Temalar

En İyi 10 WordPress Moda Web Sitesi Teması

WordPress temaları genellikle işletmeler ve kişisel bloglar için tasarlanmıştır. Bu yazımızda moda blogları, web siteleri ve çevrimiçi dergiler için en iyi 10 WordPress moda web sitesi teması konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 10 WordPress Moda Web Sitesi Teması

Şimdi, web sitenizde kullanabileceğiniz moda blogları için en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, web siteniz için kullanabileceğiniz 100’den fazla şablondan oluşan muhteşem özelliklere sahip, kullanıcı dostu, çok amaçlı bir temadır. Fashion Lifestyle blog şablonu, tüm moda blog yazarları için mükemmel bir tercihtir. Bu tema fotoğraflarınızı ve içeriğinizi harika bir şekilde sergilemenizi sağlayacaktır.

Astra ile web sitenizin tam olarak nasıl göründüğünü kolayca görebilirsiniz. Renkleri, yazı tiplerini , düzenleri ve daha fazlasını değiştirerek siteniz markanız ve kişiliğinizle mükemmel bir şekilde eşleşecektir. Ayrıca Astra, WordPress SEO için harika tasarlanmıştır. Bu, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında daha görünür olmasına yardımcı olacaktır, bu sayede sitenize daha fazla ziyaretçi çekebileceksiniz.

2. OceanWP

OceanWP , çeşitli  web sitesi oluşturmak için uygun klasik bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Moda veya yaşam tarzı web sitenizi oluşturmak için 1 tıklamayla içe aktarabileceğiniz çok sayıda ücretsiz ve ücretli demo içeriğiyle birlikte gelir.

Tema, renkler, yazı tipi, arka plan, üstbilgi, altbilgi, kenar çubuğu ve daha fazlasını kontrol etmenizi sağlayan birçok özelleştirme seçeneği sunar. Ayrıca, moda blogunuzun işlevselliğini genişletmek için özel widget’lar sunar.

3. Divi

Divi , moda web sitenizi veya blogunuzu güçlendirmek için tasarlanmış bir WordPress temasıdır. İhtiyaç duyduğunuzda kullanabileceğiniz yüzlerce hazır blog düzeni ve sayfa şablonu sunar.

Divi’nin moda bloğu için tasarlanmış olduğu şablonu çok çekicidir ayrıca sınırsız renk seçeneği sunar. Yerleşik sayfa oluşturucu ile blog sayfalarınıza içerik eklemek ve özelleştirmek oldukça kolaydır.

Astra gibi Divi, sitenizin arama motorlarında iyi sıralanmasına yardımcı olan SEO dostu bir temadır. Tüm yerleşik öğelerin yanı sıra, bir atlıkarınca modülü gibi birinci sınıf 3. taraf özellikleri ekleyebilirsiniz.

4. Hestia Pro

Hestia Pro , son derece esnek bir WordPress moda bloğu temasıdır. Tek sayfalı ve çok sayfalı düzenlerle birlikte gelir bu sayede harika bir kullanıcı deneyimi sunar.

Tema, Elementor Pro, Brizy, Visual Composer ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm büyük sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla uyumludur. Yeni başlayanlar için özelleştirmek ve kurmak  son derece kolaydır.

Hestia Pro, retinaya hazırdır ve duyarlı tasarım kullanır, bu sayede siteniz bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda harika görünecektir.

5. Gallery Pro

Gallery Pro , fotoğrafçılık ve moda web siteleri için tasarlanmış zarif bir WordPress temasıdır. Logonuzu üstte, ardından bir navigasyon menüsü, başlık resmi ve ardından en önemli içeriğinizi içerir.

Özel sayfa şablonları, birden çok pencere öğesi için hazır alan, tema özelleştirici desteği ve daha fazlasını içerir. Gallery Pro, hız ve performans için son derece optimize edilmiş bir temadır.

6. Shoppe

Shoppe, moda web siteleri ve bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için son derece özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır.

Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ve başlangıç ​​noktası olarak kullanabileceğiniz birden çok hazır tasarımla birlikte gelir. Güzel fotoğraf galerileri, kaydırıcılar, çoklu gezinme menüsü stilleri gibi daha fazla özelliği içerir.

7. Løge

Løge, özellikle moda ve yaşam tarzı web siteleri için tasarlanmış güzel bir e-Ticaret WordPress temasıdır. Harika bir vitrin, özelleştirilebilir blog, arşiv sayfaları ve esnek tasarım seçenekleri sunar.

Kendi açılış sayfalarınızı da oluşturmanıza olanak tanıyan tüm sayfa oluşturucu eklentilerini destekler. Fotoğraf galerileri, iletişim formu ve tam genişlikte sayfalar için güzel şablonlara sahiptir .

8. Pepper +

Pepper+, modüler bir tasarım yaklaşımına sahip çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Kendi başınıza çarpıcı sayfa düzenleri oluşturmak için modülleri sürükleyip bırakmanız gerekir. Ayrıca, tek tıklamayla içe aktarabileceğiniz birkaç hazır web sitesi tasarımı da içerir.

Pepper +, iletişim formu desteği, Google yazı tipleri, Google Haritalar, WooCommerce desteği, fiyatlandırma tabloları ve daha fazlası gibi özellikler içerir. Basit bir blog, tam teşekküllü bir çevrimiçi mağaza veya üyelik web sitesi olarak kullanılacak kadar esnektir.

9. Stack

Stack, modern bir tasarıma sahip benzersiz bir WordPress temasıdır. Cesur renkler, ızgara düzeni ve güzel animasyonlar içerir. Her tür içerik bloğu için kullanıma uygundur ayrıca tasarımı onu moda ve yaşam tarzı web siteleri için oldukça uygun hale getirir.

Bunun da ötesinde, Stack’in bir portföy bölümü, güzel resim galerileri ve eksiksiz WooCommerce desteği bulunmaktadır. Daha hızlı kurulum için tek tıklamayla demo veri aktarıcıya sahip özel bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

10. The Styler

The Styler , moda, güzellik, sağlık ve fitness web siteleri için kullanıma uygun olan WordPress moda blogu temasıdır. Yapışkan bir gezinme menüsü ve üstte tam ekran bir başlık resmi bulunan benzersiz bir ana sayfa tasarımına sahiptir.

Styler, blog sayfanız, tam genişlikte sayfanız ve açılış sayfalarınız için kullanabileceğiniz şablonlara sahiptir. Birden çok renk, özel widget, sosyal medya simgeleri ve WooCommerce desteği içerir.

Bu yazının moda web siteleri için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz En İyi 11 WordPress Seyahat Teması yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu