Temalar

En İyi 10 WordPress Emlak Teması

Bu makalede, işinizi büyütmenize ve listelemelerinizi yönetmenize yardımcı olacak en iyi 10 WordPress emlak teması konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 10 WordPress Emlak Teması

Hadi şimdi birbirinden muhteşem özelliklere sahip olan temaları inceleyelim.

1. AgentPress Pro

AgentPress Pro , emlakçılar için birinci sınıf bir WordPress emlak temasıdır. WordPress sitenize bir liste yönetim sistemi eklemenize izin veren AgentPress liste eklentisi ile birlikte gelir.

AgentPress 4 renk şeması, özel widget’lar , arka planlar, başlıklar ve bir tema seçenekleri paneliyle birlikte gelir. Güçlü Genesis tema çerçevesi üzerinde çalışır. Yani, sitenizin ışık hızında olacağı anlamına gelmektedir.

2. OceanWP

OceanWP , yüzlerce premium gibi özelliklere sahip popüler ücretsiz WordPress temasıdır. Bu çok amaçlı WordPress teması aynı zamanda hızlı bir şekilde yükleyebileceğiniz onlarca hazır web sitesi demosuna erişmenizi sağlayan profesyonel bir sürüm ile birlikte gelir.

OceanWP, çok sayıda özelleştirme sağlar ve Elementor ve Visual Composer gibi popüler sayfa oluşturucuları ile çalışır. Emlak eklentileriyle de uyumludur. Sayfa şablonları, özel widget’lar, çoklu gezinme menüleri, widget alanları, özelleştirilebilir başlık ve arka planlar içermektedir.

3. Altitude Pro

Altitude Pro , emlakçılar, komisyoncular ve eğitim web siteleri için uygun olan WordPress işletme temasıdır. Ana sayfası, karşılama mesajınız ve harekete geçirici mesaj butonlarıyla tam ekran bir arka plana sahiptir.

Altitude Pro, birden fazla sayfa şablonu, sayfa oluşturucu desteği, özel widget’lar ve widget’lı bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir. WordPress blok editörü (Gutenberg editörü) için optimize edilmiştir ve tam WooCommerce uyumluluğu ile birlikte gelir.

4. Presence

Presence , özellikle küçük işletme web siteleri için hazırlanmış çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Emlak acentesi web sitesi olmak üzere 10 hazır web sitesi tasarımı içerir. Tüm web sitesi demoları tek bir tıklama ile kolayca kurulabilir.

Emlak web sitesi bir liste şablonu, acente sayfası, arama formu widget’ı ve IDX desteği ile birlikte gelir. Ayrıca sosyal medya entegrasyonu için 6 renk şeması, kaydırıcılar, fotoğraf galerileri ve özel widget’lar içerir .

Presence SEO dostudur. Yani, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında bulunmasının kolay olması anlamına gelir.

5. Realtor

Realtor, emlakçılar ve ajanslar web siteleri için geliştirilmiş premium bir temadır. Bir ızgara veya liste görünümünde görüntülenebilen tam özellikli bir liste alanı ile birlikte gelir.

Ayrıca gelişmiş bir mülk filtresi ve gelişmiş arama, özellikler haritası (Google Haritalar API’si kullanılarak oluşturulmuş), emlakçı profil sayfası ve birden çok liste şablonu içerir. Çeşitli kısa kodlara , özel widget’lara ve beklediğiniz tüm premium özelliklere sahiptir.

6. Estate Engine

Estate Engine , herhangi bir web sitesini emlak sitesine dönüştürebilir. Kullanıcıların PayPal, Stripe veya başka bir ödeme ağ geçidi aracılığı ile ödenen bir ücret karşılığında kendi listelerini eklemelerine izin vererek emlak web sitenizden para kazanabilmeniz mümkündür.

Güçlü bir liste arama filtresinin yanı sıra Google Haritalar desteği, galeriler, kaydırıcılar, kenar çubukları ve özel widget’lara sahiptir. Estate Engine ayrıca, mobil kullanıcılarınızın da rahatlıkla kullanabileceği mobil tema ile birlikte gelir.

7. Academy Pro

Academy Pro, eğitim, çevrimiçi kurslar ve öğrenme toplulukları için hazırlanmış olan özel bir WordPress temasıdır. Emlakçılar, emlak eğitimi, danışmanlık ve benzeri işletmelerin de kullanımına uygundur.

Academy Pro’nun özelleştirilmesi oldukça kolaydır ayrıca sürükle ve bırak ana sayfa düzeni, birden fazla sayfa şablonu ve tam Gutenberg blok düzenleyici desteği ile birlikte gelir.

8. WPCasa Elviria

Elviria , emlakçılar için özel olarak tasarlanmış WPCasa üzerine kurulmuş bir temadır. Yerleşik güçlü emlak özelliklerine sahip zarif bir WordPress teması.

Elviria’da liste widget’ları, bir liste kaydırıcısı ve bir liste atlı karıncası vardır. Sınırsız renk seçeneklerine sahip birden fazla ana sayfa düzeni vardır. Ayrıca, tamamen duyarlıdır ve retinaya uygundur, web siteniz bu sayede siteniz tüm cihazlarda harika görünmesini sağlar.

9. Residence

Residance, şık bir mobil dostu emlak temasıdır. Google Haritalar destekli listelere ve kullanıcıların listeleri bulmasını kolaylaştıran bir IDX-MLS arama filtresine sahiptir.

Bu tema, özel widget’lar, çoklu sayfa düzenleri, galeri karuseli ve bir para birimi ve birim dönüştürücü ile birlikte gelmektedir.

10. Bahia

WPCasa’dan Bahia, emlakçılar için bir başka harika WordPress temasıdır. Giriş sayfası için çok belirgin bir arama özelliği ile ana sayfada büyük bir arka plan resmine sahiptir.

Bu emlakçı teması, birden fazla ana sayfa düzeni, özel widget’lar, şablonlar, renk seçenekleri, resim galerisi seçeneği ve gibi çok daha fazla özellik ile birlikte gelir.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz En İyi 5 WordPress Arama Eklentisi yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu