Temalar

Web Siteniz İçin En İyi 5 WordPress Portföy Teması

Bir portföy web sitesinin, çalışmalarınızı ve hizmetlerinizi sergilemek için göz alıcı bir tasarıma ihtiyacı vardır. Yüzlerce ücretsiz ve ücretli WordPress portföy teması olduğundan, web siteniz için doğru temayı bulmak zordur.

Bu yazımızda sizlere web siteniz için en iyi 5 WordPress portföy teması konusundan bahsedeceğiz.

WordPress, piyasadaki en popüler web sitesi oluşturucusudur. Birçok üst düzey işletme portföy web siteleri için WordPress kullanıyor.

Şimdi kullanabileceğiniz en iyi portföy WordPress temalarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra , her tür web sitesini oluşturmak için kullanabileceğiniz harika bir WordPress temasıdır. Çok sayıda hazır şablonla birlikte gelir. Fotoğraf Portföyü şablonu, çalışmanızı çok etkili bir şekilde sergilemenizi sağlayan temiz ve modern bir düzene sahiptir.

Fotoğraf Portföyü şablonu Elementor ile tasarlanmıştır , ancak diğer popüler sayfa oluşturucu eklentilerini Astra ile de kullanabilirsiniz. Daha da iyisi, Astra hafif ve hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır, yani WordPress sitenizin hızını ve performansını artırmaya yardımcı olur .

Astra’yı ayrıca çevrimiçi fiziksel veya sanal ürünler satmak için WooCommerce gibi e-ticaret eklentileriyle birlikte kullanabilirsiniz.

2. OceanWP

OceanWP , premium benzeri ücretsiz bir WordPress portföy temasıdır. Portföy düzeni web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için temel olarak kullanabileceğiniz çok sayıda ücretli ve ücretsiz demo site sunar.

Web sitenizin trafiğini artırmak ve işinizi büyütmenize yardımcı olmak için yerleşik SEO optimizasyonuna sahiptir.  Temanın, Beaver Builder veya WPBakery sayfa oluşturucu gibi WordPress sayfa oluşturucuları kullanarak kurulması oldukça kolaydır .

3. Divi

Divi , herhangi bir web sitesi için kullanabileceğiniz çok güçlü çok amaçlı WordPress temasıdır. Yaratıcı portföy, iş ve fotoğrafçılık web siteleri için yüzlerce düzen ve önceden tasarlanmış sayfa şablonuyla birlikte gelir.

Açılış sayfalarını kolayca oluşturmak ve özelleştirmek için Divi temalı mükemmel bir sayfa oluşturucuya da sahip olursunuz .

CSS3’ü veya karmaşık herhangi bir şeyi bilmenize gerek kalmadan web sitenize stil seçenekleri eklemek için birden fazla öğe ve modüle sahiptir. Sınırsız renk ve tüm Google yazı tipleri arasından seçim yapabilirsiniz. Divi, iyi SEO (arama motoru optimizasyonu) için de tasarlanmıştır.

4. Ultra

Ultra , klasik bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Portföy düzeniniz için harika bir WordPress temasıdır. Web ajansları, pazarlamacılar ve dijital markalar için tasarlanmıştır.

Ultra, web sitenizi metin ve resimlerle doldurmak için kullanabileceğiniz tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı ile birlikte gelir.

Ultra ayrıca duyarlı tasarım kullanır, yani tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında harika görünür. Popüler ücretsiz ve premium eklentilerle de uyumludur.

5. Hestia Pro

Hestia Pro , her tür web sitesi için oluşturulmuş şık bir WordPress temasıdır ve herhangi bir yaratıcı ajans için mükemmel bir seçimdir. İçeriğinizi, resimlerinizi ve sosyal medya profillerinizi eklemek için ihtiyacınız olan tüm işlevselliğe sahip tek sayfalık bir şablona sahiptir.

Ayrıca çok fazla çaba harcamadan kullanıma hazır çok sayfalı şablonlar sunar. Hestia, WordPress canlı tema özelleştiricisinde özel tema seçenekleri içerir, böylece web sitenizde kolayca değişiklik yapabilirsiniz.

Hestia, retinaya hazır ve duyarlı bir WordPress temasıdır. En modern mobil cihazlarda bile harika görünecek.

6. Ambiance Pro

Ambiance Pro , Genesis Framework üzerine inşa edilmiş güzel bir portföy temasıdır . Fotoğraflarınızı ve resimlerinizi güzel bir şekilde sergilemek için özel olarak tasarlanan Ambiance Pro, güzel düzen seçenekleri ve zarif tipografi ile birlikte gelir.

Blogunuz, arşivleriniz ve açılış sayfalarınız için birden çok sayfa şablonuna sahiptir. Canlı tema özelleştiricisini kullanarak kurulumu hızlı ve kolaydır. Biri üstte diğeri altta olmak üzere iki gezinme menüsü vardır . Ana sayfa tamamen widget’lıdır, böylece birkaç dakika içinde kurabilirsiniz.

7. True North

True North , güzel bir tasarıma sahip esnek bir WordPress portföy temasıdır. Birden çok düzen seçeneği ve yerleşik bir yaratıcı portföy bölümü ile birlikte gelir.

Ana sayfada, güzel bir görüntüye sahip ızgara düzenine sahiptir. True North, sosyal medya için özel bir arka plan, başlık düzenleri ve birkaç özel widget’ı destekler .

8. Ameya

Ameya , özellikle tasarımcılar, sanatçılar ve fotoğrafçılar için oluşturulmuş karanlık bir WordPress portföy temasıdır. Göz alıcı renklere sahip tam ekran bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Diğer temel özellikler arasında paralaks efektleri , arka plan öğeleri, yumuşak animasyonlar ve daha fazlası bulunur. Ameya, iç sayfalarınız için tek ve çok sütunlu sayfa düzenleri sunar.

9. Corner

Corner , web tasarımcıları, grafik tasarımcıları ve fotoğrafçılar için minimalist bir WordPress portföy temasıdır. Hazır bir portföy yönetimi alanı ve Twitter ve Flickr için özel widget’lar ile birlikte gelir.

Birden fazla sayfa düzenine sahiptir ayrıca kendi renklerinizi kolayca seçebilirsiniz. WooCommerce’i destekler ve resminizi satmak için çevrimiçi bir mağaza oluşturmanıza izin verir .

16. Elegant

Elegant , portföyler için güçlü bir WordPress temasıdır. Web sitesine yükledikten sonra fotoğraflarınıza uygulayabileceğiniz görüntü filtreleri ile birlikte gelir.

Tema, açılış sayfalarını hızlı bir şekilde oluşturmak için çeşitli yerleşik şablonlara sahip kendi sürükle ve bırak sayfa oluşturucusuna sahiptir. Muhteşem tipografi ve birkaç özel widget içerir.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz En İyi 10 WordPress Moda Web Sitesi Teması yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu