Temalar

En İyi 11 WordPress Seyahat Teması

Seyahat web siteleri ve bloglar için herhangi bir WordPress bloğunu veya iş temasını kullanabilirsiniz. Ancak, bir seyahat web sitesinin macera duygusunu ve coşkusunu yansıtamayabilirler.

Bu yazıda, web siteniz için mükemmel bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak en iyi 11 WordPress seyahat teması konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 11 WordPress Seyahat Teması

WordPress, bir web sitesi oluşturmak için tercih edilebilecek en esnek ve kullanımı kolay platformdur. Birçok popüler seyahat web sitesi tüm dünyada WordPress kullanmaktadır.

1. Astra

Astra, her türlü web sitesi için tasarlanmış çok amaçlı WordPress  temasıdır. Tema, seyahat bloğu için tasarlanmış mükemmel bir yerleşik şablona sahiptir.

Tam ekran üstbilgi arka plan resmi, harekete geçirici mesaj butonu, öne çıkan turlar bölümleri, inceleme bölümleri ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Astra, seyahat acenteleri ve maceracılar için de ideal bir temadır.

2. OceanWP

OceanWP , web sitenize premium özellikler uygulamanıza izin veren kendi tamamlayıcı eklentileri ile birlikte gelen mükemmel bir ücretsiz WordPress temasıdır .

Güzel bir ana sayfa şablonu, WooCommerce desteği, WPML ile çeviriye hazır , sayfa oluşturucu entegrasyonu ve daha fazlasını içerir. Tema, WordPress özelleştiricide esnek özelleştirme seçeneklerine sahiptir.

3. Neve

Neve , seyahat blogları, seyahat acenteleri ve turizm web siteleri için bir şablon dahil olmak üzere onlarca önceden hazırlanmış demo sitesi içeren modern bir WordPress temasıdır. Ziyaretçilerinizi ilk izlenimde çekmek için ana sayfada paralaks efektleriyle birlikte gelir.

Ana sayfada seyahat maceralarınızı, fotoğraflarınızı, seyahat günlüklerinizi ve daha fazlasını görüntüleyebileceğiniz birden fazla bölüm bulunur. Neve, SEO dostudur ve kurulumu kolay bir temadır.

4. Ultra

Ultra , birkaç hazır web sitesiyle birlikte gelen çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Bir şablonu içe aktarmak ve seyahat blogunuza hızlı bir şekilde başlamak için tek tıklamayla demo içeriği içe aktarıcı işlemini kullanabilirsiniz.

Tema, herhangi bir sayfa düzenini düzenlemenize veya özel bir açılış sayfası tasarlamanıza izin veren popüler sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla bütünleşir. Ayrıca, herhangi bir kodu düzenlemeden web sitenizi kurmanıza yardımcı olan bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

5. Essence Pro

Essence Pro , özellikle seyahat blogları ve turizm şirketleri için tasarlanmış güzel bir WordPress temasıdır. Web sitenizin iyi performans göstermesini ve hızlı çalışmasını sağlamak için oluşturulmuştur.

Tema, tam genişlikte bir başlık resmi, öne çıkan hikayeler ve daha fazlasını sunar. Bir çevrimiçi mağaza oluşturmak ve seyahat blogunuzdan para kazanmak için e-ticareti destekler.

6. Zermatt

Zermatt , seyahat blogları için tasarlanmış muhteşem bir WordPress temasıdır. Ana sayfası, üstünde bir hava durumu widget’ı bulunan güzel ve şeffaf bir gezinme menüsüne sahiptir.

Güzel kaydırıcılar, fotoğraf galerileri, sayfa şablonları ve bir rezervasyon formu ile birlikte gelir . Zermatt, çekici ve profesyonel bir tasarıma sahip yeni başlayanlar için uygun bir temadır.

8. Tropicana

Tropicana , gezginler, maceracılar ve plaj severler için tasarlanmış şık bir WordPress temasıdır. Seyahat blogunuzu başlatmak ve bir okuyucu kitlesi oluşturmak için mükemmel bir havası var.

Tema, ücretsizdir ayrıca premium WordPress eklentileriyle sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Ayrı bir blog sayfası , resim galerisi ve daha fazlası için birden çok sayfa şablonuyla birlikte gelir .

9. Traveler

Traveler, seyahat blogları, turizm ve seyahat acentesi web siteleri için özel olarak tasarlanmış zarif bir WordPress temasıdır. Ana sayfası, yazıları bir duvar ızgarasında görüntülemenizi sağlayan klasik bir dergi düzeni kullanır.

Tam ekran arka plan görüntüsü, Instagram beslemesi, tam genişlikte sayfa şablonu, özel widget’lar, sosyal medya entegrasyonu ve daha fazlasını içerir.

10. Zoom

Zoom , seyahat ve turizm web siteleri için tasarlanmış geniş ve temiz bir WordPress temasıdır. Büyük bir başlık resmi ve ardından bir web sitesi başlığı ve gezinme menüsü içeren tek bir sütun düzenine sahiptir.

Sınırsız galeri, blog gönderileri için duvar ızgarası düzeni, birden çok pencere öğesi alanı , ana sayfa oluşturucusu, sürükle ve bırak ve daha fazlasını içerir. Zoom, hızlı kurulum için özel bir tema seçenekleri paneline sahiptir.

11. Peak

Peak , seyahat fotoğraflarınızı sergilemenin zarif bir yoludur. Bu güzel tasarlanmış WordPress teması, seyahat fotoğrafçılığı, turizm ve kişisel bloglar için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır.

Birden fazla galeri düzeni, sayfa şablonu, kayar pencere öğesi, bir sayfa başlığı ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Kurulum boyunca ilerlemenize yardımcı olan ayrıntılı tema seçenekleriyle güçlü ve kullanımı kolaydır.

Bu yazımızın seyahat blogları için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz WordPress’te Görüntüleme Başına Ödeme Sitesi Oluşturma yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu