Temalar

En İyi 10 WordPress Otomotiv Sektörü Teması

İşletme web sitelerinin kullanabileceği binlerce ücretli ve ücretsiz WordPress teması bulunmaktadır. Tabi ki otomotiv sektöründe kullanılmak için özel olarak tasarlanmış bir temalarda mevcuttur. Ancak yeni başlayan kişiler için etkinleştirildiği anda çalışan mükemmel bir tema bulmak zor olabiliyor.

Bu yazımızda, en iyi 10 WordPress otomotiv sektörü teması konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 11 WordPress Otomotiv Sektörü Teması

WordPress, çoğu büyük marka dahil olmak üzere dünyada oldukça fazla işletme tarafından tercih edilen en iyi web sitesi oluşturucusudur. Aynı zamanda otomotiv sektörü, otomobil meraklıları ve blog yazarları arasında da oldukça fazla tercih edilen bir seçimdir.

Şimdi araba bayileri için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, harika bir WordPress temasıdır. Bu tema kolay bir şekilde otomotiv sektörü ile ilgili; otomobil tamir atölyesi, araba servisi veya araba bayisi web sitesi kurmanıza olanak sağlar. Web sitenizi hızlıca çalışır duruma getirmek için Astra’nın başlangıç ​​sitelerini tercih edebilirsiniz.

Astra ile Görsel Düzenleyici gibi bir sayfa oluşturucu eklentisi kullanabilirsiniz. Ya da sadece varsayılan WordPress düzenleyicisini de kullanabilirsiniz. Tema, sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlamak için SEO için oldukça iyi optimize edilmiştir.

2. Divi

Divi , yüzlerce farklı web site şablonu ile birlikte gelen oldukça güçlü bir premium WordPress temasıdır. Araba bayileri, araba kiralama ve otomotiv sektörü ile ilgili web siteleri oluşturmak için kullanılabilir.

Divi sayesinde güçlü bir sayfa oluşturucuya sahip olursunuz. Bu tema, renkleri kolay bir şekilde değiştirmenize, binlerce Google Yazı Tipi arasından seçim yapmanıza, geri sayım zamanlayıcıları eklemenize, bir iletişim formu eklemenize ve çok daha özelliği sahip olmanızı sağlar.

Ayrıca WordPress yöneticinizde özel tema seçenekleri de içerir. Bu temayı kullanarak özel bir logo yükleme, sitenize favicon ekleme gibi çok daha fazla özelliği yapabilirsiniz.

3. Ultra

Ultra, otomotiv sektörüyle ilgili; araba satıcısı web siteleri, araba kiralama, araba aksesuarları gibi oldukça uygun modern, duyarlı bir WordPress temasıdır. Demo sitesi ile birlikte gelir. Bunları kolay bir şekilde içe aktarabilir ve demo içeriğini kendi metin ve resimlerinizle değiştirebilirsiniz.

Ultra, WooCommerce’i kutudan çıkarır ve çevrimiçi olarak araba satma işinizi kolaylaştırır. Ayrıca web sitenize popüler eklentiler eklemeniz ve kısa kodlar kullanmanız mümkündür.

4. OceanWP

OceanWP , otomotiv bayiniz için bir web sitesi oluşturmak için onlarca hazır web sitesi demosu içeren ücretsiz, çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Visual Composer gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucusu ile tamamen uyumludur.

Sınırsız renk şemaları, fazla sayıda sayfa düzeni, özel widget’lar ve net tipografi ile birlikte gelir. Yeni başlayanlar için kullanımı son derece basit hale getiren canlı özelleştiriciyi kullanarak tema ayarlarınızı değiştirmeniz mümkündür.

5. Neve

Neve, çok amaçlı modern bir WordPress temasıdır. Birçok türde web sitesi oluşturmak için kullanabilirsiniz. Sitenize Google Haritalar gibi özellikler ekleyebileceğiniz üçüncü taraf widget’larla uyumludur.

Neve ile sayfa oluşturucu eklentilerini veya WordPress blok düzenleyicisini (Gutenberg editörü) kullanabilirsiniz. Ayrıca, web sitenizi hemen oluşturmak için içe aktarabileceğiniz bir dizi başlangıç ​​siteleri ile birlikte gelmektedir. Tema içeriğini kendi içeriğiniz ile değiştirmeniz yeterli olmaktadır.

6. Automotive

Automotive, WordPress’in en iyi otomotiv sektörü temalarından bir tanesidir. Otomobil bayileri ve otomobil satıcıları için özel olarak tasarlanmıştır. Ön uç tasarımı, kenar çubuğunda güçlü bir arama motoruyla kullanıcı dostudur. Bu gelişmiş arama, müşterilerin web sitenizde otomobil bulmasını kolaylaştırır.

Sınırsız renk şemaları ile net tipografi sunar. Tema, web sitenizi çevrimiçi olarak araba satmak için PayPal ile entegre olması için yerleşik bir modül ile beraber gelir. Ayrıca şirket logonuzu sitenize kolay bir şekilde eklemeniz de mümkündür.

7. Altitude Pro

Altitude Pro, araba bayileri, araba kiralama. otomotiv işletmeleri ve herhangi bir iş alanında bir web sitesi oluşturmak için kullanılacak esnek bir WordPress temasıdır. Modern bir tasarıma ve duyarlı bir düzene sahip güçlü bir temadır.

Altitude Pro, web sitesini hızlıca kurmak ve özelleştirmek için widget içeren bir ana sayfaya sahiptir. Tema, çevrimiçi mağaza oluşturmak için WooCommerce ile uyumludur.

8. AutoMax

AutoMax, WordPress’in profesyonel bir otomotiv sektörü temasıdır. Otomatik bir şekilde çalışacak şekilde programlanmış içe aktarma özelliği sayesinde sayesinde harici envanteri içe veya dışa aktarmanıza olanak tanır.

Kullanıcıların aradıkları arabaları bulmalarını sağlayan özel bir arama motoru özelliğine sahiptir. AutoMax temasının kurulumu oldukça kolaydır. Ayrıca, retinaya uygundur ve duyarlı bir tasarım kullanır. Yani bütün mobil cihazlarda harika bir şekilde görüneceği anlamına gelmektedir.

9. Breakthrough

Breakthrough, StudioPress’in güçlü bir WordPress temasıdır. Beyaz bir arka plan ve minimalist bir düzene sahiptir.

Tema, araba bayinizde kullanabileceğiniz bir temadır.  Ana sayfaya kolay bir şekilde dikkat çekici fotoğraflar, hizmetler, fırsatlar ve referanslar eklemeniz mümkündür.

10. The Automobile

The Automobile, özellikle otomobil bayileri ve otomobil işletmeleri için tasarlanmış ücretsiz bir WordPress temasıdır. Güzel bir görüntü kaydırıcısı kullanan başlık ile birlikte gelir.

Tema, blog yazılarınızı ana sayfada yayımlamanızı sağlar. Canlı özelleştiriciyi ya da tema seçenekleri panelini kullanarak tema ayarlarınızı kolay bir şekilde özelleştirebilirsiniz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz En İyi 10 WordPress Emlak Teması yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu