Temalar

En İyi 13 Ücretsiz WordPress İşletme Teması

Bu yazımızda, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress işletme teması konusundan bahsedeceğiz. Tüm bu temalar performans için optimize edilmiştir ve mobil uyumludur.

En İyi 13 Ücretsiz WordPress İşletme Teması

Kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress işletme temalarından bazıları aşağıdaki gibidir.

1. Astra

Astra , popüler çok amaçlı WordPress temalarından bir tanesidir. İşletme web siteleri için birden fazla demo içeren yüzlerce başlangıç ​​sitesi ile birlikte gelmektedir.

Astra tamamen özelleştirilebilir ve renklerinizi, arka planınızı, yazı tiplerinizi ve diğer seçeneklerinizi değiştirmeyi kolay bir hale getirir. Astra, en iyi sayfa oluşturucuların herhangi biriyle harika çalışmaktadır, bu sayede kendi özel düzenlerinizi oluşturabilirsiniz.

2. OceanWP

OceanWP , her türlü web sitesinin yapımında tercih edilebilecek ücretsiz WordPress işletme temasıdır. İşletme web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için kullanabileceğiniz önceden oluşturulmuş birden fazla demo ile birlikte gelmektedir.

Tema, birkaç tıklama ile çevrimiçi e- ticaret mağaza başlatmaya hazırdır. Web sitenizin trafiğini artırmak için en hızlı sayfa yükleme süresine ve yerleşik SEO (arama motoru optimizasyonu) özelliklerine sahiptir.

3. Neve

Neve , küçük işletme web siteleri ve e-ticaret mağazaları için uygun çok amaçlı WordPress temasıdır.

Minimalist güzel renklere ve gelişmiş tipografi düzenine sahiptir. Kolay özelleştirme için Beaver Builder gibi popüler sayfa oluşturucular ile entegre olur.

4. Guten Theme

Guten Theme, işletme web sitenizi oluşturmak için kullanabileceğiniz WordPress  Gutenberg’in hazır bir temasıdır. Web siteniz için güzel düzenler oluşturmak için kullanabileceğiniz ekstra Gutenberg blokları desteği ile birlikte gelmektedir.

Ayrıca, size daha fazla özelleştirme seçeneği sunmak için sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla da son derece iyi çalışmaktadır. Hız ve performans için son derece optimize edilmiştir.

5. Sidney

Sydney , güçlü bir WordPress işletme temasıdır. Tam genişlikte bir görüntü kaydırıcısı, özel logo, sınırsız renk seçenekleri ve tüm Google Yazı Tiplerine erişim ile birlikte gelmektedir.

Temanın diğer önemli özellikleri arasında yapışkan bir gezinme menüsü , başlık resmi ve paralaks kaydırma da bulunmaktadır.

6. Mesmerize

Mesmerize , işletme web siteleri için oluşturulmuş çok amaçlı WordPress  temasıdır. Yeni başlayanlar kullanıcılar için son derece uygundur ve herhangi bir kod ya da CSS yazmadan bir web sitesi oluşturmanıza izin veren birçok seçenek ile birlikte gelir.

Ana sayfa, 5 başlık stili ve 30’dan fazla kullanıma hazır içerik bölümü içeren işletme web sitesi tasarımına sahiptir. Mesmerize ayrıca video arka planlarını, slayt gösterilerini , başlık içerik türlerini ve daha fazlasını destekler.

7. Zelle

Zelle, işletme web siteleri için profesyonel bir düzen ile tasarlanmış tek sayfalık bir WordPress temasıdır. Hemen başlamak için paralaks kaydırma, özel arka planlar, mega menüler ve tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı bulunmaktadır.

Zelle teması, özel sayfa şablonlarını kolay bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olmak için tüm popüler sayfa oluşturucular ile de uyumludur.

8. Bento

Bento, işletme web siteniz için bir şablon dahil olmak üzere çeşitli profesyonel düzenlerle oluşturulmuş kullanıcı dostu bir WordPress temasıdır.

Birden fazla sayfa şablonu, özel widget’lar, vektör simgeleri, sınırsız renk kombinasyonları ve Google Yazı Tipleri gibi özelliklerle doludur.

9. Hestia

Hestia, işletme web siteleri için mükemmel bir ücretsiz WordPress temasıdır. Ana sayfa üzerinde müşteri referansları ve hizmetler bölümü ekleyen tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelmektedir.

Popüler sayfa oluşturucu eklentileri ile uyumlu bir temadır. Ayrıca WooCommerce için kutudan çıkar çıkmaz destek sunmaktadır. Hestia’nın canlı tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu oldukça kolaydır.

10. Affluent

Affluent, kurumsal ve ticari web siteleri için  ücretsiz bir WordPress temasıdır. Minimal ve profesyonel bir düzen ile, özel gönderi türleri, ana sayfa kaydırıcısı, içerik blokları ve referans döndürücü içermektedir.

Affluent, işlevselliğini genişletmek için All in One SEO, WooCommerce ve WPML gibi popüler WordPress eklentileri ile entegre olur.

11. Foodica

Foodica , gıda ile ilgili herhangi bir işletme için tercih edilebilecek harika ücretsiz bir WordPress temasıdır. İçeriğinizi ve resimlerinizi öne çıkaran beyaz bir arka plana sahip geniş bir düzen sunar.

Bu temanın birden fazla gezinme menüsü, bir görüntü kaydırıcısı, sosyal paylaşım simgeleri ve ana sayfada öne çıkan bir içerik bölümü bulunmaktadır. WordPress canlı özelleştirici ile özelleştirmek oldukça kolaydır.

12. Avant

Avant , profesyonel bir görünüme sahip web siteleri oluşturmak için ücretsiz ve modern WordPress işletme temasıdır. Sayfalarınız ve bloğunuz için düzenleri seçmeniz için size tam kontrol sağlar.

Üstbilgi, altbilgi ve pencere öğesi alanlarındaki aralığı ayarlamak için mizanpaj (sayfa tasarımı) ayarlarını da özelleştirebilirsiniz. Avant çok dilli olarak hazırdır ve WooCommere’i kutudan çıkar çıkmaz destekler.

13. Total

Total , işletme web sitelerinin kullanabileceği ücretsiz bir WordPress temasıdır. Kaydırıcı, iletişim formu , ilerleme çubuğu, portföy, ekip bölümü, referanslar ve blog bölümü eklemek için farklı alanlara sahip esnek bir ana sayfa düzeni ile birlikte gelir.

Birden fazla widget hazır alanı ve tema ayarlarını değiştirmek için tam özelleştirici desteği sağlar. Total, tam WooCommerce uyumluluğuna sahiptir ve WPML ile çok dilli bir web sitesi oluşturmak için kullanılabilir.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress’te Bunu Yapmak İstediğinizden Emin misiniz Hatası yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu