve alaka çok iyi. Eski sunucularımı da kademeli olarak taşıyorum. Ekipteki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hizmet kalitesi ve iş takibatı konusunda oldukça iyiler. Yazılımcı arkadaşlara tavsiye ederim. Firmanın en önemli özelliği en yeni teknolojileri yakından takip etmeleri. En son laravel 8 ile ilgili bir projemiz vardı. Laravel 8 çok yeniydi. Php 8 ve mysql 8 kullanıyordu. Nerdeyse hiçbir panel henüz bu sürümlere destek vermezken firmanın kendi verdiği destekle projemizi kurduk. İyi çalışmalar diliyorum.

 

Kombiklima avm
Kaliteli hizmet, hızlı geri dönüş..
Hosting olarak müşteriyi memnun etmek için elinden geleni yapan, tavsiye ettiğim tüm projelerimi taşıdığım hosting firmasıdır.

 

Yorumlardan anlaşılabileceği gibi başarının tesadüf olmadığını gözlemleyebiliriz. Bu firmayı bu denli müşterilerini memnun etmelerinden dolayı tebrik ediyoruz. Aşağıdaki linkten diğer yorumlarıda okuyabilirsiniz.

HOSTADVICE YORUMLARI

Ek olarak Türkiye ve Dünya’da bir çok uzmanın kullandığı R10.net forumundaki profili de incelemenizi öneririz.

R10 Profili

Hostixo Teknik Destek – Satış Öncesi Destek

Analizlerimizde teknik destek ve satış öncesi yardım almak oldukça önem arz etmektedir. Ancak iddia edebiliriz ki analiz ettiğimiz firmalar arasında en iyi desteği veren firma Hostixo diyebiliriz.

Hem kullanıcılardan hemde kişisel analizlerimizde en az sorun yaşanılan firma diyebiliriz.  Destek taleplerimizde  çok kısa süre içerisinde cevaplanarak çözüm odaklı yardım etmektedirler.

Ek olarak hizmetleri hakkında bilgi almak istediğinizde telefon üzerinden sorunsuz ulaşabilirsiniz

Hostixo İletişim

Hostixo firmasına  iletişim oldukça kolaydır.  Dilerseniz destek talebinden, dilerseniz  canlı satış temsilcisi üzerinden , dilerseniz de  0850 441 51 67 numaralı telefondan  olarak ulaşabilirsiniz.

Hostixo email adresi : destek @ hostixo.com

Hostixo Şikayet

Hostixo firması uzun yıllardır sektörde bulunmasına  rağmen biz müşteri şikayetlerine rastgelmedik. Elbet herkesi memnun etmek mümkün değildir ancak şikayetlere oldukça önem verdiklerine buradan anlayabiliriz.

Hostixo İndirim – Kampanya

Hostixo’dan hizmetlerinden yararlanmak ve indirimli olarak hizmet satın almak isterseniz aşağıdaki kupon kodunu kullanabilirsiniz.

Hostixo indirim kodu: WPTR

Dilersenizde kampanya sayfalarını inceleyebilirsiniz.

Daha önce hazırlamış olduğumuz en iyi hosting firmaları yazımızı inceleyebilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu