EklentilerWordpress

WordPress Siteler İçin En İyi Instagram Eklentileri

Instagram eklentileri günümüzde birçok WordPress web sitesi için oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle e-ticaret tarzı sitelerde bu eklentilerin kullanılması sitelere büyük faydalar sağlayabiliyor.

Günümüzde Instagram platformunun ne kadar popüler olduğu tartışılmaz bir gerçek. Dünya genelinde her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşan bu platform, eklentiler sayesinde WordPress ile uyumlu şekilde kullanılabiliyor.

Yani WordPress Instagram eklentileri sayesinde web sitenizde Instagram gönderilerini yayınlayabilme gibi birçok özelliği pratik şekilde kullanabilirsiniz. Böylece web sitenizi Instagram ile daha uyumlu hale getirerek daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz.

Eğer sizde WordPress Instagram eklentilerinden herhangi birisini kullanmak istiyorsanız ve hangisini kullanacağınızı bilmiyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz. Yazımızda sizler için birbirinden farklı birçok Instagram eklentisinden bahsetmeye çalışacağız.

WordPress Instagram Eklentileri Ne İşe Yarar?

WordPress Instagram eklentileri, web sitenize Instagram gönderileri entegre edebilme gibi birçok özelliğe sahiptir. Yani bu eklentileri kullanarak WordPress web sitenizi Instagram ile entegreli bir hale getirebilirsiniz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi günümüzde Instagram fazlasıyla popüler bir platform. Dolayısıyla bir e-ticaret veya blog tarzı bir WordPress web sitesine sahipseniz, sitenizi Instagram ile bağlantılı kullanmak isteyebilirsiniz.

Örneğin, blog tarzı bir web siteniz varsa, Instagram gönderilerinizi hızlı şekilde web sitenizde yayınlamak isteyebilirsiniz. İşte bu gibi durumlarda karşınıza Instagram eklentileri çıkıyor. WordPress Instagram eklentilerini kullanarak fotoğraf ve videolarınızın gösterimini sitenizde kolayca yapabilirsiniz.

Ayrıca bazı eklentiler sayesinde birden fazla Instagram akışı tek bir sayfa üzerinde gösterebilmeniz bile mümkün. Uzun lafın kısası bu eklentiler web sitenizi Instagram ile bağlantılı şekilde kullanabilmenize olanak tanıyor. Böylece hem Instagram hesabınızda hem de web sitenizde daha fazla kitleye daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

En İyi WordPress Instagram Eklentileri

WordPress için tercih edebileceğiniz bazı popüler Instagram eklentileri bulunuyor. Yani web sitenizi Instagram ile daha uyumlu şekilde kullanabilmek için bu eklentileri kullanabilirsiniz. Örneğin, bu eklentiler sayesinde web sitenize Instagram gönderilerinizi hızlıca ekleyebilirsiniz. Eğer sizde WordPress web siteniz için bir Instagram eklentisi arıyorsanız, yazımızın devamındaki listeye göz atabilirsiniz.

Ücretli ve Ücretsiz Instagram Eklentileri 2022

Smash Balloon Instagram Feed Pro

wordpresstr-en-iyi-wordpress-instagram-eklentileri-smash-balloon-instagram-feed-pro

WordPress Instagram eklentileri listemize Smash Balloon eklentisi ile başlamak istiyoruz. En popüler Instagram eklentilerinden birisi olan bu eklenti, ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ancak eklentinin satın alabileceğiniz birçok ücretli versiyonu bulunuyor. Ücretli olarak birçok farklı paket seçeneği bulunan eklentinin ücretsiz sürümünde genel olarak bazı temel özellikler yer alıyor.

Tüm bunları bir kenara bırakacak olursak, eklentinin oldukça basit şekilde kullanılabildiğini belirtelim. Kolay şekilde kullanılabilen eklenti SEO dostu olmasıyla da ayrıca dikkat çekiyor. Son olarak bu kısımda eklentide fotoğraf ve videoları tek feed içerisinde birleştirebilme gibi bazı önemli özelliklerin bulunduğunu belirtelim.

Feed Them Social

wordpresstr-en-iyi-wordpress-instagram-eklentileri-feed-them-social

En iyi WordPress Instagram eklentileri listemize Feed Them Social ile devam ediyoruz. WordPress eklentileri arasında bulunan bu eklenti, Twitter, Pinterest ve Instagram olmak üzere birçok sosyal medya platformunu destekliyor.

Kullanımı basit olan eklenti sayesinde birden fazla sosyal medya platformundaki paylaşımları tek akışta görebiliyorsunuz. Ayrıca mobil uyumlu çalışabilen eklentide akışınızın tasarımını da istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Bu kısımda son olarak eklentinin ücretsiz ve ücretli iki farklı sürümünün bulunduğunu belirtmemizde fayda var.

Elfsight Instagram Feed

wordpresstr-en-iyi-wordpress-instagram-eklentileri-elfsight-instagram-feed

WordPress Instagram eklentileri arasında bulunan Elfsight Instagram Feed, diğer birçok eklentiyle benzer özelliklere sahip. İlk olarak eklentinin ücretsiz sürümünün bulunduğunu belirtelim. Ancak isterseniz eklentinin ücretli paketlerinden birisini satın alarak birçok farklı özelliğe erişebiliyorsunuz.

Bunların yanı sıra ilk olarak eklenti sayesinde Instagram fotoğraflarınızı web sitenizde görüntüleyebileceğinizi belirtelim. Ayrıca yine bu eklenti sayesinde resimleri yeniden boyutlandırma gibi birçok farklı özelleştirmede yapabilirsiniz. Kısacası Elfsight Instagram Feed ile web sitenizde yayınlayacağınız gönderileri birçok farklı şekilde özelleştirerek sitenizi Instagram ile entegrasyonlu şekilde kullanabilirsiniz.

10Web Social Photo Feed

wordpresstr-en-iyi-wordpress-instagram-eklentileri-10web-social-photo-feed        

WordPress Instagram eklentileri listemizde bulunan 10Web Social Photo Feed, oldukça kullanıcı dostu ve kullanımı basit bir eklenti. Bu eklentide de diğer eklentilerde olduğu gibi web sitenizde birçok Instagram gönderisini yayınlayabiliyorsunuz. Üstelik bu eklenti sayesinde web sitenize eklediğiniz fotoğraf ve video gibi Instagram içerikleri oldukça hızlı şekilde yüklenebiliyor.

Bunların yanı sıra eklentinin ücretsiz şekilde kullanılabildiğini ancak bazı özellikler için ücretli sürümünün satın alınması gerektiğini belirtelim. Eklentinin ücretli sürümünde birbirinden farklı birçok özellik bulunuyor. Örneğin, ücretli sürümde akışınızda görüntülenecek veya görüntülenmeyecek içerikler için birbirinden farklı birçok koşullu filtre belirleyebiliyorsunuz.

Soliloquy Dynamic Slider

wordpresstr-en-iyi-wordpress-instagram-eklentileri-soliloquy-slider

Dinamik WordPress kaydırıcıları oluşturabileceğiniz Soliloquy Dynamic Slider, en iyi Instagram eklentileri listemizde yer alan bir diğer eklenti. Ücretsiz sürümde birçok özelliği bulunan eklentinin satın alabileceğiniz birçok ücretli paketi bulunuyor.

Bu eklenti sayesinde kısa kod veya widget aracılığıyla web sitenizdeki bir sayfaya veya bir gönderiye kaydırıcılar ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca yine bu eklenti sayesinde başka kullanıcıların resimlerinizi indirmesini de engelleyebiliyorsunuz.

Kısacası eğer Instagram fotoğraflarınızı vb. içeriklerinizi görüntülemek için kaydırıcı kullanmak istiyorsanız, Soliloquy Dynamic Slider eklentisini tercih edebilirsiniz. Bu kısımda son olarak bu eklentinin de diğer birçok eklenti gibi mobil uyumlu olduğunu belirtmemizde fayda var.

WordPress web sitenizde kullanabileceğiniz birbirinden farklı özellikle sahip bazı Instagram eklentileri bu şekilde oluşuyor. Sizde bu eklentileri kullanarak sitenizi Instagram ile daha uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu