Temalar

En İyi 7 WordPress Spor Salonu Teması

Bu yazımızda sizlere spor salonu, sağlık ve fitness web siteleri için kullanabileceğiniz en iyi 5 WordPress spor salonu teması konusundan bahsedeceğiz.

En İyi 7 WordPress Spor Salonu Teması

Bu liste yer alan temalar hem ücretsiz hem de ücretli temalar içerir ve hepsi mobil kullanım için uyumludur.

1. Astra

Astra , birçok şablona sahip popüler bir WordPress temasıdır. Spor salonu ve fitness web siteleri için yerleşik bir web sitesi demosu bulunmaktadır. Hakkımda bölümler, ödüller, eğitim, program, fiyatlar, resim galerisi ve daha fazla seçeneği içerir.

Astra, benzersiz bir ana sayfa düzeni ve özel açılış sayfaları oluşturmanıza olanak tanıyan birden fazla düzen seçeneğine sahiptir. Daha da kolaylaştırmak için, Beaver Builder ve Elementor gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularıyla da harika çalışıyor .

Ayrıca, Astra, iyi WordPress arama motoru optimizasyonu (SEO) için tasarlanmıştır. Bu, spor salonu sitenizin Google gibi arama motorlarında bulunmasına yardımcı olur.

2. Divi

Divi , her çeşit WordPress web sitesini oluşturmak için özel olarak tasarlanmış güçlü ve şık bir WordPress temasıdır. Güçlü sürükle ve bırak araçlarını kullanarak kendi sayfalarınızı oluşturmak için birden fazla hazır düzen ve Divi Builder desteğine sahiptir.

Fotoğraf galerileri, etkinlikler, programlar ve hakkında gibi bölümler içerir. Bu tema, sosyal medya entegrasyonları, öne çıkan gönderiler ve daha fazlası için özel widget’lara sahiptir. Divi, e-ticareti özelliğini destekler ve fitness ürünleriniz için bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için de kullanabilirsiniz.

3. OceanWP

OceanWP , spor salonları, sağlık ve fitness web siteleri için uygun olan bu tema hazır bir web sitesi şablonu içerir ayrıca çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Eğitmenler, sınıflar, konumlar ve daha fazlasını eklemek için yönetimi kolay bölümler içerir. Ayrıca farklı sınıflar, eğitim seansları ve fiyatlandırma tabloları göstermenizi de sağlar.

Temanın kurulumu son derece kolaydır ayrıca 1 tıklamayla demo içerik yükleyicisine de sahiptir. Kendi logonuzu yüklemek, özel renkler seçmek ya da yazı tiplerini değiştirmek için birçok esnek özelleştirme seçeneğine sahiptir. OceanWP, e-ticaret yapmak için de kullanılabilir ve SEO için optimize edilmiştir.

4. Ultra

Ultra , spor salonları, sağlık ve fitness eğitimi yürüten işletmeler için özel olarak tasarlanmış modern bir WordPress temasıdır.

Fitness şablonu, üyelikler ve eğitim için yerleşik bir bölüm ile birlikte gelir. Programları, sınıfları ve eğitim oturumlarını kolayca yönetmenizi sağlar. Ayrıca, farklı aktiviteler ekleyebileceğiniz bir aktivite bölümü de içerir.

Ultra, yüzlerce seçenek, çoklu düzen, özel widget, kenar çubuğu ve sınırsız renk içeren son derece esnek bir WordPress temasıdır. Ayrıca, çevirisi hazırdır ve WPML gibi bir çeviri eklentisi kullanarak çok dilli web siteleri oluşturabilirsiniz.

5. Sportify

Sportify, spor salonu ya da sporla ilgili web siteniz için ihtiyacınız olan bütün özelliklerle birlikte gelen harika bir WordPress temasıdır. Hizmetleri, referansları, ekip üyelerini, etkinlik takvimini ve daha fazlasını kolay bir şekilde eklemek için yerleşik bölümler içerir. Tüm bölümler, kolayca özelleştirebileceğiniz güzel şablonlara sahiptir.

Ayrıca, harekete geçirici mesaj butonları, fiyat tabloları , sekmeli içerik ve daha fazlasını kolayca eklemek için kısa kodlar içerir . Daha basit bir tema seçenekleri paneliyle tema kurulumu son derece kolaydır. Güçlü bir kaydırıcı eklentisi ve tam WooCommerce desteği ile birlikte gelir.

6. Wellness

Wellness , fitness hikayenizi diyet planınız ve fotoğraflarınız ile anlatmanıza olanak sağlar. Minimalist bir tasarıma ve muhteşem resim galerilerine sahip, güzel bir şekilde hazırlanmış bir WordPress temasıdır. Portföy , öne çıkan içerik ve e-ticaret ürünleri için bölümler içerir.

Wellness ayrıca basit bir kurulum sürecine sahiptir ayrıca bir tema kurulum kılavuzu içerir, bu sayede dakikalar içinde çevrimiçi olabilirsiniz.

7. Energy

Energy, spor salonları, fitness merkezleri için özel olarak tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Ana sayfada tam genişlikte bir kaydırıcıya ve daha sonrasında en önemli içeriğinize sahiptir.

İki başlık stili, sayfa şablonu, fotoğraf galerisi , referanslar şablonu ve bir blog bölümü içerir . Kendi renklerinizi seçmenize olanak tanır ve sitenizi kurmanıza yardımcı olacak kullanımı kolay tema seçenekleri paneline sahiptir.

Bu yazımızın spor salonları ve fitness web siteleri için en iyi WordPress temalarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Dilerseniz daha önce yazmış olduğumuz Web Siteniz İçin En İyi 5 WordPress Portföy Teması yazımızı okuyabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu