İpuçları

2021’in En İyi 5 Görüntülü Sohbet Uygulaması

Uzaktan çalışmanın daha yaygın olduğu durumlarda, birçok işletme ekipleri ve müşterileriyle video üzerinden iletişim kurmanın bir yoluna ihtiyaç duyar.

Bu yazımızda, 2021’in en iyi 5 görüntülü sohbet uygulaması konusundan bahsedeceğiz.

Görüntülü Sohbet Uygulaması

Görüntülü sohbet yazılımı ve görüntülü arama uygulamaları FaceTime, Google Duo, WhatsApp, Viber ve Facebook Messenger gibi uygulamaları gibidir.

Ancak, sadece arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim kurmak yerine, işinizi desteklemek için daha profesyonel araçlara ve işlevselliğe ihtiyaç duyarsınız.

Hadi şimdi  WordPress işletme web sitenizle birlikte kullanabileceğiniz en iyi görüntülü sohbet uygulamalarına bir göz atalım.

1. Zoom

Zoom, dünyda bulunan en popüler görüntülü sohbet uygulamalarından bir tanesidir. Bu araç, pandeminin başlangıcından bu yana oldukça fazla büyüdü.

Kullanımı kolay olması ve anlık mesajlaşma ile kendi Zoom toplantınızı düzenlemek yalnızca birkaç tıklamanızı alır.

Artı, platformlar arası uyumludur. Bir Android, Windows, Apple veya Linux cihazı kullanıyor olsanız da, masaüstü, tablet ve mobil cihazlarda görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.

Öncelikli odak noktaları, hızlı ve kolay bir şekilde görüntülü toplantılar düzenleyerek ekiplerin işbirliği yapmasına yardımcı olmaktır. Aranabilir transkriptler, ekran paylaşımı ve işbirliğine dayalı not alma gibi ek özellikler vardır.

Canlı anketler yürütme, videolarınıza açıklama ekleme, beyaz tahta ekleme ve daha fazlası gibi başka benzersiz özellikler bulacaksınız.

Fiyatlandırma: Zoom, 40 dakikalık süre sınırı olan 100 katılımcıya kadar ücretsiz bir sürüme sahiptir. Ücretli planlar yıllık 149,90 $’dan başlar ve 1000 üyeye kadar destek ve ek işbirliği araçları sunar.

2. GoToMeeting

GoToMeeting , hareket halindeki küçük işletmeler için popüler bir video konferans uygulamasıdır. Çok yönlüdür ve görüntülü sohbet ve konferans hatta ekran paylaşımı sağlar.

Öne çıkan bir ana özellik, Android ve iOS için kullanıcı dostu mobil uygulamalardır. Bu mobil uygulamaların her ikisi de hareket halindeyken kolaylıkla sanal toplantılar başlatmanıza ve oluşturmanıza olanak tanır.

Ekibinizin görüşmeye nasıl bağlanmayı seçtiği önemli değil, görüntülü görüşme kalitesi çok yüksektir.

Mobil özelliklerin ötesinde, tıbbi alandaki işletmeler için toplantı kaydı ve transkripsiyon, uçtan uca şifreleme, entegre programlama ve HIPAA uyumluluğu için desteği vardır.

GoToMeeting ayrıca, canlı web seminerleri yürütmek için GoToWebinar ve iş telefonunuz için GoToConnect gibi başka bir ürün ailesine de sahiptir.

Fiyatlandırma: GoToMeeting, 150’ye kadar toplantı katılımcısı için ayda 12 $’dan başlar.

Daha yüksek seviyeli planlar, katılımcı sayısını 250’ye çıkarır. Daha büyük işletmeler için, Kurumsal plan 3.000’e kadar katılımcıyı destekler.

3. Microsoft Teams

Microsoft Teams , Microsoft 365’ii kullanan işletmeler için popüler bir görüntülü sohbet hizmetidir.

Uygulamadan birkaç tıklama kolay bir şekilde görüntülü toplantılar yapabilirsiniz.

Ayrıca, 10.000 üyeye kadar görüntülü toplantılar ayarlamanıza olanak sağlar.

Bu araç, video görüşmeleri sırasında ekran paylaşımı, arama kaydı, canlı altyazı ve canlı grup sohbeti dahil olmak üzere görüntülü toplantılarınızı geliştirmek için çok çeşitli özelliklere sahiptir.

Herhangi bir aramaya katılmak için mobil, masaüstü ve Bluetooth konferans kulaklıkları kullanılabilir.

Fiyatlandırma: Microsoft Teams, kullanıcı başına aylık 5 $’dan başlar, bu da size 300 toplantı katılımcısına kadar destek sağlar.

4. Google Meet / G Suite

Google Meet , Google Workplace platformunun (eski adıyla G Suite) bir parçası olan görüntülü sohbet yazılımıdır.

Aktif bir Google kullanıcısıysanız eğer  Google Takvim, Chrome, Google Formlar, Gmail ve daha fazlası gibi diğer araçlarınızla sorunsuz bir şekilde entegre olacaktır.

Özellikle küçük işletme sahipleri için tasarlanmıştır ve Google Hangouts’un gelişmiş bir sürümüdür. Bu yüksek kaliteli görüntülü sohbet yazılımının amacı, üçüncü taraf istemcilerle ve müşterilerle kolayca etkileşim kurmanıza yardımcı olmaktır.

Tamamen web tabanlı bir arayüze sahiptir, bu nedenle yüklenecek harici üçüncü taraf yazılımı yoktur.

Fiyatlandırma: Google Meet’in kullanımı tamamen ücretsizdir. Kullanıcı başına aylık 6 $’dan başlayan ve ek görüntülü sohbet özelliklerine erişim sağlayan Google Workforce Essentials’a kaydolabilirsiniz.

5. Skype

Skype , bugün piyasadaki en uzun süredir çalışan görüntülü sohbet yazılımlarından biridir. Kullanımı ve kurulumu tamamen ücretsizdir ve neredeyse tüm modern işletim sistemlerinde ve tarayıcılarda kullanabilirsiniz.

Ücretsiz katman, 50 kullanıcıya kadar görüntülü aramayı destekler. Ekran paylaşımı, ekran arka planlarını bulanıklaştırma, canlı altyazı, temel sohbet özelliği ve daha fazlası gibi basit özelliklere sahiptir.

Genel olarak, bu listedeki diğer araçlarla aynı düzeyde özellikleri paketlemiyor. Ancak, basit görüntülü sohbet ihtiyaçları için harika bir ücretsiz seçimdir.

Fiyatlandırma: Skype’ın tamamen ücretsiz bir planı vardır, ücretli iş planları ise aylık 5 $’dan başlar.

Bu yazının, küçük işletmeniz için en iyi görüntülü sohbet yazılımını bulmanıza yardımcı olduğunu umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress Web Sitesine SSS Nasıl Eklenir yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu