Temalar

2021’in En İyi 10 WordPress Dergi Teması

İçerik açısından zengin web siteleri, yeni ve önemli içeriği dikkat çekici hale getirmek için farklı düzenlemelere ihtiyaç duyar. WordPress’is dergi temaları tam da bu amaç için tasarlanmıştır.

Bu yazımızda, içeriklerinizi dikkat çekici hala gelmeleri için kullanabileceğiniz en iyi 10 WordPress dergi temasını sizlerle  paylaşacağız.

Dergi web sitelerinde genellikle resimler ve videolar dahil olmak üzere birçok içerik bulunur. Bundan dolayı, trafiğinizi verimli bir şekilde yönetirken, tüm dosyalarınızı yüklemek için size yeterli alan sunan bir WordPress hosting şirketi seçmeniz gerekmektedir.

Web sitenizde kullanabileceğiniz en iyi WordPress dergi temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Magazine Pro

WordPress Dergi Teması

Magazine Pro , StudioPress’in sahip olduğu güçlü ve modern bir WordPress dergi temasıdır. Özelleştirilebilir başlıklara sahip olmasıyla birlikte WooCommerce için hazır olarak gelmektedir.

Ayrıca, kurulumu basit, widget’lı bir ana sayfa, çoklu sayfa düzenleri ve canlı tema özelleştiricisindeki ek seçenekler içermektedi.

2. Hueman

Hueman , web site içeriğinizi güzel bir şekilde sergilemek için tasarlanmış klasik bir WordPress dergisi temasıdır. Öne çıkan bir içerik kaydırıcısı, çift gezinme, sağ ve sol kenar çubukları, öne çıkan bir kategori alanı ve birden fazla reklam alanı ile birlikte gelimektedir.

Diğer özellikler arasında özel bir logo, sosyal medya simgeleri, sayfa düzenleri ve birkaç widget hazır alan yer almaktadır. Web sitenizde kolay bir şekilde değişiklikler yapmak için WordPress canlı özelleştiriciyi kullanabilirsiniz.

3. Ultra

Ultra,  dergi ya da gazete web sitesini kolay bir şekilde yapmak için çok amaçlı WordPress temasıdır. Tamamen özelleştirilebilir demo siteleri ve özelleştirme için yerleşik bir sayfa oluşturucu sunmaktadır.

Ultra’nın diğer önemli özellikleri arasında premium eklentiler, renk şemaları, düzen seçenekleri, paralaks kaydırma ve daha fazlası bulunmaktadır. Kullanıcılarınız üzerinde harika bir izlenim bırakmak için görüntü filtrelerine de sahiptir.

4. Guten Theme

Guten Theme , WordPress blok editörü için tasarlanmış WordPress dergi temasıdır. Üstbilgi, altbilgi ve blog için birden fazla yerleşik düzen ile birlikte gelmektedir.

Guten Theme, yazılarınız ve sayfalarınıza kolay bir şekilde etkileyici içerik düzenleri oluşturmanıza olanak tanıyan ek Gutenberg bloklarını destekler. Esnek şablonlarla özel renklere ve yazı tipi ayarlarına sahiptir.

5. Trıbune

Tribune, başarılı bir düzene sahip güçlü bir WordPress haber ve dergi temasıdır. Sayfanın üst kısmında öne çıkan bir gönderi alanı ve alt kısmında bir atlıkarınca kaydırıcısı bulunmaktadır.

Diğer özelliklerinden şu şekilde bahsedilebilir: kaydırıcı, video widget’ı, WordPress canlı özelleştirici ayarları, sekmeli widget’lar, sonsuz kaydırma, sosyal medya entegrasyonu ve hızlı kurulum sunar.

6. Hestia Pro

Hestia Pro, WordPress’in haber ve dergi web siteleri için sunduğu  çok amaçlı harika bir temasıdır. Öne çıkan bir içerik kaydırıcısı, dinamik bir ana sayfa oluşturucu, öne çıkan kategoriler ve 1 tıklamayla demo içerik yükleyicisine sahip tamamen özelleştirilebilir bir ana sayfa ile birlikte gelmektedir.

Birden fazla sayfa şablonu, özel renkler, yazı tipleri, logo ve arka plan seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca tema birçok özel widget ve hazır alan ile birlikte gelir.

7. Wonderwall

Wonderwall , güzel bir şekilde tasarlanmış WordPress dergi temalarından bir tanesidir. Farklı ızgaralar, öne çıkan gönderiler, tek listeler ve daha fazlası arasından seçim yapmanıza izin veren  önceden hazırlanmış 9 ana sayfa düzenini içermektedir.

Ayrıca sosyal medya profilleri, Instagram ve içerik keşif özellikleri için özel widget’lar da bulunmaktadır. Web sitenizde banner reklamları görüntülemek için özel pozisyonlar da sunmaktadır.

8. Felt

Felt , yüzlerce harika özelliğe sahip dikkat çekici bir WordPress dergisi temasıdır. İçeriği bir dergi düzenini güzel bir şekilde görüntülemek için tasarlanmıştır.

Felt, cihazlar arasında okunabilirliğe çok önem vermektedir. Bundan dolayı hem mobil hem de masaüstünde eşit derecede harika görünmektedir. İçerik kategorilerinizi güzel bir şekilde sergilemek için tam ekran özellikli bir içerik kaydırıcısı bulunmaktadır.

9. HitMag

HitMag , ücretsiz bir WordPress haber ve dergi temasıdır. Sağ kenar çubuğu ve çift gezinme menüsü ile üst kısmında yer alan özellikli bir içerik kaydırıcısı ile birlikte gelmektedir.

HitMag’in öne çıkan kategoriler bölümü, reklam yerleştirme alanı, trend widget’ı ve daha fazla özelliği bulunmaktadır.

10. Essence

Essence, yaşam tarzı, moda , eğlence ve benzeri web sitelerinin kullanabileceği dikkat çekici bir WordPress dergisi temasıdır . Makale sayfalarınız için 4 farklı düzen seçeneği ve web sitenizdeki makaleleri kolay bir şekilde paylaşmak için kayan bir kenar çubuğuna sahip yerleşik bir sosyal paylaşım özelliği bulunmaktadır.

Ayrıca Instagram ve diğer sosyal profiller için özel widget’lar da bulunmaktadır.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress Tam Boyutlu Görüntü Yapma – 4 Yöntem yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu