Temalar

En İyi 9 WordPress Kitap Satış Mağazası Teması

WordPress, çevrimiçi kitap satmak için tercih edilebilecek mükemmel bir platformdur. Dijital ürünleri tanıtmak ve satmak için tasarlanmış yüzlerce WordPress teması bulunmaktadır. Tasarım ve özellikler için ihtiyaçlarınıza uygun olan profesyonel bir temayı kolayca seçebilirsiniz.

Bu yazımızda, kitap satmak için kullanabileceğiniz en iyi 9 WordPress kitap satış mağazası teması konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 9 WordPress Kitap Satış Mağazası Teması

Web sitenizde kitap satmak için kullanabileceğiniz en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, herhangi bir konuda web sitesi oluşturmak veya çevrimiçi kitap satmak için kullanılabilecek en iyi WordPress temalarından biridir. Kitap mağazanızı hızlıca kurmanız için birkaç tane yerleşik şablon ile birlikte gelir.

Tema, renk seçenekleri, özel arka planlar, farklı yazı tipleri ve başlık seçeneklerini sunar. Blog sayfası, alışveriş sepeti sayfası ve ödeme sayfalarını düzenlemek için hızlı düzen ayarlarına sahiptir.

2. OceanWP

OceanWP, premium özelliklere sahip ücretsiz muhteşem bir WordPress temadır. Bu tema, hızlı sayfa yükleme süresi , mobil uyumlu düzenler ve çok dilli dil desteği ile birlikte gelmektedir.

Modern bir ana sayfa düzeni oluşturabilmek için gelişmiş seçenekler içermektedir. Ayrıca, Beaver Builder gibi tüm popüler sayfa oluşturucu eklentileri ile de çalışmaktadır. Bu sayede kendi düzenlerinizi de oluşturabilirsiniz.

Ayrıca OceanWP, iyi bir SEO (arama motoru optimizasyonu) göz önünde bulundurularak oluşturulmuş temadır. Ocean Extra eklentilerini kullanarak sosyal simgeler ve bir MailChimp widget’ı gibi ekstra widget’ları kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz.

3. Divi

Divi,  WordPress’in çok amaçlı modern bir temasıdır. Kitap satış sitenizi hızlı bir şekilde kurmak için kullanabileceğiniz yüzlerce hazır şablona sahiptir.

Bu şablonlar ve Divi builder’ın sürükle ve bırak arayüzü, profesyonel bir web sitesi tasarlamayı kolaylaştırır. Profesyonel bir e-posta adresi de kullandığınızdan emin olun.

Divi’nin modülleri ve web sitenizin nasıl göründüğüne ince ayar yapmak için özelleştirme seçenekleri gibi yerleşik öğeleri vardır. Ayrıca, kolay tema seçenekleri paneliyle değişikliklerinizi geri alabilir, yineleyebilir veya revize edebilirsiniz. Sosyal medya simge bağlantıları eklemek de oldukça kolaydır.

4. Author Pro

Author Pro, WordPress’in kitap satış temasıdır. Author Pro, öne çıkan kitapları ana sayfada dikkat çekici bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Kitaplarınızı çevrimiçi satmak için e-ticaret özelliklerini temaya tam olarak entegre edebilmeniz mümkündür.

5. Ultra

Ultra, binlerce esnek düzen seçeneğine sahip WordPress ‘in çok amaçlı profesyonel  bir temasıdır. Tek tıklamayla web sitenizi yükleyebileceğiniz birkaç hazır şablonla birlikte gelir. Ardından, çevrimiçi kitap satış mağazanızın demo içeriğini hazırladığınız içerik ile değiştirmeniz yeterlidir.

Ultra ayrıca, özel sayfa şablonları ve açılış sayfaları oluşturmak için yerleşik bir sürükle bırak sayfa oluşturucu sunar.

6. Binder PRO

Binder Pro, yayıncılar, e-ticaret web siteleri ve kitap satışı için tercih edilebilecek ideal bir WordPress temasıdır. Bu, çeşitli nişler ve endüstriler için hazır şablonlara sahip bir dergi tarzı temadır.

Binder Pro tasarımı için modüler bir yaklaşım alır ve anında sayfaları oluşturmanıza olanak sağlar. Fiyatlandırma tabloları, kaydırıcılar, iletişim formu , birden fazla başlık ve kolay bir özelleştirme paneli bulunmaktadır.

7. Hestia Pro

Hestia Pro, birden fazla başlangıç ​​sitesi ve sayfa şablonu ile birlikte gelen tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Visual Composer ve WPBakery gibi sayfa oluşturucuları da desteklemektedir. Yani özel açılış sayfalarını kolay bir şekilde tasarlayabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Tema, sitenizin işlevselliğini genişletmek için popüler WordPress eklentileri ile çalışır. Ayrıca, kitaplarınızı çevrimiçi satmak için Easy Digital Downloads ile entegre edebilirsiniz.

8. Noto

Noto, yazarlar ve dijital kitap satıcılarının tercih edebileceği ücretsiz bir WordPress temasıdır. Birden fazla renk, hareket efekti ve daha fazla özellikleri içeren yaratıcı bir şablon sunar.

Noto kullanarak giriş butonunu web sitenizin üst katında görüntüleyebilirsiniz. Diğer önemli özellikler arasında RTL dil desteği, haber bülteni kayıt formu widget’ı, çok sütunlu düzen ve öne çıkan görüntüler bulunmaktadır.

9. Narcos

Narcos , e-kitap satmak için hazırlanmış şık bir WordPress temasıdır. Paralaks arka plan efektleri , ilgi çekici ürün sayfaları ve modern bir ana sayfa ile güzel tasarlanmış, çok amaçlı bir WordPress temasıdır.

Ekip üyeleri, Google Haritalari referanslar, kaydırıcılar, bize ulaşın formu gibi daha fazla özellik eklemek için ana sayfa bölümleri içerir. Hız ve performans için oldukça iyi optimize edilmiştir.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz En İyi 10 WordPress Otomotiv Sektörü Teması yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu